Image and video hosting by TinyPic" alt="Foto bij 385. Yasmin Evans" style="max-width:100%; display:inline;" />

Severus was er geen fan van, zijn moeder leek er nog minder fan van te zijn, maar ik had geen kleine kwaaltjes meer -zoals uit het niets flauwvallen en zo- dus vond ik mezelf meer dan fit genoeg om de wijde wereld in te trekken. Niet al te wijd natuurlijk, ik moest natuurlijk nog steeds opletten, maar ik kon wel buiten het huis en de tuin van tante gaan. Tante had er halfhartig mee ingestemd, Eileen was er enorm tegen in gegaan. Maar zij leek er sowieso vanuit te gaan dat mijn zwangerschap -vooral omdat het haar kleinkind was- gelijk stond aan platte rust op bed, maar dat idee had ik het huis uit gekegeld voor het echt kon vorm krijgen. Niet veel later had ik mezelf het huis uit gekegeld, nadat tante uiteraard haar healer check up had gedaan waarna het me vrij stond om te vertrekken. Het voordeel van impromptu tripjes, is dat niemand kon voorzien waar je heen ging en je kon opwachten. Het grote nadeel was dat je dus het probleem had dat je niet wist waar heen te gaan. Uiteindelijk sloeg ik het extreme voorzichtige idee om te gaan sluipen in de wind en verdwijnselde ik gewoon. Pas op het moment dat ik voor de deur van Tonks en Remus' plaats stond realiseerde ik me dat dat meer dan een beetje onvoorzichtig was geweest en dat ik mezelf best in twee plaatsen tegelijkertijd had kunnen verdwijnselen. een half hoopje Yasmin voor de poort van Hogwarts en een hoopje voor de fopshop van de tweeling. Goed nagedacht, vooral verantwoordelijk voor een mother-to-be.
Ik haalde het uit mijn hoofd om me onzichtbaar te maken, Tonks was dan wel wat clumsy, ze bleef een auror. Dus hield ik me aan het fantastische idee om aan te kloppen. Ik werd begroet met een wand in mijn gezicht, wat te begrijpen was in deze tijden maar het was nog steeds niet aangenaam.
"Yasmin?" Tonks keek even verbaasd maar trok haar masker snel weer op.
"Wat gebeurde er de eerste keer dat wij elkaar leerden kennen?" Vroeg ze met een wantrouwige blik in haar ogen. "En waar?" Voegde ze er achteraf nog aan toe.
"The burrow. He had me niet zo graag omdat je dacht dat ik achter Remus aan ging.. en jij was zo lief aan het crushen..." Vertelde ik haar. Ze glimlachte en opende de deur wat meer. Ik glipte binnen terwijl ze een oogje hield op de omgeving.
"Yasmin. Dit is gevaarlijk.." tikte ze me op de vingers, alvorens ze me een knuffel gaf. Voorzichtig dan, maar toch. Haar ogen gingen even over mijn buik, en ik merkte op dat zij niet meer ballon speelde.
"Ik denk dat het tijd is dat ik iemand leer kennen." Zei ik met een goede grijns. Ze knikte enthousiast al deed ze teken dat ik het best wat stiller aan mocht doen. In de woonkamer vond ik een oudere vrouw. En wat voor een. Tonks merkte mijn blik op en kwam tussen voor ik iets doms deed.
"Yazz, dit is mijn moeder, Andromeda. Mam, dit is Yasmin Evans. Een schoolvriendin van Remus en .." Tonks moeder hield haar hand op dat Tonks best kon ophouden.
"Ik ben me bewust van wie ik voor me heb, nymphadora. En zij weet ook wie ze voor zich heeft." Verzekerde Andromeda haar dochter. Ik haalde mijn wenkbrauw op. Ik had inderdaad gehoord van Andromeda Lestrange, die haar familie de rug toe gekeerd had en met een muggleborn getrouwd was.
"Sirius was altijd heel lovend over je."
"En iedereen die in Nockturn alley frequenteert weet wie Yasmin Evans is." Vulde Andromeda aan. Tonks keek ons beide heel geïrriteerd aan.
"Really, knockturn alley? Ik mag dan niet echt meer in dienst zijn...ik ben nog steeds een auror." Verzekerde ze zich ons.
"Potions, dear." Grijnsde ik. Tonks schudde haar hoofd, ongelovig.
"Ik ken de geruchten wel..." Mompelde ze, maar voor ze me nog meer op de vingers kon tikken, hoorde ik een gekir van een kleine baby die wakker werd. Tonks hoorde het natuurlijk ook en in geen tijd was ze terug met een schat van een kind in haar armen. Ze grijnsde als een kat die bij de melk gezet was, of als in dit geval..een jonge moeder met haar baby. Ik hield me even voor dat ik er binnen de kortste keren ook zo uit kon zien. Tonks liep glunderend naar me toe en draaide zich zo dat ik de baby met het blauwe haar ook kon zien.
"Meet Teddy Lupin. Teddy, dit is Yasmin." Stelde ze me voor aan de baby. Ik hoopte stiekem dat Severus me wel zou tegen houden voor ik dat begon te doen, al was het wel aandoenlijk om te zien. Ik schudde voorzichtig het kleine handje.
"Aangename kennismaking." Speelde ik Tonks spelletje mee. Andromeda rolde met haar ogen, al keek ze met bijna verliefde ogen naar haar kleinzoon.
Niet veel later probeerde ik een plaatsje in mijn armen te vinden voor Teddy zonder mijn buikje te pletten. Andromeda haalde thee in de tussentijd.
"Dus jij zwerft zowat hoogzwanger rond terwijl je gezocht wordt en dat de vader ook in gevaar kan brengen?" Siste ze me bezorgd toe toen Andromeda even buiten Hoorbereik was. Ik rolde met mijn ogen.
"Natuurlijk niet. Ik ben ondergedoken bij mijn tante, maar ik dacht dat je een bezoekje wel kon waarderen. En de vader redt zich wel, als hij even kan vertrouwen op het feit dat ik me niet zomaar gewonnen geef." Siste ik terug, waarna ik Teddy verder bestudeerde terwijl zijn haar van blauw naar licht roze veranderde. Extreem fascinerend. Andromeda voelde de spanning wat hangen in de kamer.
"Zullen Teddy en ik even de tuin in of zo?" Stelde ze grappend voor. Tonks rolde met haar ogen, al liet haar moeder ons niet lang daarna alleen. Ik wist niet wat Tonks haar moeder had verteld maar Andromeda was anders ook niet dom. Ze wist best wanneer een gesprek niet voor haar oren bedoeld was.

Reacties (1)

 • Shibui

  Als je cover bovenaan het hs zou moeten staan is ie niet zichtbaar.... Snel fixen en testen met een nieuw hs (hoofdstukjes mag ook:$)

  2 jaar geleden
  • Romanov

   Whoops I see.. Dank je om het even te melden. Ik zal eens kijken ^^

   2 jaar geleden
  • Shibui

   Yes try it! You can do it whoohoo!

   2 jaar geleden
  • Romanov

   Ik krijg de cover er niet meer in ... pffff.... Is nochtans een JPG .. Misschien is ie te groot.. ik weet niet... ik zoek verder... ;X

   2 jaar geleden
  • Romanov

   Nu zou het weer moeten werken ^^

   2 jaar geleden
  • Shibui

   Ja hij is te zien! Applaussje voor jou!

   2 jaar geleden
  • Romanov

   Dank je ! ^^

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen