Het is al een half jaar geleden dat ik met Ella naar Amsterdam was gegaan. Ik zit nu thuis series te kijken op mijn laptop "Mel kom eens!" Schreeuwt mijn broer vanuit de woonkamer. Ik loop naar beneden en zie mijn broer achter zijn laptop zitten. "Wat is er?" Vraag ik "Heb je zin om met Lucas en mij mee te gaan naar Ajax - Twente?" Vroeg hij, Lucas was een goeie vriend van mijn broer en ook die van de familie hij was voor twente waar wij wonen en mijn broer voor Ajax. "Ja is goed, wanneer dan?" Vraag ik en kijk mee op zijn laptop "Morgen we hebben plekken dicht bij de dug out" zegt hij "Mag Ella ook mee?" Vraag ik hij  knikt en ik  vraag nog hoelaat ik klaar moet zijn,  4 uur smiddags. Moet lukken. Ik ga weer terug naar boven en app Ella nog even over morgen. ga in bed liggen, ik kijk nog even op Instagram en ga slapen.

Ik word de volgende ochtend wakker en kijk op mijn telefoon het is 12:00 ik heb 2 appjes van Ella en klik daarop

Ell: Hey schat
Ell: Wat doe je aan, ik heb echt geen idee
Ik beantwoord haar appje met dat ik het ook nog niet weet en ga uit bed, ik ontbijt wat en ga douchen, ik fohn mijn haar en stijl het glad, ik ga aan mijn makeup en weer 3 kwartier verder. Ik sta voor mijn kast en kijk even wat ik aan kan. Ik pak een hoge strakke spijkerbroek met een witte trui en mijn Gucci riem ik doe daarover een beige mantel en doe mijn zwarte Timberland boots aan. Ik kijk op de klok en zie 15:30 ik app Ella dat ik haar kom ophalen en ga naar mijn auto. 20 minuten later zijn we allemaal bij mij thuis, Lucas, Ella mijn broer en ik. "Zullen we maar gaan dan?" Vraag ik dan als het al 16:00 is iedereen knikt en we stappen in mijn broer zijn auto.

Eenmaal aangekomen bij de ArenA parkeert mijn broer in de garage en we stappen uit, we kijken even waar we moeten zijn en gaan de trappen op, eenmaal aangekomen gaan we zitten, we zitten echt precies achter de dug out van Ajax. Ik kijk op mijn horloge en het is 18:15 ze kunnen elk moment komen, ik zie een paar spelers balletje trappen terwijl de ArenA al aardig druk is.

Alle spelers lopen het veld op, Ella en ik bestuderen ze even, "Nummer 3 heeft wel echt een lekker kontje" fluisterd ze in mn oor ik lach en kijk er naar "3 Veltman" ze heeft gelijk. "Wauw nummer 7 ook" zeg ik en kijk naar zijn naam " 7 Fischer" ze knikt en de wedstrijd begint.

Later in de wedstrijd staan we 2-0 voor, Twente haalt het niet meer in. Er word bij Ajax gewisseld en zie opeens 7 eruit gaan en 21 komt erin, ik kijk naar nummer 7 en merk het nu pas. "Ella! Dat is die jongen van Amsterdam" zeg ik en tik haar aan ze kijkt met grote ogen en knikt "Oh my gosh jaa en we zitten ook nog eens achter hem" ik knik, zou hij me herkennen? Fischer staat met zijn gezicht onze kant op en doet een jas aan, dan opeens kijkt hij mijn richting op, zijn ogen worden groot en zwaait naar me, ik kijk nog even achter me om zeker te zijn dat hij naar mij zwaait, ik zwaai dan terug en Ella schud me heen en weer "Oh my godd Mell" zegt ze heel blij en ik lach, Fischer is inmiddels al wezen zitten. De wedstrijd duurt nog maar 1 minuut en de meeste mensen lopen het stadion al uit, ik zie Fischer opeens tegen een vrouw praten met op haar rug "STAFF" hij zegt iets en de vrouw kijkt naar mij, ze loopt weg en de scheids fluit het eindsignaal, het hele stadion klapt en joelt, we hadden uiteindelijk met 3-0 gewonnen en Fischer had 1 keer gescoord. Net wanneer ik weg wou gaan hoor ik iemand achter me "Mevrouw?" Ik draai me om en zie de vrouw die net met Fischer praatte. "Ja?"  "Ik moest uw meenemen naar beneden van Meneer Fischer" ik zeg tegen Ella dat ze alvast naar de auto kunnen gaan en dat ik er zo aankom. Ik loop met de vrouw mee naar beneden en zie Fischer daar al staan. Als hij opkijkt begint hij te glimlachen. "Hoi!" Zegt hij blij als hij voor hem sta, ik begroet hem terug. "Ik weet niet of je me nog herkend, je liep tegen me aan in Amsterdam?" Ik lach "Ja, dat je dat nog weet, dat was een half jaar geleden" hij bloost " Ik kon je sinds die dag niet uit mn hoofd krijgen" zegt hij verlegen, ik glimlach "Ik heet Viktor" zegt hij opeens en steekt zn hand uit. Dat was het duss, Viktor. "Mell" zeg ik en schud zijn hand. Ik hoor mijn telefoon afgaan en zie opeens Ella staan.  "Sorry ik moet deze even opnemen." Hij knikt "Hey Ell." "Mell kom
Je? We wachten op je!" "Ja ik kom eraan" en hang op. "Sorry ik moet echt gaan" zeg ik en loop terug waar ik vandaag kwam. "Wacht!! Je nummer!" Hoor ik Viktor roepen "Sorry" schreeuw ik terug en probeer de parkeerplaats te vinden. Jezus het lijkt wel een doolhof , ik zie in de gang twee jongens praten. Ik besluit maar naar ze toe te gaan. "Hoi! Euhm weten jullie misschien waar de parkeergarage is? Ik ben hier verdwaald" zeg ik lachend. De jongens lachen mee "Hier naar beneden en dan ben je er al" wijst hij. "Top dankjewel" zeg ik "Graaggedaan, hoe heet je?" Vraagt hij "Mel" hij steekt zn hand uit "Lasse" ik schud hem en schud die van de jongen ernaast ook "Nicolai, maar zeg maar Nik" zegt hij. "Allebei ajax spelers toch?" Vraag ik. Ze knikken. "Gefeliciteerd met de overwinning" ze bedanken me en mijn telefoon gaat weet af, dit keer Lucas ik neem snel op "Hey luc, ik kom eraan!" "Mel schiet op we rijden zo echt weg zonder jou" "Jaaa!!" Ik hang op. "Vriendje?" Vraagt Lasse. "Nee vriend van mijn broer, ze wachten op me in de garage" ze knikken "Ik ga jongens, dankjewel" ik ren snel de trappen af, ik hoor nog een doei en kom gelijk de garage binnen ik zie de auto en na wat gevloek rijden we weg.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen