Voor Smoakatom!
Dit is so soft though.

Ondanks dat Ray Palmer aan niks anders gewend was dan werken, was het vaak genoeg zo dat hij boos en geïrriteerd thuis kwam. Hij maakte lange, stressvolle dagen en het verbaasde zijn vriendin, Esmée Hale, vaak genoeg dat hij het vol hield. Natuurlijk kreeg hij er ook iets voor terug. Als baas van het bedrijf Palmer Technologies, was hij misschien wel een van de rijkste mensen in Star City. Maar Esmée vroeg zich vaak genoeg af of hij dat wel over had voor al het gezeur wat er de laatste tijd naar hem toe werd geslingerd.
Toch hield Ray zich goed staande en zorgde Esmée er vaak genoeg voor dat hij een soort beloning kreeg als hij thuis kwam. Toen Esmée hem eerder die dag aan de telefoon had, had hij gezegd dat hij zo gespannen was dat zijn lichaam gewoon niet mee wilde werken. Toen wist Esmée al genoeg.
Toen ze had opgehangen had ze het bed opgemaakt, een handdoek gepakt en haar massage olie klaar gezet.
Toen Ray en Esmée net bij elkaar waren, masseerde Esmée Ray vaak. Maar de laatste tijd, door alle drukte, was het er niet van gekomen. Esmée wist dat hij het geweldig zou vinden als hij even kon relaxen onder het genot van haar werk.

En dus wachtte Esmée met smart af tot Ray eindelijk thuis kwam. Toen de klok half tien sloeg hoorde ze de sleutel in het slot. De deur ging open en vanaf een afstand zag Esmée meteen hoe moe hij was. Toch ontstond er een glimlach op zijn gezicht toen hij Esmée zag. Ze stond op, liep naar hem toe en legde haar armen rond zijn middel.
"Goedenavond mijn knappe, vermoeide vriend." zei ze, terwijl ze haar lippen lichtjes op die van hem drukte. Hij glimlachte naar haar, alsof zij de enige was in deze wereld.
"Hey." zei hij alleen maar. Onschuldig wreef hij in zijn oog. Hij zag er zo verdomd schattig uit als hij dat deed.
"Ik heb wat voor je klaargelegd. Wat zeg je ervan dat ik even een bak koffie ga zetten en jij alvast naar de slaap kamer gaat. Dan wil ik dat je je uitkleed, tot aan je boxer en dan ga ik je een massage geven." zei ze toen.
Zijn ogen lichtte meteen op.
"Echt? Nu nog?" vroeg hij verbaasd. Hij keek op de klok en toen weer terug naar Esmée.
"Alleen als je wilt natuurlijk." antwoordde Esmée. Ze bracht haar lippen weer naar de zijne en wreef over zijn wang.
"Oké." zei hij en knikte. "Blijf je niet te lang weg ik, ik heb je al lang genoeg gemist."

Esmée had nog nooit zo snel koffie gezet. Ze had er op gestaan zo snel mogelijk weer bij Ray te zijn. Buiten zijn lieve woorden, dat ze snel terug moest komen, had ze ook gewoon geen zin om lang weg te blijven. Ze had Ray de hele dag al gemist.
Toen ze de slaap kamer in liep, zat Ray al op het bed te wachten. Hij staarde naar de handdoek die Esmée al had klaar gelegd.
"Het is lang geleden dat we dit hebben gedaan." zei Ray, die de koffie van Esmée aanpakte en gulzig een slok nam. "Dankje."
"In het begin was het bijna dagelijks." lachte Esmée terwijl ze tegenover hem ging staan. Ze legde haar handen op zijn schouders en masseerde ze langzaam. Haar duim maakte rondjes op zijn sleutelbeen en ze voelde meteen dat Ray ontspande.
"Gaat het wel?" vroeg ze toen. Ze had haar blik niet van Ray afgehaald en ze zag dat er veel in hem omging.
"Ik ben gewoon een beetje op. De laatste twee, drie weken waren zo druk." zuchtte hij. "Maar dit voelt goed."
Esmée lachte zacht. Ze pakte Rays koffie, nadat hij nog snel een aantal slokken had genomen, en zette de mok op het nachtkastje.
Ze wreef zwijgend over zijn arm, terwijl hij zich omdraaide en ging liggen. Esmée vond het fascinerend dat hij de lengte van het bed makkelijk in beslag nam. Het verbaasde haar altijd weer hoe lang hij was.
Ze keek toe hoe hij zijn handen onder zijn hoofd legde en vervolgens naar haar keek. Ze deed haar sweater uit, zodat ze alleen nog haar tanktop droeg, en pakte de olie. Ze deed wat op haar hand, wreef het kort erin en kroop toen op het bed. Ze zette haar ene knie aan de andere kant van Ray neer en leunde licht op zijn benen, zodat ze nu over hem heen zat.
"Vertel, wat is er aan de hand." zei ze, waarna ze haar handen het werk liet doen. Ray glimlachte vredig, voordat hij begon te vertellen. Af en toe slaakte hij een opgewonden kreetje, omdat ze precies de juiste plek te pakken had.
"Ze vragen zoveel geld." mompelde hij na een tijdje. "En ik heb het geld wel, maar de reden erachter slaat nergens. Echt totaal nergens op. Ze willen mij de grond in werken. Mij nog liever dan het bedrijf. Ze zouden beter moeten weten, toch. Ze weten niet met wie ze te maken hebben. Maar het is zo vermoeiend, Es." zeurde hij.
Esmée staarde naar zijn rugwervels, terwijl ze luisterde naar zijn verhaal. Haar handen masseerde de onderkant van zijn rug.
"Ze krijgen je niet klein." zei ze toen. Ray draaide zijn hoofd een stukje. Hij kon haar amper zien, maar ze bloosde lichtjes.
"Vertrouw je me?" vroeg hij.
"Natuurlijk, Raymond." zei ze snel. Ze boog voorover en drukte een kus op zijn lippen. "Alles komt goed."
"Maar komt het wel goed, Es? Ik weet het niet. Ik ben bang dat er iets gaat gebeuren. Ik voel het van binnen. Wat als ik failliet ga? Wat als alles-"
Zijn woorden stokte in zijn keel toen hij Esmée haar lippen op zijn rug voelde. Haar lippen kropen omhoog richting zijn nek.
"Oh, dat voelt.. goed." zuchtte hij.
"Probeer je me te laten stoppen met praten? Want het lukt." mompelde hij, terwijl hij zijn ogen sloot. Hij hoorde Esmée zachtjes lachen, terwijl ze haar lippen langs zijn huid liet gaan. Hij spande zijn schouders en ontspande ze opnieuw.
"Ik wil je niet laten stoppen met praten." zei ze toen zachtjes. Haar lippen drukte tegen zijn oor aan. "Maar misschien moet je er even niet meer aan denken, je blijft zo gespannen."
"Hm-hm." mompelde hij.
Esmée rolde naast hem neer en drukte haar lippen gewillig op die van hem. Hij draaide zich over op zijn buik en pakte Esmée vast. Met een zwaai lag Esmée boven op Ray en een giechel verliet haar mond. Ze viel stil toen ze zag hoe Ray naar haar keek. Er stond een twinkeling in zijn bruine ogen. Zijn haar lag plat op zijn hoofd en de stoppels op zijn kin begonnen duidelijk alweer te komen. Esmée liet haar hand over zijn wang gaan en glimlachte zacht.
"Ik heb zin om deze week vrij te nemen en de hele week met jou te zijn. Is dat een optie?" fluisterde hij toen. Zijn onderlip trilde lichtjes. Hij was echt op en Esmée had medelijden met hem.
"Zolang je iemand hebt die het over kan nemen." grapte ze. Ray kantelde zijn hoofd een stukje, terwijl hij nadacht.
"Maar Ray, mensen kijken wel tegen je op. Je bent een voorbeeld voor velen. Je moet niet vergeten wat je allemaal al hebt bereikt." zei ze toen.
"Je hebt ook gelijk." zei hij zachtjes, en legde zijn handen in haar nek, net achter haar oor. Zijn vingers woelden door haar haren. Hij drukte liefdevol zijn lippen op die van haar en trok haar nog dichterbij.
"Ik hou van je, weet je dat.." mompelde hij, terwijl ze haar hoofd op zijn borst legde.
"Duh." fluisterde ze. Ray begon te lachen. Esmée haar favoriete, harde lach. Ze keek op naar hem. Ze wilde dat hij zich altijd zo voelde en Esmée zou daar voor zorgen. Ze haalde haar hand door zijn kuif en drukte een kus op zijn mondhoek.
"Dankjewel." fluisterde hij. Haar ogen keken hem onderzoekend aan.
"Bedankt dat je me altijd weet op te vrolijken en me goed laat voelen. Zonder jou ben ik niks."
Esmée schudde haar hoofd en wreef over zijn wang.
"Dat is niet waar, Ray. Je bent veel meer dan alleen mijn vriend."
Hij keek haar stilletjes aan, terwijl zijn duim haar schouders masseerde.
"Maar," zei ze toen verlegen. "Ik geef om je. En ik wil voor je zorgen. En dat doe ik, omdat ik ook van jou hou, Raymond Palmer."

Reacties (13)

 • AckIes

  HET IS ZO CUTE VOORAL HET EINDE IK GA DOOD

  2 jaar geleden
 • AckIes

  "Ik heb zin om deze week vrij te nemen en de hele week met jou te zijn. Is dat een optie?

  WOW JA TBH

  2 jaar geleden
 • AckIes

  "Natuurlijk, Raymond."

  is this lenny stiekem

  2 jaar geleden
 • AckIes

  Het verbaasde haar altijd weer hoe lang hij was.

  dit is zo true tho

  2 jaar geleden
 • AckIes

  "Blijf je niet te lang weg ik, ik heb je al lang genoeg gemist."

  Ofc not tbh bc i wanna be with bae

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here