"Tom! Tom! Word wakker idioot!"
Je schudt aan zijn schouders met als resultaat dat hij zich weer met zijn rug naar je draait en een lichte grom uitbrengt.
Je bent het beu en sleurt het hele donsdeken af zijn blote lichaam. In een reflex krult hij in foetushouding en houdt zijn hoofd tussen zijn armen.
"Damn it, Eline! Leg het terug!"
"Nee, ik heb mij overslapen, je moet mij brengen!"
Met een dodelijlke blik kijkt hij jou aan tussen zijn armen door.
"Echt? Eline, meen je dit?"
Je knikt terwijl je al springend jouw kousen probeert aan te krijgen zonder ergens tegen te stoten.
"Eline, godver. Je moet vandaag toch niet gaan werken. Dat had ik zo geregeld met Sebastian."
Met één harde ruk gooit hij het donsdeken terug over zijn met kippenvel bedekte lichaam en klopt tweemaal naast zich.
Met één oog kijkt hij naar jouw reactie.
"Oops." zeg je zacht.
"Die laatste gin-tonic?" vraagt Tom met licht sarcasme in zijn stem.
"Of de laatste drie?" grinnikt hij verder.
Je gunt hem geen repliek en neemt plaats in zijn armen met gesloten ogen.
Hij omhelst je en komt met een behendige beweging bovenop jou zitten.
"Nu we toch al wakker zijn, kunnen we deze vroege uren wel nuttig besteden uiteraard."
Hij kijkt je aan met een geile grijns en zijn neus duwt je kin lichtjes omhoog zodat hij jouw sleutelbeen kan kussen. Zijn lippen dwalen af, ze kussen je tepel, je zij en je navel. Hij likt rondjes omheen je navel en daarna jouw lippen. Met het puntje van zijn tong omlijnt hij jouw mond en eist een passionele kus. Zonder veel moeite brengt hij zijn erectie binnen en begint te stoten. Zijn mond een beetje open, zijn haren los, zijn ogen dicht. Je kreunt zacht en Tom kreunt mee. Je duwt hem op het bed en gaat zelf bovenop hem zitten met je knieën naast zijn zij. Hij neemt je achterwerk vast en knijpt er stevig in. Je buigt voorover en zoent hem wild. Tom kreunt op het ritme van jouw op-en neer bewegingen. Hij versterkt jouw stoten door je kont op te heffen en hard neer te laten komen bij elke stoot. Met een laatste stoot en luide kreun komt hij in jou klaar en duwt hij jou stevig op zijn penis. Je kust lieflijk zijn lippen en gaat van hem af richting badkamer.
"'Morgen." hoor je Bills stem zeggen.
Je stopt stokstijf in de gang en draait je hoofd om met je handen voor je borsten, een slip had je gelukkig nog snel op de grond gevonden bij het verlaten van de slaapkamer. Je slikt en ziet dat Bill weinig aandacht aan je besteedt en verderstapt richting de keuken, alsof hij dit elke dag meemaakt.

"Wat doen we op deze mooie en vooral vrije dag?" vraag je aan de jongens bij het ontbijt.
"Ik ga dadelijk naar een vriendin-designer, samen haar nieuwe collectie bespreken en mijn nieuwe schetsen eens bekijken." vertelt Bill.
Je knikt met je mond vol toast, Tom wiebelt met zijn wenkbrauwen.
"Ja, jullie kunnen deze morgen de hele dag herhalen als jullie dat wensen." murmelt Bill.
Hij neemt een laatste slok van zijn fruitsap en steekt buiten een sigaret op.

Tom kleeft nieuwe pleisters op je wonde en samen met de honden maken jullie een strandwandeling. Tom wilt je hand vastnemen maar je steekt je handen onmiddellijk in je zakken. "Eline, wat is er?"
Hij stopt met stappen, neemt jouw elleboog vast en zet zijn zonnebril af om recht in jouw ogen te kunnen kijken.
"Ik ben bang, Tom."
Zonder woorden neemt hij jou in een troostende omhelzing en streelt door je haren.
Snikkend vertel je dat je de commentaren van de 'fans' hebt gezien en dat ze duidelijlk geen fan zijn van jou. "We gaan dat oplossen, maak je geen zorgen. Trek het jou gewoon niet aan, laat dat jou niet raken, je bent beter dan dat." met een hypnotiserende glimlach verbreekt hij de omhelzing en neemt hij vastberaden jouw hand vast. Jullie laten de honden los lopen in zee en stappen zelf op blote voeten in het natte zand. Tom tilt je op en draait rondjes met jou in zijn armen over de kleine golven heen. Jullie kussen verliefd en de honden lopen vrolijk rond jullie. Los van je bange gedachten, voelt dit perfect.

Op weg naar een strandbar wat verderop, haal je je gsm boven en neemt enkele foto's van de honden die opgewekt rondhuppelen. Tom gooit af en toe een stok in zee en die gaan ze dan halen. Pumba doet eigenlijk geen moeite en kijkt Tom dom aan. Jullie lachen naar elkaar en je neemt een foto van Tom met het zonlicht achter hem. De foto is best wazig maar dat maakt hem juist speciaal, je ziet net gepast hoe hij verleidelijk in de camera kijkt. Je wilt je gsm net wegstoppen en krijgt een sms.
Tom hoort het geluidje en kijkt jou aan. Hij neemt je hand vast en haalt je gsm uit je tas met zijn ogen nog steeds in de jouwe kijkend. Hij opent het bericht en leest het.
"Eline, ik meen het. Ik ga naar de politie." Hij stopt de gsm in je hand, steekt verbitterd een sigaret op en fluit naar de honden om ze te wenken. Ze komen aangerend en volgen Tom naar de bar. Je leest de sms en kijkt onmiddellijk overal om je heen. Hier en daar wat mensen die wandelen, een groepje tieners die freesbeeën, aan aantal zonnebaders, enkele kinderen die een zandkasteel maken,... Wie houdt mij in de gaten? "Eline, kom." beveelt Tom je. Je leest de sms nogmaals en begint te stappen.
"Is er iemand op je werk die iets tegen jou heeft? Of excuseer dat ik het vraag, een crush heeft op mij? Wie anders kan er weten dat je vandaag vrij hebt en jou veel plezier wensen? Sarcastisch dan natuurlijk."
Je drinkt van je mojito en schudt je hoofd van links naar rechts. "Sebastian, dat heb je zelf gezegd, is in orde. Cooper, ik zou niet weten waarom die dit zou doen, hij is nog een kind. Jess heeft een vriend, dus zij hoeft niks van jou en we hebben altijd plezier samen." Tom zucht. Hij steekt nog een sigaret op en drinkt van zijn biertje. Je gsm piept weer en je legt hem op het houten tafeltje. Je ontgrendelt je scherm en ziet dat het nummer jou een foto stuurde. Ene van jou en Sebastian in de berging toen Sebastian zich omkleedde eerder deze week. Je wordt rood en probeert Toms hand tegen te houden. Uiteraard is hij te sterk en hij snokt de gsm uit je hand. "That's it." zegt hij. Hij gooit wat dollars op de bar, neemt de leibanden en stapt naar de verharde grond. Je snelt achter hem aan, voor zover dat gaat op teenslippers in het zand.
Hij doet een taxi stoppen. Na een korte, hevige discussie, met de chauffeur mogen de honden ook mee. Tom betaalt het driedubbele om hen mee te nemen in de wagen en de chauffeur rijdt richting het dichtstbijzijnde politiekantoor.
"Hoeft dit nu echt, Tom?"
"Dit hoeft echt, Eline. Serieus, dit is stalking."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen