Voor Smoakatom!
Dit was heel ver werk, but it's done! *O*

ray: je zou beter moeten weten dan zulke foto's te sturen als ik op werk ben. Via de mail!
esmée: anders zou je niet eens kijken. ;-)
ray: je hebt geluk dat ik mijn mail aan het checken was. echt! en trouwens, ik ben nu toch ook online!
esmée: ik mis je gewoon.. :-(
ray: volgende keer gewoon via mijn telefoon, graag.
esmée: het was gewoon een foto..
ray: je was naakt! en het maakt me gek!


Esmée begon te lachen en draaide haarzelf op haar rug. Ze had Ray zojuist een naaktfoto gestuurd en ondanks dat ze wist dat het geen slim idee was, had ze het naar hem gemaild omdat ze wist dat hij het anders niet zou zien. Esmée wist dat zijn assistent vandaag niet aanwezig zou zijn en Ray zijn eigen mail zou checken. Het was een goed uitgewerkt idee, alleen was Ray er niet zo blij mee geweest.
Maar wat wil je dan? Esmée was al de hele dag thuis en Ray was al de hele dag op zijn werk. En soms miste Esmée haar vriend gewoon iets meer dan nodig was. En natuurlijk wist ze dat het riskant was, maar af en toe wat spanning in de relatie gooien was ook niet mis.
Ze scrolde door haar foto's en vond een aantal foto's van hun samen. Ze glimlachte zachtjes en voelde haar gevoelens weer sterker worden. Ondanks dat de twee al een jaar bij elkaar waren, was het af en toe nog heel nieuw. En hoewel Esmée vaak heel bazig overkwam, was ze af en toe ook heel verlegen.
Ray wist precies hoe hij met haar om moest gaan en Esmée kon hem niet vaak genoegen bedanken daarvoor.
Esmée geeuwde en ging op haar zij liggen. De warmte van haar kachel maakte haar moe en eigenlijk wilde ze gewoon even slapen tot Ray terug kwam. Ze keek naar de tijd, nog een half uur en dan zou hij terug zijn.
Maar Esmée moest wakker blijven, vertelde ze haarzelf, ze wilde hem zien op het moment dat hij de slaap kamer in liep.

Een half uur later kwam Ray thuis. Hij zette zijn tas op de gangkast en deed zijn jas uit. Hij hing hem aan de kapstok en keek kort naar een foto van Esmée en hem die in de gang hing. Hij deed zijn blazer uit en liep toen met twee treden tegelijk de trap op.
Hij was nog steeds niet helemaal bijgekomen van Esmée haar foto. Ze had geluk dat de meeste werklui op vakantie waren, want Ray had zich in eerste instantie rot geschrokken. Dat hij daarna een tijdje ernaar had gestaard, dat hoefde niemand verder te weten.
Een grijns vloog over zijn gezicht, terwijl hij de deur van hun slaap kamer open deed. Toen hij Esmée zag liggen, glimlachte hij zacht. Hij keek op zijn klok. Het was half elf. Logisch dat ze in slaap was gevallen.
Hij staarde naar haar nog steeds naakte lichaam. Haar benen lagen gekruist, waardoor haar kont schattig omhoog stak. Haar armen lagen onder haar hoofd en met een kleine glimlach op haar gezicht lag ze te slapen. Ray liep naar haar toe en ging op het bed zitten. Hij legde zijn hand op haar bovenarm en wreef er zacht overheen.
"Esmée." zei hij toen. Esmée opende vrij wel meteen haar ogen. Ze haatte het dat ze een lichte slaper was. Nu vond ze het niet zo erg.
"Hey." zei ze slaperig. Ze keek naar haarzelf, begon toen verlegen te lachen. Ray pakte haar deken en legde het zachtjes over haar heen.
Hij legde zijn hand op haar wang, die zij meteen vast pakte. Ze drukte er een kusje op.
"Wil je dat nooit meer doen.." zei Ray toen.
Esmée probeerde haar lach in te houden. Ze kroop met haar bovenlichaam op zijn benen en keek hem aan. De deken gleed een stukje van haar af.
"Sorry." zei ze toen. "Is het nu goed?"
Ray schudde lachend zijn hoofd. Ze pakte zijn stropdas vast en trok er lichtjes aan.
"Ik wilde hem eigenlijk uitprinten. Jij, naakt, op de witte lakens. Zou er bijna een schilderij van maken." zei hij toen. Esmée stak haar tong uit, omdat ze wist dat hij met haar zat te dollen.
"Als ik dan ook zo'n schilderij mag maken van jou."
"En dan hangen we ze boven ons bed.." voegde Ray toe.
Esmée begon te lachen en rolde van hem af. Ze ging op haar kont zitten en trok haar deken dichter tegen haar aan.
"Hoe laat is het?" vroeg ze toen. Ze likte over haar droge lippen.
"Tien over elf, hoezo?"
Een gesmoorde kreun verliet haar mond.
"Zo laat.." zuchtte ze toen.
Ray deed zijn schoenen en sokken uit en boog naar Esmée toe. Hij drukte zijn neus tegen de hare en ze liet zich gewillig naar achter vallen. Zijn handen schoven naar haar onderrug, terwijl hij zijn lippen op de hare drukte.
"Het is zo laat." mompelde ze tegen Ray haar lippen aan. "Ik ben moe."
Ray voelde hoe ze uit gewoonte haar voeten tegen de zijne aandrukte.
"Ik heb wat van je te goed.." zei hij, terwijl hij haar vast pakte en omhoog trok. Ze belandde op zijn schoot. Ze probeerde tevergeefs haar deken vast te houden.
"Hm, kan dat niet morgen?" giechelde ze. Ze legde haar armen rond zijn nek.
"Normaal gesproken zou ik ja hebben gezegd. Maar je maakt het me wel ontzettend moeilijk."
Hij liet zijn handen over haar kont gaan, kneep er zacht in en liet zijn handen toen rusten bij haar heupen.
"Misschien moet je de volgende keer wat meer kleding aan doen." mompelde hij toen.
"Je hebt geluk dat je Ray Palmer heet." zuchtte ze toen. "En dat ik eigenlijk te lang op je heb gewacht en dit niet wil laten lopen."
Ze knikte. "Vooral dat laatste."
Haar handen reisden af naar zijn stropdas, die ze losmaakte en naar achter gooide. Ray moest zijn best doen niet zijn handen elke plekje van haar lichaam te laten onderzoeken. Een voor een opende Esmée een knoopje van zijn witte blouse, waarna ze zijn blouse naar achter duwde zodat hij hem uit kon trekken. Ray liet het allemaal toe. Hij staarde naar haar borsten, maar voelde al snel hoe Esmée haar hand onder zijn kin legde en hem dwong haar aan te kijken.
"Mijn ogen zijn hier."
"En je borsten zijn daar." kaatste hij terug.
Esmée duwde hem naar achter en pakte de gesp van zijn riem. Zo snel als ze kon trok ze zijn broek uit en liet hem op de grond vallen. Ze kroop verder op hem.
Zijn erectie stond fier omhoog, wat eigenlijk al het laatste kwartier zo was geweest, en Esmée wilde niet langer wachten dan nodig was. Ze pakte hem vast en draaide hem boven op haar. Ze pakte haar deken, die ze over beide heen gooide. Ze had het ontzettend koud, maar Ray zou haar wel opwarmen.
Ray liet zich langzaam in haar komen en ondanks dat ze moe was, genoot ze nog altijd van hem. Hij liet zijn lichaam over de hare schuurde.
Esmée zag dat Ray opgewonden was. Echt opgewonden. Hij liet zijn handen over borsten gaan, kneep er zachtjes in. Hij kreunde af en toe, liet merken dat hij haar wilde en Esmée sloot haar ogen om hem nog meer te voelen. Haar handen, die ze achter in zijn nek had gelegd, drukte af en toe in zijn huid. Ze legde haar benen op zijn rug en voelde zijn lippen rond haar sleutelbeen.
Toen haar lichaam zich spande, trok ze aan zijn haar. Hij opende zijn mond, en zij kreunde. Bijna tegelijk bereikten ze hun hoogtepunt.
Voor ze het wist, voelde ze Rays borstkas op haar leunen. Bezweet en uitgeput. Ze keek hem in zijn bruine ogen, voordat ze zijn lippen opzocht en een kwartslag draaide.
"Dat was.." zei ze, zoekend naar een goed woord.
"..beter dan verwacht." lachte Ray, terwijl hij zijn lippen tegen de hare drukte. Hij deed het werk en zij genoot.
Hij pakte hun deken en legde het over haar heen, waarna hij het overige stukje pakte. Zolang zij het maar warm had, dan was het goed. Daarnaast kwam de hitte toch nog van hun lichamen af, omdat ze zo dichtbij elkaar lagen. Ray hield ervan als hij haar vast kon houden, al was dat het enige wat hij deed.
"Nu ben ik wel heel moe." glimlachte ze slaperig. Ze wreef over zijn bovenarm en ademde langzaam in en uit.
"Dan gaan we slapen." zei Ray simpel. Esmée knikte lachend en voelde hoe Ray een kus op haar voorhoofd drukte.
"Moet je morgen weer werken, Ray?" fluisterde ze. Esmée hoopte dat hij nee zou zeggen, maar waarschijnlijk moest hij er toch wel heen.
"Een halve dag." antwoordde Ray, waardoor Esmée hem verbaasd aan keek.
"Maar geen foto's meer." zei hij, waarna hij speels op haar neus te tikte. Ze trok een pruillip, maar schudde toen haar hoofd.
"Nee," zei ze toen. "Geen foto's meer."

Reacties (19)

 • AckIes

  DEZE ONE SHOTS IS ECHT HEEL CUTE EN HEEL BAE AND SO IS RAY TBH I LOVE IT SO MUCH

  2 jaar geleden
 • AckIes

  Ray hield ervan als hij haar vast kon houden, al was dat het enige wat hij deed.

  IK HOU ER OOK WEL VAN ALS RAY MIJ VASTHOUDT TBH

  2 jaar geleden
 • AckIes

  Voor ze het wist, voelde ze Rays borstkas op haar leunen.

  Maar dit is wel rip tho bc aangezien hoe lang en breed Ray is wordt ik dan wel een beetje geplet.

  2 jaar geleden
 • AckIes

  Ze had het ontzettend koud, maar Ray zou haar wel opwarmen.

  Wow yes

  2 jaar geleden
 • AckIes

  "Mijn ogen zijn hier."
  "En je borsten zijn daar." kaatste hij terug.

  VERDOMME HAHAHAHAH

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here