Hope you all have a nice Friday night (: xx

Leuke poging, dat zonder medicatie. Ja, heel erg hoopvol. Heel positief ingezien. Maar nee, werkte dus echt voor geen meter. Ik had mezelf ruim een uur de tijd gegeven om in slaap te vallen, maar het leek er in geen verre mate aan te komen. En dus staarde ik maar een beetje levenloos naar het plafond. Nou ja, niet dat er veel te zien viel. Het was enkel lichtelijk verlicht gezien er maanlicht door de gordijnen heen scheen.
Ongeduldig trommelde ik met mijn vingers op de dekens en staarde ik wat om me heen, klaarwakker. Wellicht kon ik een glas water gaan halen en dan die slaappil in nemen, gezien ik ook wel wist dat ik dat echt moest gaan doen. Ik moest toch wel een aantal uren slaap krijgen als ik morgen enigszins iets waard wou zijn. Geen slaap ging me alleen nog maar slechter laten voelen. Ik ging al genoeg emoties voelen, daarbij kon ik vermoeid niet ook nog hebben. Nou ja, vermoeider dan ik al was.
En dus kwam ik heel voorzichtig overeind en glipte ik onder de dekens uit, waarna ik langzaam over de krakende vloer sjokte. Ik hoopte niet dat ik Harry er mee lastig viel, per slot van rekening. En gelukkig was dat nog niet het geval. Ik wierp nog een laatste tevreden blik op hem voordat ik me naar de gang begaf en zachtjes naar de keuken slofte. Eenmaal in de keuken nam ik een glas uit het keukenkastje en vulde ik het glas met water.
Achter me klonk een kuch. Ik draaide me abrupt om, ietwat geschrokken van het feit dat er überhaupt iemand rond liep rond dit tijdstip. Lottie glimlachte naar me, haar ogen helemaal rood en ietwat opgezwollen, overduidelijk van het huilen.
"Kun je ook niet slapen?" vroeg ze me zachtjes. Ik knikte en zuchtte diep, waarna ik een slok van het water nam. De pil lag natuurlijk nog in de slaapkamer. Zo slim was ik dan weer niet geweest.
"Ik zie dat je Harry weer meegenomen hebt" merkte ze nu op. Ik knikte weer. Ze was er bij toen Harry het vreemdgaan toegegeven had. Ze kende de situatie wel gezien ik me zo slecht gevoeld had. Maar goed, dat betekende dan ook dat ze nu vast wel verbaasd was.
"Hij was een goede steun. Beter dan mijn kamergenoot" vertelde ik.
Lottie fronste "enkel een steun?"
Ik was even stil. Nou, nee. Maar had ze hem wel goed bekeken?! Hoe moeilijk was het dan ook om van zo'n aantrekkelijke kerel af te blijven. En ja, dat vreemdgaan was heel fout. Maar de rest van zijn persoonlijkheid was geweldig. En dat gecombineerd met woest aantrekkelijk, maakte het veel te verleidelijk.
"Nee dus" concludeerde ze zacht grinnikend. Ik haalde mijn schouders op "we hebben gekust. Maar meer niet".
Lottie knikte "dat is ook al iets. Maar goed, als je je goed voelt daar bij, dan moet je het gewoon zo laten. Hij lijkt me een hele aardige kerel".
Ik knikte "Hij is ook heel aardig. We trekken naar mekaar toe in deze situatie. En gek genoeg voel ik me totaal niet schuldig voor wat ik doe. Ik heb nog nergens spijt van".
Lottie glimlachte "goed. Nu, wat doe je in de keuken precies?"
"Ik wou een slaappil innemen, maar de pil blijkt nog in de slaapkamer te liggen" zuchtte ik.
"Oh die heb je bij je?"
"Eentje nodig?"
"Wellicht, als het kan". En dus sloop ik weer de slaapkamer in en haalde ik het pakje pillen. Harry sliep overduidelijk. En om eerlijk te zijn kon ik niet wachten totdat ik bij hem in bed kon kruipen en wél kon slapen.
Lottie en ik namen beide de pil in met water en na een kort gesprek vertrokken we beide weer naar onze slaapkamers. Ik sloot de deur voorzichtig achter me en sloop weer naar het bed. De vloer kraakte enorm op deze kamer. Heel handig.
Maar goed, Harry leek het niet op te merken. Ik sloeg de dekens open en kroop er onder, waarna ik me ietwat er in hulde. Mijn plek was nog maar een beetje warm. Vervelend. En dus ging ik weer dichter bij Harry liggen. Niet volledig op hem, maar wel tegen hem aan. Mijn arm raakte zijn bovenlichaam. Maar dat was het onderhand wel. Nou ja, dat was warm genoeg. Ietwat tegen hem aan, maar niet op hem. Ik sloot mijn ogen en probeerde tot rust te komen en van zijn warmte te genieten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen