Voor Snart!
Hiya! *O*

"Ik wil nog niet weg." zeurde Leonard Snart. "Want als we nu weg gaan dan kan ik je niet vasthouden. En ik wil je zo graag in mijn armen hebben nu."
Lieke zoog zachtjes aan de huid in zijn nek en zuchtte. Ze keek naar zijn naakte lichaam, die hij nog niet had bedekt en beet op haar lip.
"Sinds wanneer ben jij zo sentimenteel?" mompelde ze, terwijl ze haar wijsvinger over zijn borstkas liet gaan.
"Sinds dat we altijd zo stiekem doen." antwoordde hij. Hij draaide langzaam zijn hoofd naar haar toe en pakte met zijn linkerhand haar kin vast. "En sinds die ene keer dat Ray met je begon te flirten."
Lieke begon te lachen. Ze beet daarna meteen op haar lip, omdat ze wist dat Leonard serieus was. Maar hij kon zo gauw jaloers worden en ze vond dat altijd heel schattig.
"Dat was één keer. En ik heb meteen gezegd dat ik niet geïnteresseerd ben." zei ze toen, terwijl ze haar hand tegen de zijne aanlegde. Ze wreef zachtjes over zijn arm en keek hem verliefd aan.
"Maar je kan niet ontkennen dat je hem knap vind.." mompelde hij.
"Len! Even serieus. Natuurlijk is hij niet lelijk en dat vind jij ook niet. Ik zie wel hoe je af en toe naar hem kijkt." lachte ze. "Maar kom op, Leonard, ik vind jouw zoveel knapper."
"Waarom mag ik het dan niet vertellen?" zuchtte hij.
"Omdat.." ze zuchtte en ging rechtop zitten. "Ik ben er nog niet klaar voor."
Leonard ging ook rechtop zitten en knikte.
"Len, ben je boos?" vroeg ze toen. Ze pakte zijn hand en keek hem aan. Hij keek haar aan en schudde zijn hoofd. Op die manier wist Lieke dat Leonard niet loog. Hij kon niet liegen als hij haar in haar ogen keek. Dat zou hij nooit kunnen doen.
"Snel. Oké?" zei ze toen.
"Oké." glimlachte hij. Hij pakte haar vast en zoende haar. Het was de laatste zoen die ze kreeg, voordat ze zich aankleedde en naar de voorkant van de Waverider gingen.

Leonard kwam als eerste aan. Hij ging op één van de stoelen zitten en beet op de nagel van zijn wijsvinger. Lieke kon elk moment binnenkomen en Leonard wist dat ze er verdomd goed uitzag vandaag. Hij wilde zo graag naar haar staren, maar hij moest zich inhouden. Voor haar.
"Len, heb je gehoord wat ik zei?" vroeg Sara, die over haar mengpaneel heen stond.
"Nee, niet echt." gaf hij toe. Mick, die naast hem zat, begon zacht te lachen.
"Waar is Lieke eigenlijk?" vroeg Ray toen. Leonard beet op zijn lip, hij wilde niet reageren.
"Sorry, ik ben er al. Ik moest nog even iets doen." hoorde hij toen. Lieke was naar binnen komen rennen. Hij zag dat ze een slordige staart in haar haar had zitten en hij lachte toen ze zag dat ze nog steeds rood was. Ze had altijd een blos op haar wangen na seks. Het maakte hem altijd opgewonden.
"Met 'iets' bedoelt ze mij."
Het was eruit voordat Leonard er erg in had. Hij probeerde niet verbaasd te zijn, maar hij zag dat Lieke naar hem keek. Sara had zich omgedraaid en keek Leonard verbaasd aan.
"Oké wauw." zei Kendra, die zachtjes begon te lachen. "Ik denk dat we heel even een korte pauze moeten nemen, Sara."
Leonard stond op en liep naar Lieke toe. Hij wilde haar hand pakken, maar ze deed en stap achteruit en schudde haar hoofd.
"Het was niet bedoeling dat ik dat zei." zei hij zacht. Hij bracht zijn gezicht iets dichter bij de hare. "Het zat in mijn hoofd en het kwam eruit. Het is een domme fout."
Lieke focuste haar ogen op haar schoenen.
"Ik ben niet bang om te vertellen dat ik je geweldig vind. En dat ik nog nooit zoveel om iemand heb gegeven. En ik ben niet bang om de hele wereld te vertellen dat ik alles voor je zou doen. Dat ik alles voor je wil geven. Lieke, het spijt me."
Hij probeerde zich niet te focussen op het feit dat het hele team waarschijnlijk alles kon horen.
"Je bent een lul. Die opmerking was onnodig en je bent een zak." gromde ze.
"Maar.."
Leonard kon altijd horen dat er een maar aankwam.
"Maar het moest er toch een keer van komen." zei ze toen.
Haar wangen waren intussen zo rood dat ze het liefste een berg foundation op haar gezicht wilde smeren, maar in plaats daarvan trok Leonard haar naar zich toe en verstopte ze haar gezicht in zijn nek.
"Hoe lang is dit al aan de gang, als ik vragen mag?"
Leonard legde zijn kin op Lieke haar kruin en keek naar Mick. Hij tuitte zijn lippen en dacht na.
"Een maand of drie."
"Oh!" riep Ray toen. "Oh, daarom zei je dat je geen interesse had!"
Lieke kwam langzaam tevoorschijn en pakte Leonards hand.
"Dat was inderdaad waarom ik dat zei." zei ze stilletjes, al moest ze wel een beetje lachen.
"Ik ben gewoon niet zo goed met relaties. En af en toe weet ik niet wat ik wil. Ik was bang dat ik een verkeerde beslissing maakte als ik het zou vertellen." legde ze uit. Ze keek naar Leonard.
"Gelukkig was Leonard heel subtiel." zei ze toen, waarna ze met haar ogen rolden.
De groep begon te lachen en Leonard keek naar Lieke. Hij schudde lachend zijn hoofd.
"Het was wel waar." zei hij toen. "Dat was wel wat ze aan het doen was voordat ze hier kwam. Mij."
"Leonard!"

Die avond liep Lieke richting Leonard. Dit was de eerste keer dat ze niet op hoefde te letten. Ze kon vrij uit naar hem toe gaan en niemand zou het raar vinden. Uiteindelijk voelde het wel alsof er een last van haar schouders was gevallen, maar de manier waarop was wel iets minder geweest.
Lieke opende de deur naar Leonards kamer. Hij zat achter zijn bureau iets te lezen.
"Len." zei ze toen.
Hij draaide zich vrijwel meteen om. Een glimlach kwam op zijn gezicht te staan.
"Lieke." zei hij blij en stond op. Hij pakte haar vast, legde zijn handen op haar onderrug en zoende haar. Lieke deed zijn shirt een stukje omhoog en legde haar handen op zijn ribben. Ze bleven daar een tijdje rusten, totdat Leonard de zoen afbrak.
"Sorry van vanmiddag." zei hij toen. Ze hadden nog geen tijd gehad om erover te praten, omdat ze daarna meteen naar de missie waren gegaan.
"Het is al goed." lachte ze tegen zijn lippen aan.
"Weet je het zeker?" vroeg hij zacht. Zijn ogen braken het contact geen enkele seconden af. Hij wilde haar zo graag aan kunnen kijken, wetende dat ze de waarheid sprak en echt van hem hield.
"Ja." zei ze zachtjes. Ze ging op haar tenen staan en zoende hem opnieuw. Leonard begeleidde Lieke naar het bed, waar ze zich op liet vallen.
Ze liet zich meeslepen in Leonards liefde. Ze voelde hoe haar shirt haar lichaam verliet, haar beha en broek die volgde. Haar slipje die hij langzaam naar beneden trok en zijn vingers die over haar liezen trippelden.
Ze keek toe Leonard zijn shirt uit deed en zich daarna ontdeed van de rest van zijn kleding. Lieke beet gewild en hard op haar lip en sloeg een kreet toen Leonard haar zoende. Ze besloot dat ze iets te goed had en draaide Leonard op het bed.
Hij keek verbaasd naar haar, maar ontspande vrijwel meteen. Hij legde zijn handen op haar heupen en voelde hoe haar lichaam een werd met de zijne. Ze begon te bewegen, rechtte haar rug en sloot haar ogen. Leonard had het perfecte uitzicht. God, wat wilde hij haar graag. En hij had haar.
Hij wreef met zijn duim over haar heupen, terwijl ze het tempo opvoerde. Het viel hem meteen op dat ze zich probeerde in te houden.
"Laat je gaan." zei hij. "Ze weten nu toch genoeg."
Lieke zei niks. Een lach gleed over haar gezicht, maar ze opende haar ogen niet. Hij beet op zijn lip en voelde dat ze precies wist wat ze met hem deed. Af en toe sloot hij zijn ogen van genot en als hij dan weer op keek was ze daar nog steeds.
Toen Leonard het moeilijk begon te krijgen, voelde hij hoe ze voorover boog en hem zoende. Het was een perfecte, met passie gevulde zoen.
"Leonard." kreunde ze toen, voordat ze klaar kwam. Het verbaasde haar niet dat hij een paar seconden daarna klaar kwam.
"Je kan je ook nooit inhouden." zei ze lachend, terwijl ze hem zoende. Haar lippen drukte kusjes op zijn mond, zijn neus, zijn voorhoofd, zijn wangen. Ze wilde hem blijven voelen.
"Niet voor jou." hij pakte haar kin vast en keek haar aan. "Nooit voor jou."
Hij legde zijn hand in haar nek en zuchtte gelukzalig. Hij staarde naar haar bruine ogen, waar een twinkeling in stond en schudde langzaam zijn hoofd.
"..Ik heb nog nooit zoveel geluk gehad."

Reacties (14)

 • Brett

  JAAAAAAAAAAAA

  1 jaar geleden
 • Brett

  IM FUCKING DEAD IK HOU VAN DEZE MASTERPIECE WAAROM IS HET LEVEN ZO GOED, DE SEKS WAS OOK ECHT WEER GEWELDIG EN JA GEWOON GOED LEEF TBH.

  2 jaar geleden
 • Brett

  "Laat je gaan." zei hij. "Ze weten nu toch genoeg."

  ik ga heLEMAAL STUK

  2 jaar geleden
 • Brett

  Lieke deed zijn shirt een stukje omhoog en legde haar handen op zijn ribben.

  DIT laat me wel huilen vanbinnen

  2 jaar geleden
 • Brett

  "Het was wel waar." zei hij toen. "Dat was wel wat ze aan het doen was voordat ze hier kwam. Mij."

  IM SCREAMING

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here