Foto bij Chapter 50.3 ||

Alexis Sanchez


'Can you believe it's only two weeks until the first training?' bromde ik toen ik de volgende ochtend wakker werd. Het was een dag na de bruiloft van mijn zusje en de kater zat er wel flink in. of nou ja, kater, het was meer dat ik erg moe was. We hadden tot diep in de nacht doorgefeest zoals dat altijd ging met trouwerijen in Chili en dat raakte mij altijd behoorlijk. Ik had m'n slaap nou eenmaal nodig. Anne was ook nog slaperig maar moest desondanks toch grinniken.
'Unlucky.' zei ze zachtjes met een ochtendstem. Ik kneep één oog open en prikte haar in haar zij.
'Hey! When I have to get to work that means you have to, too!'
'Yeah but mine isn't as exhausting as yours.' knipoogde ze. Ik rolde mijn ogen en knikte, waarna ik me uitrekte en wat rechter ging zitten.
'I'm going in for a shower, you wanna come?' Anne keek me wat rechter aan en liet haar ogen even over mijn bovenlichaam glijden, waarna ze geniepig grijnsde.
'Oh shower with you? I would never decline.' Zo verdwenen we snel in de badkamer en kwamen er niet veel later weer uit, aangekleed en al. We hadden besloten om ergens in de stad te gaan ontbijten om alle drukte thuis een beetje te ontlopen, al was het met alle mensen in de stad waarschijnlijk net zo erg. We konden uiteindelijk een rustig plekje vinden bij een cafétje en zaten daar aan een kopje koffie met een sneetje brood en jam, waarna we een wandeling door de stad maakten.
'It's still hard to believe you grew up here and was scouted. That must have been such a big change.' begon Anne. Ik knikte.
'It was, but I wouldn't want to change it for the world. I still learned the values here. But Aaron had a big change too, right?'
'Yeah but we never lived like some people do here,; zei Anne, waarna haar aandacht werd getrokken door iets anders. Ze keek even naar een jongen van een jaar of 15 die langs liep.
'Something wrong?' vroeg ik haar. Ze schudde haar hoofd.
'No, nothing. Let's go home and see what your sister is up to.' glimlachte ze toen.

Nadieh Ramsey


'I am SO excited, I cannot believe it! I will have to get Minnie Mouse ears and - don't laugh at me!' Quasi-verontwaardigd keek ik Theo aan, die mij hart aan het uitlachen was en achter de kinderwagen aanliep waar Finley met grote ogen in rondkeek. We hadden Finley een dagje meegekregen en hadden besloten om naar Disney World te gaan, Finley was bijna drie jaar, dus oud genoeg om er wel wat van mee te krijgen, en ja.. ik zou liegen als ik het niet leuk zou vinden.
'I think you're even more excited than the little one is.' grinnikte Theo. Ik rolde mijn ogen en gaf de drie tickets aan de medewerker bij de poort, waarna we na wat security checks naar binnen konden. Vrijwel meteen lag het grote kasteel op de loer en liepen we door de grote straat met allemaal souvenir shops. Het was niet lang voordat we wat hadden en ik tevreden mijn Minnie Mouse-oren op kon zetten. Jammer genoeg had ik Theo er niet van kunnen overtuigen om Mickey Mouse oren te halen, maar goed. Het duurde niet lang voordat finley zelf ook wilde rondlopen, vooral toen er een levensgrote Pluto voor zijn neus stond. Het Magic Kingdom was echt een park voor de kleintjes, al vonden ik en Theo het natuurlijk ook geweldig. Het leukste was nog dat we die nacht in een echt Disney hotel sliepen en de volgende morgen ontbijt hadden met alle Disney figuren die er maar waren en naar nog een park gingen. Het Animal Kingdom dit keer, aangezien Finley gek was van dieren.
'Shall we go in the boats maybe? Or the train through the Safari Park?' vroeg ik me af terwijl ik met mijn hoofd in het foldertje zat.
'Elephant!' riep Finley enthousiast en wees naar de vliegende olifantjes die op en neer gingen. Ik grinnikte.
'That's clear then. Do you wanna go, Theo? I can watch our things.' Theo lachte.
'That's very sweet, but you've been watching everything already. You go with Finley.'
'Are you sure?' vroeg ik hem nog, maar hij leek vastberaden.
'Yeah, go ahead!' Hij haalde Finley uit de wagen en overhandigde Finley mij, waarna ik mijn tas afgaf en met Finley naar de rij liep. Gelukkig waren er nog niet heel veel mensen en konden we binnen de kortste keren een olifantje uitkiezen.
'Alright buddy, which one do you want?' vroeg ik Finley.
'Blue!' riep hij enthousiast en wees erna. Ik tilde Finley erin en ging er zelf daarna achter zitten, waarna ik Finley op mijn schoot zette en rondkeek, waar ik Theo zag staan en Finley aantikte.
'Wave to daddy, Finley!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen