Voorwoord


Alle wetenschappelijke theorieën en fenomenen die in dit verhaal worden genoemd bestaan echt. Aan het einde van dit verhaal zal dan ook een bronnenlijst worden gepubliceerd met daarin de wetenschappelijke artikelen waarin deze fenomenen en theorieën worden uitgelegd. Dit doe ik pas als het verhaal is afgelopen, om spoilers te voorkomen. Dit gegeven betekent niet dat er kennis nodig is van kwantummechanica of andere natuurkundige theorieën, om dit verhaal te begrijpen. Het is geschreven voor ieder die van avontuurlijke en toch komische thrillers houdt.
      Ook de plaatsen waar het zich afspeelt, zullen ontleent worden uit de echte fysieke wereld, mogelijk met hier en daar enige aanpassingen, omdat ik helaas veel van deze plaatsen nooit fysiek heb bezocht. Het verdere verhaal en de personages zijn pure fictie en behoren mij toe. Enige overeenkomst met andere verhalen is puur toeval, maar omdat ik graag zo origineel mogelijk wil zijn, is het altijd fijn als dit even vriendelijk gemeld wordt, zodat ik het verhaal kan aanpassen.

Ik wil ieder die heeft besloten dit verhaal een kans te geven ontzettend bedanken. Opbouwende kritiek wordt zeer gewaardeerd!
Reacties (4)

 • Eldir

  Ik ben heel benieuwd:)Ik ga het verhaal sowieso een kans geven want het lijkt me heel leuk.

  2 jaar geleden
 • Awgeangel

  Wow, Anna, ik ben echt stoked over dit verhaal want als je zelfs bewijzen moeten geven opdat mensen het geloven, zegt al veel over de AWESOMENESS AHHHHH.

  2 jaar geleden
  • Roundhouse

   Natuurkunde is gewoon heel awesome:Y)

   2 jaar geleden
 • besstill

  Woooow, hier is veel tijd in gaan zitten - dat vind ik zo vet, man! Echt leuk dat je het op bestaande theorieën baseert, ben nu al benieuwd naar die bronnenlijst lol.
  Maar, eerst het verhaal maar eens lezen ehehe:Y)

  2 jaar geleden
  • Roundhouse

   Thanks! Ik heb gelukkig een groot deel van het onderzoek gedaan tijdens een vrij saai college waar een super cool fenomeen werd genoemd, waarna ik dat hele college informatie op heb gezocht daarover ipv dat ik volgde waar de docent het over had... ghehehe.

   2 jaar geleden
 • Grace

  Ik ben benieuwd! :'D

  2 jaar geleden
  • Roundhouse

   Ik stiekem zelf ook... :')

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here