Proloog


Het was alsof zijn handen plotsklaps vervormden van simpele gebruiksvoorwerpen naar iets grootser dan de mensheid tot nu toe had waargenomen. Een haast elektrisch geladen golf van kracht schoot door hem heen. Het was enkel een hersenspinsel, een verzinsel. Ergens wist hij dat wel. Zijn handen waren nog gewoon handen en zijn lichaam stond niet onder stroom, maar het gevoel werkte als een soort drugs. Hij zwoer dat hij zijn hartritme kon horen versnellen en zijn spieren kon zien groeien.
      Wraak was nooit zijn intentie geweest. Het was een futiele bijkomstigheid. Hij had hierdoor onderschat hoe verrukkelijk het zou zijn en zijn mening erover was in enkele seconden compleet geëvolueerd. Wraak was niks slechts of nutteloos, het was goddelijk.
      Er ging een knop om in zijn hoofd, welke hij tot nog toe altijd koel had weten te houden. Een knop die niet meer terug gezet zou kunnen worden, vast gesmolten door de hitte. Ze was verruïneerd en het feit dat hij dit had kunnen veroorzaken, simpelweg door een experiment uit te voeren, bood hem de kennis dat hij de wereld zou kunnen beheersen wanneer hij dit wenste. De enige die hen zou kunnen behoeden voor zijn tirannie, werd nu langzaam verzwolgen door haar eigen gebreken. Ze was niet sterk, geen doorzetter zoals hij. Eigenlijk was ze niks waard, even als het andere onderzoeksobject. Niet dat hij personen in het algemeen als waardevol beschouwde. Resultaat was altijd zijn enige doel geweest, het enige waar hij iets om gaf. En resultaat had hij zeker geboekt.
      Niets zou hem nu nog kunnen stoppen. Wie over deze informatie beschikte, had de macht over de mensheid in zijn zak. Dat stond wetenschappelijk vast.
Wów! 18 abo's en 7 kudo's in totaal! Bedankt <3Reacties (5)

 • FireBrick6

  I like this. (: En deze 'hem' ook, vast geen goed teken.

  2 jaar geleden
 • Croweater

  Hehe, I like him. Is dat verkeerd?

  Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets van je heb gelezen, maar je bent echt gegroeid. Je schreef al goed, maar zelfs mijn redacteurenoog leest hier lekker doorheen. ^^

  2 jaar geleden
 • Osha

  Whoa. Oké, geen idee wie dit mysterieuze personage is, maar tot nu lijkt hij zo’n typetje wetenschapper-die-gek-maar-geniaal is. En blijkbaar wraak wil nemen? Idk. Ik weet alleen dat ik nu heel, heel nieuwsgierig ben naar de rest van dit verhaal.

  2 jaar geleden
 • Grace

  Oooh? Ik dacht echt even van hu, heb ik het verkeerde verhaal hier ofzo omdat het voorlopig niets met de flaptekst lijkt te maken hebben hehe
  Natuurlijk zal het allemaal wel duidelijk worden uiteindelijk! Ik ben alvast suuuuper nieuwsgierig en vraag me echt af wie de POV is, hmmmmmmmm het lijkt me zo'n geschifte wetenschapper momenteel mhaha

  2 jaar geleden
  • Roundhouse

   Hahaha nee je hebt het goede verhaal. En het zal idd uiteindelijk allemaal op zijn plaats vallen c;

   2 jaar geleden
 • Awgeangel

  VERDOMME ANNA. DIT IS.. ZO... GOED GESCHREVEN! IK KAN HET NIET AAN.
        Dit hoofdstuk / proloog wekt echt zoveel gedachten op? Ik weet niet wie Mysterieuze Antagonist is, maar hij lijkt me echt zo'n iemand die de story echt helemaal gaat verkloten met zijn slechtigheid.(krul)
        Trouwens vind ik je titel echt zo goed, maar dan ook weer Mysterieus? Je praat over volgers, dus misschien gaat hij echt onderdanen sprokkelen idk. Mysterieuze Antagonist is Mysterieus.
  Ik kan niet wachten op Hoofdstuk 1 omg pls hurry *O**O*

  2 jaar geleden
  • Roundhouse

   Dankjewel ^^
   En ik kan je alvast zeggen dat iig een van je vragen waarschijnlijk vrij snel beantwoord zal worden c;

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here