Foto bij Chapter 51.3 ||

Anne Ramsey


Ik kreeg de rest van de dag het beeld van de jongen die ik op straat tegenkwam maar moeilijk uit mijn hoofd. Hij moest rond een jaar of vijftien geweest zijn, maar ik zag toen onze ogen elkaar voor een halve seconde kruisten dat hij aan de drugs moest zitten. Niet alleen zijn bloeddoorlopen ogen met verwijde pupillen hadden hem verraden, er was ook vooral de geur... een geur die ik zo associeerde met marijuana. Ik had het in Cardiff vroeger genoeg geroken. Deze jongen was nochtans niet de eerste in Tocopilla die ik verdacht van drugs. Helaas bevonden zich meerdere jongeren zich hier in slechte omstandigheden, dat had Alexis me ook al een paar keer verteld. Het bleef nochtans confronterend om het nu met mijn eigen ogen te zien.
Gelukkig lukte het me om mijn gedachten weer volledig te verzetten toen we die avond gezellig bij Alexis' moeder zaten. Ze vertelde verhalen over hoe Alexis als baby'tje al onafscheidelijk was van zijn voetbal.
'When I brought him to the church to let him get baptised, he just wouldn't stop crying because he couldn't bring his ball with him' vertelde Martina levendig. 'He was only a baby and already inseparable from his ball!'
Ik lachte en nipte van mijn glaasje rode wijn terwijl ik me iets meer in Alexis' armen nestelde.
'I was just meant to be a footballer!' lachte hij.
Martina had nog een paar anekdotes en zodra haar glas wijn op was, stond ze op en wenste ons welterusten.
'It's quite late so I'm off to bed. It was so nice to share memories! Enjoy the rest of the evening, my darlings.' Ze gaf ons allebei nog een nachtkusje en verdween naar haar slaapkamer.
'Your mother is such a sweetheart,' zei ik toen we alleen in de woonkamer achterbleven.
'Yes, I love her so much,' glimlachte Alexis vertederd. 'She and you are without a doubt the most important women in my life. And my sisters too but don't tell them.'
Ik grinnikte en legde mijn hand zachtjes op zijn wang waarna ik hem in zijn ogen aankeek. 'You know... being here in your hometown makes me fall even more in love with you.' Liefdevol drukte ik mijn lippen op de zijne om mijn woorden nog meer kracht bij te zetten.

Theo Walcott


De volgende dag brachten we nog grotendeels in Disney World door. Tegen de avond stonden we terug bij Melanie. Ik belde aan en nam toen de grote Mickey Mouse knuffel van Finley over die hij half over de grond sleepte omdat hij nog te klein was. Ik was het stof nog van de knuffel aan het vegen toen Melanie al opendeed.
'Hi guys! How was Disney World?' vroeg ze oprecht geïnteresseerd.
'It was great! Finley enjoyed it a lot and not only Finley...' antwoordde Nadieh en wees subtiel naar mij.
Melanie lachte en het was opnieuw oprecht. 'Yeah, I can imagine that Theo had a great time as well.'
Ik keek de twee verward aan. Nadieh en Melanie die over mij praatten zonder kattige opmerkingen of ander bitchy gedoe? Dit was nieuw voor mij. Na nog wat small talk namen we afscheid. Ik was in de veronderstelling dat het nu opnieuw even ging duren vooraleer ik Finley weer zou zien, maar verrassend genoeg maakte Melanie al plannen voor morgen.
'I don't know if you have anything planned yet but Adam and I are going to the beach tomorrow with Finley and you can join if you like,' stelde ze voor.
Ik keek even snel naar Nadieh die ook verbluft was en ze knikte dat ik op uet voorstel moest ingaan.
'Yeah, sure, sounds nice, Mel!'
Toen we die avond terug in onze hotelkamer waren, genoten we van meer quality time. We hadden een lekker bad genomen met alles erop en eraan en lagen nu in onze satijnen badjassen op het king size bed te chillen. Nadieh zat wat op haar mobiel en opeens zag ik haar overdreven haar ogen rollen. Nieuwsgierig legde ik mijn kin op haar schouder om mee te kijken.
'Anne is making fun of our Disney pictures of course,' vertelde Nadieh meteen.
'Which picture did you send her?'
Nadieh swipete over haar beeldscherm. 'This one of us with the Mickey Mouse ears.'
Ik grinnikte, nam de iPhone uit haar handen en krulde daarna mijn armen rond haar middel. Ik kuste zachtjes haar hals en wanneer ik merkte dat ze zich aan me overgaf, begon ik voorzichtig het ceintuur van haar badjas los te maken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here