Voor Snart!
Dit is een Coldatom (Ray Palmer en Leonard Snart) one shot voor Lieke.
I hope you get very weak, goodbye. *O*

Ray Palmer hield ervan een Legend te zijn. Hij hield ervan mensen te redden, mensen te helpen en om de tijd weer op orde te stellen. Maar soms, heel soms, werd hij gek van de plek waar hij heen werd gestuurd. Vaak genoeg kon hij ergens niet heen vanwege zijn allergieën en af en toe werd hij gewoon gek van het feit dat de ondergrond van die plaats te vies of te zacht was. Soms hou je er gewoon niet van om door de modder heen te struinen en mensen te zoeken. Of gorilla's.
Dit keer moesten ze naar Aruba. En Aruba was warm. Nou was dat niet het probleem, nee het probleem was al het zand dat in zijn ogen was gevlogen tijdens de missie.

Zuchtend stond Ray voor de spiegel van zijn kleine badkamer. Hij had al meerdere malen proberen het zand uit zijn ogen te halen, maar het leek niet weg te gaan. Wat hij ook deed, hoe hij het ook deed, de irritatie werd alleen maar erger. Toen hij opkeek zag hij dat zijn linker oog ondertussen al aardig rood was geworden.
Een harde schreeuw verliet zijn mond, voordat hij naar bed liep en erop viel. Zijn hand bleef in zijn oog prutten en hij wist dat het niet beter zou worden. Maar de irritatie moest en zou weg gaan.
"Raymond."
Hij keek op en zag Leonard Snart in de deuropening van zijn kamer staan. Hij ging rechtop zitten en keek Leonard aan.
"Ik hoorde je schreeuwen, is er iets aan de hand?" vroeg Leonard toen kalm. Ray zuchtte, dit was wel het laatste wat hij wilde. De man waarop hij al een tijd een oogje had, wilde hem helpen iets uit zijn oog te halen. Wat betekende dat hij in zijn prachtige, blauwe ogen moest staren.
"Het gaat wel. Er zit alleen iets in mijn oog. Ik krijg het er niet uit." legde Ray uit en glimlachte kort, voordat hij weer verder ging met vegen. Zijn handen werden steeds zwaarder en zijn oog werd steeds roder, maar dat maakte niet uit.
Zuchtend deed Ray zijn ogen en schrok toen Leonard voor hem zat. Hij was voor hem neer geknield en keek naar zijn oog. Ray zijn hart begon steeds sneller te kloppen en Ray was het eigenlijk wel met zijn hart eens. Leonard zag er nog veel knapper uit van dichtbij.
"Mag ik?" vroeg hij toen. Ray knikte snel. Te snel. Leonard glimlachte kort, voordat hij met zijn rechterhand Rays kin vastpakte en in zijn linkeroog keek. Raymond wilde wegkijken. Maar hij kon het oogcontact niet vermijden. Zijn blauwe ogen leken door hem heen te kijken. Ray kneep zijn lippen tot een streep en focuste op Leonards hand die onder zijn kin lag. Hij ademde diep in, toen Leonard nog iets dichterbij kwam.
"Stil zitten." zei Leonard zacht, voordat hij kort in zijn oog blies. Leonard knikte als teken dat hij moest probeerde te knipperen, dus knipperde Ray met zijn ogen. Waarna hij verbaasd knikte.
"Zo, nu is het zand weg uit je mooie, bruine ogen." zei hij kalmpjes. De glimlach die ontstond op Leonards gezicht, maakte Ray zo warm vanbinnen.
"D-dankje." mompelde hij. Hij wreef over zijn oog en was verbaasd dat het echt weg was. Eerlijk gezegd durfde hij Leonard ook niet aan te kijken.
Hij voelde hoe Leonard zijn wijsvinger en middelvinger zijn kin omhoog duwde. Hij keek recht in de ogen van Leonard en beet op zijn lip.
"Geen probleem." zei hij toen, met zijn zachte, kalme stem. Leonard wilde op staan, maar in een reflex pakte Ray Leonards gezicht vaste en zoende hem.
Leonards lichaam verstijfde en zijn lippen hingen tegen die van Ray aan. Op dat moment besefte Ray wat hij aan het doen was. Hij vloog naar achter op zijn bed en keek Leonard schuldig aan.
"Sorry. Ik-" zei hij, maar eigenlijk kon hij niet beschrijven wat er door hem heen ging. Hij wilde dit al zo lang. En eigenlijk had hij ook geen spijt.
"Raymond." mompelde Leonard verward. Hij liet zijn duim over zijn onderlip gaan en keek Ray aan.
"Ik had het niet moeten doen." zei Raymond toen. Hij stond op en liep naar zijn badkamer. Hij wilde Leonard vermijden, maar zijn hand gleed langs de zijne. Ray hield zijn adem in.
"Ray.." zei Leonard toen. Hij voelde hoe Leonards hand in de zijne belandde en Ray keek langzaam om.
"Ray?" vroeg hij.
"Als je mij niet uit laat praten, moet ik op een andere manier proberen je aandacht te vragen. Of niet?" zei Leonard langzaam. Ray probeerde te praten, maar zijn woorden leken achter slot en grendel te zitten.
"Raymond, het is niet erg. Ik was nog banger dan jou." zei Leonard. Hij lachte zachtjes en beet op zijn lip.
"Mag ik je nog een keer zoenen? Deze keer echt."
Ray knikte langzaam en keek toe hoe Leonard dichter bij hem kwam staan en zijn ongelooflijk mooie lippen op die van hem drukte. Ray proefde zijn lippen. Pepermunt en koffie. Zijn aftershave rook precies goed. Het was Leonard. En Leonard zoende hem op dit moment.
Ray had de behoefte opnieuw in zijn ogen te wrijven, puur omdat hij bang was dat het een droom was. Hij voelde hoe Leonard zachtjes met zijn duim over Rays hand wreef en hij kon het niet laten te glimlachen tegen Leonards lippen aan.

"Kan je me vaker helpen als ik iets in mijn oog heb." zuchtte hij, toen hij weer rechtop ging staan en naar Leonard keek.
Leonard trok zijn wenkbrauw op en grijnsde.
"Altijd, Raymond." zei hij toen.
Ray voelde dat Leonards hand langzaam uit de zijne gleed. Hij draaide zich om en riep richting de deur. Ray liet zich tegen de muur aanvallen, waardoor hij met zijn linkerschouder er tegen aan leunde. Hij keek naar Leonard en bij de deur draaide hij zich om. Ray keek hem aan, waarna Leonard hem een knipoog gaf en zijn kamer verliet.
Ja, dacht Raymond toen, hij zou zoveel mogelijk in de modder lopen en zoveel mogelijk zand in zijn ogen krijgen. Zolang hij maar met Leonard zou zijn. Maar volgens mij, dacht hij later, zou dat na vandaag geen enkel probleem meer zijn.

Reacties (22)

 • Brett

  GODVERDOMME WAT EEN GOEDE ONE SHOT MAN

  1 jaar geleden
 • Brett

  EEN COLDATOM ONE SHOT LKFJLSDKFJDSJKLF IM GONNA BE A WEAK ASS MOTHERFUCKER

  1 jaar geleden
 • AckIes

  COLDATOM GEEFT ME ALTIJD ZOVEEL FEELS WEETJE WANT LENNY EN RAY ZIJN SOWIESO AL ECHTE BAES EN IEDER VAN HUN APART MAAKT ME AL WEAK. EN DAN GAAN ZE OOK NOG ZO GOED SAMEN AGDSYVVVFDSH I CANT.

  2 jaar geleden
 • AckIes

  IK SHIP COLDATOM ZO ERG DAMN EN ZEKER IN DEZE OS ZIJN ZE ECHT CUTE AF.

  2 jaar geleden
 • AckIes

  Leonard zag er nog veel knapper uit van dichtbij

  DIT VOEL IK OOK WEL HEEL ERG

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here