Tom knalt de voordeur open, gaat direct door naar de tuin om te roken en vloekt luid.
"Doe rustig alstublieft. Je maakt de honden bang. En mij ook." hij kijkt je aan, zegt niks en trekt nog eens van zijn sigaret. Hij gaat zitten en streelt de honden. Ze kijken hem aan met een troostende blik. Pumba legt zijn hoofd op Toms bil, wat hem niet volledig lukt en valt er dan maar naast.
"Hoe kan ik rustig blijven? Iemand stalkt mijn vriendin en de flikken lachen er gewoon mee. 't Is wellicht een grap." Hij imiteert de ene agent met een overdreven zure blik.
"Misschien hebben ze wel gelijk, Cooper is écht nog een kind, ik wil hem niet beschuldigen, maar er zijn er nog zoals Cooper."
"Ik doe hem wat." Tom balt twee vuisten, gromt kwaad en haalt een biertje.
"Als het erger wordt gaan we terug." en hij neem een slok van het flesje.

Hij opent zijn laptop en sleutelt aan enkele songs. Je zet je naast hem en kijkt gefascineerd toe.
"Eline, Tom, wat is al dat gedoe?"
Jullie kijken beiden naar een extra energetische Bill die komt binnengevlogen.
"Hier!" hij stopt je zijn iphone toe en je scrollt over de facebookpagina van een of ander magazine.
Je ziet dezelfde foto's van jou met de honden, dan nieuwe foto's samen met Tom, van slechts enkele uren terug en dan... De foto met Sebastian. Je slaakt een diepe zucht en stelt je recht. Tom volgt je naar de badkamer waar je ogen langzaam beginnen te tranen. Hij sust je wat, met zijn kin op jouw kruin, wiegend van links naar rechts. Zijn warme lichaam doen niet vergeten, maar even lijkt het de tijd te doen stilstaan. Kon dat maar. Dan zou je hier nog jaren blijven knuffelen met Tom. Je droogt je tranen en stapt terug naar Bill in de woonkamer. Hij biedt je een broodje aan dat hij intussen klaarmaakte. Je neemt een hap en spuwt het terug uit."Ah neen, ik ben al zo dik. Want dat is wat ze weer zeggen zeker? Dat ik een dikke walvis ben uit het klote België die dan nog het lef heeft om Tom te bedriegen na enkele dagen met een kok? Of wacht, dat ik een zielige, lelijke slet ben die beter achter glas zou zitten, driedubbel gals zodat het niet breekt als ik ertegen leun?" Bill houdt zijn hand voor je mond en geeft je een ongeduldige blik. "Klaar?" vraagt hij. Je knikt en hij haalt zijn hand weer weg.
"Kijk Eline, je bent nog nieuw. Niemand kent jou. Dit gaat verbeteren. Ooit. Als we jou enkele keren meenemen naar red carpet events, zullen ze jou snel kennen en hebben ze niks meer om op te merken. Nu willen ze jou enkel uit je kot lokken, zodat je breekt met Tom. Laat ons dit weekend beginnen. Feestje bij de Biebers?"
"Ik kan niet geloven dat je dit net gezegd hebt. Ik moet mij bewijzen tegenover jullie fans? Ik ben gewoon mezelf, en ik doe dat blijkbaar verkeerd." sis je en neemt nog een hap van het broodje kaas.
"Je weet dat ik dat niet zo bedoel, maar zo werkt het wel in Hollywood."

Enkele dagen passeerden moeizaam, de roddels bleven maar komen, maar je hebt je erover gezet na een lang skypegesprek met je moeder en beste vriendin. In België was het ook al bekend dat je Toms nieuwe vriendin bent. Alsook de leugen dat je hem bedriegt met je baas. Je begon vaker petjes en zonnebrillen te dragen en dit niet tegen de zon. Als het geen professionele fotografen waren, waren het wel tienermeisjes die je foto's namen. Tom had de sleutel van zijn auto gegeven, zodat je niet meer hoefde te joggen naar het werk. Dit vond je nog het ergst van al. Ze beroofden je van je vrijheid, van je hobby. Je parkeert de wagen achter het restaurant en start aan de avondservice. Je groet Jess en Sebastian, die er nog waren van deze middag. Cooper komt even later ook binnen en je maag keert 180 graden. Je had Tom gisteren maar amper kunnen tegenhouden toen er alweer een sms binnenkwam. Had hij toen geweten waar Cooper woont, zou Cooper hier nu niet zo goedlachs binnenstappen. Je knikt kort en mixt de saus door. De service verloopt vlot, zoals altijd. Zonder af te sluiten met een aperitief, sluit Sebastian meteen af. Iedereen ging naar de Biebers om zijn nieuwe cd te vieren. Justin en Sebastian kennen elkaar al jaren. Voor dit restaurant er was, is Sebastian één keer meegegaan op tour met Justin om te helpen bij de catering. Justin en hij werden goede vrienden en hij komt af en toe nog eten.

Eenmaal thuis zie je dat er bezoek is bij Bill en Tom. Een dikke Porsche staat voor de deur en je hoort verschillende stemmen uit de woonkamer komen, waaronder een vrouwenstem. "Deze zou prachtig zijn. Ja, doe deze ook maar." hoor je Bill uitbrengen. Hij klapt in zijn handen als een klein kind met allerlei jurken in zijn armen hangend. Je schopt je schoenen uit, roept hem gedag zonder te kijken en gaat direct door. "Eline, kom, ik moet je..." "Nee, douchen!" spreek je hem tegen. Je draait de kraan lekker warm. Je wonden beginnen eindelijk te genezen en je kan nu volledig genieten van een heerlijke douche. Tom vergezelt je en zeept je in. "Heb je al gekozen?" vraagt hij terwijl hij je schouder kust. "Gekozen?"
"Ja, een jurk, bij Bill." "Omg, zijn die voor mij?" "Ja, voor straks. Je ging toch niet in je short gaan?" lacht Tom. Je bloost en duwt je lippen op de zijne. Je slaakt een kreet, zet de kraan onmiddellijk dicht en huppelt met enkel een handdoek om je heen naar de jurken. "Hi Bill." lach je. Bill knikt glimlachend en je neust onmiddellijk door de jurken. Bill houdt enkele voor je in de grote spiegel en je lacht onophoudelijk. "Deze!" zegt hij en geeft je een jurk aan. Je gaat naar Toms slaapkamer en trekt het kleed aan.
Je staat voor de spiegel en laat je ogen van kop tot teen elke millimeter traag bestuderen.
"Ik ben precies een prinses." zeg je stil.
"Je bent een prinses."
Je bloost als je merkt dat Tom je had gehoord. Hij komt fris bijgeschoren uit de badkamer met een handdoek om zijn middel. Hij bekijkt je, in het strakke huidskleurig kleed, tot net over je knie, bedekt met enkele blinkende stenen. Je rug is volledig bloot. Tom streelt rakelings met één vinger over je nog natte ruggengraat. Hij drukt een zachte kus onderaan je nek, je haartjes op je rug gaan rechtopstaan en je bijt op je lip. Je draait je om en kust hem op de lippen. "En jij?" vraag je.
"Ik? Een blauw kostuum zeker, wit hemd, sjaaltje."
Je bijt terug op je lip.
"Wat?"
"Zo zag ik jou voor 't eerst." grijns je en kust hem opnieuw.

Reacties (1)

 • roseblack

  Snel verder 😘

  3 jaar geleden
  • Negenduust

   😀😀 ik doe asap verder 👍

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen