[RPG - Genocide]

Holden Ackerman

H U N T E R ⚜ F I E L D ⚜ A D E L                                                                                                                       Maybe all the things that you know that are precious to you


Could be swept away by GOD'S own hand
                                                                                                                       ⚜ N A A M ⚜

Holden
Van de diepe vallei
Engels

Ackerman
Veldman
Engels


                                                                                                                       

"My hand has BLOOD."
"Oh mine too."

                                                                                                                       


⚜ L E E F T I J D ⚜

30

Holden is geboren op de dag van midwinter ook wel bekend als de winterwende.


⚜ J A G E R ⚜

Soort
Holden is een field, hij specialiseert dus in close combat en wapens. De positie geeft hem ook een verdedigende functie, zodat hij zijn 'broeders' veilig kan houden. Hij is sowieso wel iemand die dingen liefst persoonlijk en van dichtbij aanpakt. Dat zie je dus ook terug in zijn functie als jager.


Specialiteit
Holden heeft een minder geliefd wapen als specialiteit gekozen. Bijlen zou hij als kind het beste in de hand gewerkt hebben. Het halvemaanvormige wapen varieert naargelang zijn positie: als hij te paard rijdt had hij een ander soort bijl dan als hij er te voet op uit trekt. Hij zal ook zelden met het wapen gooien, aangezien het bestemd is om bij te houden, al kan hij dit wel als hij kleinere werpbijlen meeneemt, waarvan hij naast zijn grote enkel nog twee kleintjes kan meenemen.


Bezigheid
Zijn adellijke titel zorgt ervoor dat hij geen echte job heeft, al houdt hij zich in zijn vrije tijd wel bezig met houtbewerking (op kleinere schaal) en heeft hij een aantal paarden die hij met veel zorg houdt.


                                         


In the bleak MIDWINTER...

                                         
                                                                                                                       

                                                                                                                       


                                         


Forgive me, Father,
for I have SINNED.

                                         


                                         


I will stray from HIS path.
I will not bring misery
upon another soul.

                                         
⚜ V E R L E D E N ⚜

0 - 3
Holden is geboren op een gure midwinterochtend, als de tweede zoon in de Ackerman familie, 3 jaar na Angus. Buiten het feit dat Holden een lastige slaper was, heeft hij een goede kindertijd achter de rug voor hij aan zijn jageropleiding begon.


3-6
In zijn eerste jaren gevechtstraining, heeft hij vooral veel plezier in het bijleren van nieuwe technieken. De jonge hunter is op jongere leeftijd ook iemand die enorm graag leert over wat het jager-zijn inhoud.


6-8
Holden was als kind een jongen met vaardigheid, iets wat bij zijn wapen ook naar boven kwam. De op dat moment jongste Ackerman specialiseerde in het gebruik van bijlen. Hij was er zich ook pijnlijk van bewust dat hij maar één mentor kon krijgen die daarbovenop ook nog eens vreselijk streng was. Uiteindelijk was het dat allemaal waard. Hij kreeg ook de positie als Field, passend bij zijn eerder korte actieradius.


8-10
Holden begint mee te jagen met ervaren jagers. Hij voelt zich hier ook enorm vereerd bij, omdat hij heel veel ontzag heeft voor oudere en meer ervaren jagers. Hij was helaas niet echt fan van het brandmerk op zijn pols toen het pas gezet werd, maar achteraf was hij er wel heel trots op. Op tien-jarige leeftijd krijgt hij ook nog een jonger broertje erbij: Jack.


11
Bij een ongeluk bij het jagen wordt Holden gebeten door een vampier. Oudere hunters hadden hem buiten westen geslagen en weer naar zijn ouderlijk huis gebracht, waar ze hem hadden vastgebonden. Dat was buiten Angus gerekend, hij had een mentale handicap en was dus nooit opgeleid tot hunter. Met goede wil, maakt de 14-jarige jongen zijn jongere, ontwakende broer los. Het gif aan de andere kant was op dat moment niet uitgewerkt. Met de dolk die Holden altijd in zijn broeksband hield, vermoorde Holden in de roes van geweld zijn oudere broer. Toen ze de twee vonden was Angus doodgebloed en had de jonge Holden een diepe snee ter hoogte van zijn hart. Niemand heeft ooit geweten dat Holden het had gedaan om voor zijn daden te boeten. Hij is uiteindelijk 3 maanden out geweest na het voorval.


11-13
Na het voorval met zijn broer is Holden niet meer dezelfde en stopt de jongen met lachen. Hij werkt harder dan eender wie tot hij oud genoeg is om zelfstandig te kunnen jagen. Hier zit ook de de broeihaard voor de wrok en haat naar vampiers toe, nog een reden voor zijn harde werken. Hier ontwikkelt er zich ook het probleem dat hij zich begint af te zonderen van leeftijdgenoten. Hij zal met hen spreken, maar hij vertrouwt zichzelf niet meer in het bijzijn van anderen, wie weet wat zal hij hen deze keer aandoen?


13-20
De jaren van zijn 13 tot 20 zijn eerder een waas van systematisch jagen en het negeren van huwelijksaanzoeken, tot grote ergernis van zijn vader. Zijn koude en afstandelijke attitude weerhield sommige families niet om aanzoeken te blijven doen. Tot de dag waarop Holden een stuk van zijn geloof verloor. Zijn jongste broer raakt zwaargewond aan zijn been na weer een ongeluk bij het jagen en zal daarna nooit meer hersteld raken. Machteloos bad hij om een goed herstel van zijn tweede broer te kunnen garanderen, maar ook daar weer verloor hij een stukje van zichzelf aan, volgens hem, harteloze wezens. Hij nam meer afstand van het geloof. Zijn focus op wraak wakkerde nog meer aan en dit zorgde ook voor een groot deel voor de verwatering tussen de twee mannen.


20-27
Holden is blij dat Jack openbloeit, ondanks zijn tegenslagen. Hij zal dit nooit tonen, maar de oudere Ackerman is altijd blij met elke stap die zijn jongere broer vooruit gaat. Hij denkt ook aan hoe Jack eigenlijk een veel beter man is dan hijzelf en hoe dapper zijn jongste broer eigenlijk wel niet is. Al is zijn eigen leven enkel vol van de jacht. Op zijn 27ste raakt zijn vader zijn ontwijkend gedrag beu en wordt Nora Quill uitgehuwelijkt aan Holden, tot zijn eigen afkeer.


28
Zijn huwelijk met Nora Quill wordt voltrokken en ze trekken in in hun eigen kasteel. Ze zijn helaas niet het meest compatibele koppel en hebben daarom ook veel ruzie. Holden weet ook niet goed hoe hij met haar moet omgaan en als de gemoederen soms wat te hoog oplaaien durft hij zijn vrouw al eens slaan. Dit gebeurt vooral de eerste aantal maanden, want zijn echtgenote begint al snel klappen terug uit te geven of gaat gewoon in 'muur'-modus, er komt niets meer uit. In het heden doet hij dat dus ook niet meer, omdat hij zichzelf nog maar eens zou bevestigen als 'slecht'. Het is niet dat ze liefdevol met elkaar omgaan en ze zien de dingen vaak heel anders, maar hij heeft na 2 jaar een eerder tolerantere houding aangenomen, met de occasionele rake opmerking.

                                                                                                                       

My
soul
is

BLIND
                                                                                                                                                                


They say he's VOLATILE.

                                         
                                         


He'll CURSE all
the angels from heaven.

                                                                                  


LIES travel faster
than the truth.

                                                                                  


The world is still.
All is QUIET.
All is silent.

                                                                                  


He wasn't CAPABLE of loving
the same way you love,
but it's not his fault.

                                                                                  


His touch is POISON
his words are like snakes,
but his real weapons
are those deep blue eyes.

                                         
⚜ I N N E R L I J K ⚜


"A lonely little snowflake endlessly falling from the sky."
Holden heeft een KOUDE PERSOONLIJKHEID om het zacht uit te drukken. Hij houdt bijna iedereen op armlengte op alles wat over hem gaat. Dit is niet omdat hij een onaangenaam persoon is, maar omdat hij niemand fysiek wat wil aandoen of er voor zorgen dat hen iets aangedaan wordt. Holden gelooft ergens diep vanbinnen dat hij vervloekt is en hij daarom ongeluk brengt aan anderen. Dit was ook de grootste reden dat hij geen huwelijk wilde. Zijn AFSTANDELIJKHEID maakt dan ook dat hij door veel mensen als een onaangename persoonlijkheid wordt bekeken.


"Is it worth the risk?"
Holden is iemand die over veel dingen goed nadenkt en zijn risico's altijd goed afweegt als hij in een normale situatie iets doet. Dit laat hem INTELLIGENT overkomen op anderen. Als hij kalm is zal hij dan ook zelden een stap in de verkeerde richting nemen. Zijn DISCIPLINE die hij uit zijn jageropleiding heeft gehaald speelt hier zeker ook zijn parten. Hij is graag correct aan het werk.


"It's like someone's rewinding my misery."
Holden lijdt nog steeds onder zijn daden van zoveel jaren geleden. Hij heeft er een diep TRAUMA aan overgehouden en blijft daardoor met zijn hoofd steken in de gebeurtenissen van het verleden. Hierdoor is Holden ook PSYCHISCH heel ONRUSTIG: hij heeft nachtmerries en een onregelmatig slaappatroon. De nachtmerrie die hij heeft is vaak dezelfde (meer in extra) en ook als hij wakker wordt heeft hij vaak nog het gevoel dat er bloed aan zijn handen kleeft. Hij is soms zelfs angstig dat hij als hij slaapt, hij Nora zou kunnen aanvallen zonder het zelf door te hebben.


"I'm pretty sure it all fits together somehow."
Hij heeft het vermogen om snel verbanden te zien tussen gebeurtenissen en om kenmerken te koppelen aan mensen. Je kan dus wel stellen dat hij een SNELLE DENKER is, iets dat hij vooral bij het jagen gebruikt of om uit benarde situaties met Nora te raken. Als hij minder alert is durft hij zijn actieve gedachten wel eens de vrije loop laten, maar dit zijn zeldzame momenten.

"Someday I'm going to eyeroll myself into another world."
De grootste moppentapper is Holden zeker niet, maar hij kan wel gemeen uit de hoek komen met RAKE OPMERKINGEN. Hij heeft ook de neiging om mensen impliciet te beledigen, wat hem SARCASTISCH maakt. Het is niet zo dat hij constant met opmerkingen in het rond strooit, maar als je hem ziet broeden op iets, verwacht soms dan maar een klap op je zelfvertrouwen en imago.


"I'm the architect of this stubbornness."
Zijn KOPPIGHEID ligt vooral in het feit dat hij niet te plooien valt. Nora mag zoveel zeuren als ze wil, als hij nee zegt is het in praktisch gezien alle gevallen ook gewoon nee. Dit zorgt er ook voor dat hij alles waar hij aan begint ook afgemaakt moet worden. Als is het een kill of gewoon de paarden verzorgen. Het moet en zal af zijn. Het zit echter ook in subtielere, maar toch zeer aanwezige dingen. Zoals hoe hij zijn wraakgevoelens niet van zich kan afschudden is het koppige in zijn onderbewustzijn dat spreekt.


"Let what you do tell your story."
Ondanks dat wel een aardig eindje kan lullen om zijn gelijk te halen, is Holden een man van DADEN. Hij bewijst zichzelf liever met iets dat je écht kan zien dan met loze woorden. Hij heeft het dan ook echt niet op mensen die 'all talk' zijn. Hij verwacht ook van anderen dat ze hem kunnen tonen wat ze waard zijn, vooral dan als het om jagers gaat.


"I can't tell right from wrong."
Holden ligt al jaren IN DE KNOOP MET ZICHZELF. Diep vanbinnen is hij een man met een goed hart, maar zijn daden uit het verleden spreken dat naar zijn eigen gevoel zo hard tegen dat hij niet weet waar hij met zichzelf heen moet. Dit zorgt er dan ook voor dat hij momenten heeft waarin hij enorm attent uit de hoek kan komen, tot de verbazing van alle mensen rond hem. Dit valt eigenlijk meestal voor bij Nora, omdat hij een woonplaats en een bed met haar moet delen. Hij is zich ook bewust van haar doel om de illusie op te houden dat ze gelukkig is, waarin hij ook kan meespelen.


"Trust only your own kin."
Ook dit zou je niet meteen aan hem toewijzen maar Holden is GEHECHT AAN ZIJN FAMILIE. Dit gaat meestal ook niet om het publieke tonen van affectie naar familieleden toe, maar hij houdt wel altijd een oogje in het zeil. Hij zou bijvoorbeeld Jack's vooruitgang kunnen uitleggen, omdat hij altijd over de jongen heeft gewaakt. Op de achtergrond weliswaar, want hij gelooft in een opvoeding zonder al te veel inmenging van een ander. Hij gelooft dat je dan kan zien hoe een persoon echt is. Zijn familie zal altijd op de eerste plaats komen en ze kunnen veel van hem vragen, al gebeurt dat niet enorm vaak.


"Tell me about yourself."
Holden is iemand die mensen vaak in het begin met een scheef oog aankijkt. Hij is enorm SCEPTISCH en vooral op het gebied van mensen die hij nog niet kent. Iedereen kan namelijk een vampier zijn die hij niet kent en niet gescreend heeft. Ook zijn kijk op het leven heeft dit kenmerk en daardoor durft hij al wel eens wat vanzelfsprekende dingen in vraag stellen. Dit kenmerk houdt hem ook ALERT, de man is dus altijd op zijn hoede rond onbekenden, waardoor hij soms stijfjes overkomt.


"I lost my faith somewhere along the road."
Het katholieke geloof, iets waar hij zich niet helemaal thuis in voelt. Door zijn ervaringen heeft hij enorm veel TWIJFELS bij wat hij wil geloven van alles wat geloof inhoudt. Als God dan toch van iedereen houdt, waarom moeten zijn familieleden dan lijden? Is het iets dat hijzelf gedaan heeft of iets dat voortkomt vanuit zijn ouders? Allemaal vragen waar hij het antwoord niet op weet, maar hij een onaangenaam gevoel bij krijgt. Wil hij alles wel toeschrijven aan iemand die hij niet kan zien? Hij 'gelooft' vooral voor de vorm en niet omdat hij het zelf ook wil, maar mensen zijn kuddedieren en op dit vlak komt de man er niet onderuit. Al helemaal niet wat Nora betreft, die zijn tegengestelde is op dit vlak.


"My heart is a cage for love, I'm just not the gatekeeper."
Holden is, ondanks wat velen denken, een LIEFDEVOL persoon. Hij kan het gewoon niet naar buiten brengen, tegengehouden door zijn hyper-focus om wraak. Je kan deze liefde vooral terugvinden als hij omgaat met dieren, bijvoorbeeld zijn paarden. Hij kan meer liefde opbrengen voor de beesten dan voor zijn vrouw, gewoon omdat hij lang niet anders geweten heeft. Zoals eerder vermeldt kan hij ook bij ZELDZAME gelegenheden ATTENT zijn.


"I'm not doing that."
Volgens mensen die Holden niet kennen straalt hij veel DOMINANTIE uit, komt het door zijn trotse houding, hijzelf weet het niet. Hij heeft ook nooit gesnapt waarom mensen in godsnaam met hem wilden trouwen. Het is ook niet zo dat hij arrogant is of zich zo gedraagt. Zijn eerder grillige houding geeft hem dan weer dat MYSTERIEUZE dat mensen opvangen als hij een keertje te paard door of langs Dubhaile rijdt. Je zou kunnen zeggen dat hij soms een standbeeldachtig uitzicht heeft, waardoor hij voor zichzelf een imago heeft gecreëerd.


"Foxes are nothing compared to me."
Holden is een nogal SLUW en AFWACHTEND. Hij kiest zijn momenten om toe te slaan altijd zorgvuldig, zowel in het dagdagelijkse leven en ook wanneer hij jaagt. Hij zal altijd zijn eigen tempo aanhouden als hij denkt dat het in zijn voordeel is.Of gewoon als de opmerking dan beter past. Je kan hem vergelijken met een broeierige storm, je kan nooit voorspellen wanneer hij zal toeslaan.


"Fight bravely brothers and sisters!"
Omdat Holden over het algemeen een man is van weinig woorden, is het soms wel even schrikken als er wel een woordenstroom uitkomt. Hij is daarom ook best goed in de aandacht trekken met zijn SPEECHES. Een van de hoofdredenen dat hij een goed familiehoofd zal zijn: hij krijgt de mensen mee. Hij probeert wel altijd om geen valse beloften in zijn woorden te stoppen, want dan zou hij even slecht zijn als iemand die leugens staat te verkondigen.


"To be loyal to another is to protect."
Tijdens de jacht is Holden's focus heel vaak gericht op de mensen rondom hem. Noem het een gave of gewoon een resultaat van hard werken, maar hij weet vaak waar iedereen zich bevind op het veld. Hij voelt zich dan ook verplicht om de veiligheid van zoveel mogelijk mensen te garanderen. Hij wil hierdoor nog meer ongelukken vermijden. Hij heeft dus wel een zwaar wegend PLICHTSGEVOEL en zal altijd zijn best doen om de andere jagers te BESCHERMEN. Als hij je rugdekking is, zit je zeker wel goed.


"Working on myself, by myself, for myself."
Holden probeert van niemand afhankelijk te zijn en daarom ook zijn eigen steun te zijn. Zijn ONAFHANKELIJKHEID werkt netjes samen met zijn afstandelijk gedrag, omdat hij niemand anders nodig heeft om voor hem te zorgen. Deze trek zorgt er ook voor dat hij er regelmatig alleen op uittrekt om bijvoorbeeld te gaan paardrijden of te gaan jagen (op dieren weliswaar).


"He just looked at me the wrong way."
Ondanks de minder goede relatie met zijn vrouw, is en blijft Holden wel een JALOERS type. Als iemand dus zijn vrouw verkeerd bekijkt, kan je zeker een opgetrokken wenkbrauw en een dreigende blik terug verwachten, want niemand kijkt verkeerd naar een Ackerman. Ook niet naar aangetrouwde Ackermans die graag nog Quill heten.


"Who said you could do that without my permission?"
Holden's lichaamstaal schreeuwt vaak 'don't fuck with me'. Hij kan nogal DREIGEND overkomen, gewoon door zijn handelingen en gezichtsuitdrukkingen. Je zou kunnen zeggen dat hij INTIMIDEREND is. Misschien ligt het ook aan het feit dat hij nooit lacht en altijd heel serieus is. Hij kan ook een dreigende kracht zijn als het over zijn vrouw gaat. Je probeert best niet met haar aan te pappen, want ook hier krijg je vuile blikken en als je met gezicht in de modder beland, dan zal hij waarschijnlijk door zijn toedoen zijn.


"Never doubt what you want."
Holden weet vaak wel wat hij wil of waar hij heen wil met zaken, hij is dus enorm DOELGERICHT. Hij is ook een man van ultimatums, nooit prijzen. Dan zal het het klaar zijn en niet anders. Meestal gebeuren de dingen ook zoals hij het wil, want niemand wil Holden Ackerman's toorn over zich heen krijgen. Hij is en blijft natuurlijk een van de belangrijkste families uit Dubhaile.


"One day my guilt will kill me."
Doorheen de jaren heeft Holden zijn SCHULDGEVOEL nooit kunnen afschudden. Het is zijn schuld dat zijn oudste broer dood is en hij was niet mee op jacht toen zijn jongste broer werd aangevallen. Ook het feit dat hij in het verleden Nora een aantal keer heeft geslagen knaagt aan hem, maar hij heeft het gevoel dat hij het recht op haar vergeving ook nog niet heeft en hij heeft dus zijn excuses nooit aangeboden. Hij heeft het tijdens een biecht wel een keer gezegd, om zijn geweten te bedaren, ondanks zijn twijfel in het geloof.


"To give my life for someone else's seems like a great way to die."
Holden is een DAPPER iemand. Hij gaat zelden een uitdaging uit de weg, maar hij zou ook niet twijfelen om zijn leven te geven voor dat van een ander. Hier zie je zijn beschermende natuur in terug, maar ook hoe zie je hoe ONBAATZUCHTIG hij is. Hij zal altijd een leven van een ander voor dat van zichzelf plaatsen. Vooral als het een familielid is.


"What you see is what you get."
Holden is iemand die al heel zijn leven streeft naar ORIGINALITEIT in zijn leven. Hij wil niet iets doen dat anderen ook leuk of geweldig vinden gewoon omdat. Dit maakt hem in een zekere zin een 'artistiek' persoon, maar dan in de vorm van zijn eigen leven. Je kan dit ook terugvinden in de keuze van zijn wapen, de bijlen die hij gebruikt. De meesten hebben die jaren geleden al vervangen door zwaarden, maar hij is toch groot fan van deze wapens.


"Worse than vermin."
Holden heeft een intense HAAT naar VAMPIERS toe door zijn verleden. Hij is dan ook altijd enorm intens als het om jagen gaat. Op dat vlak zal hij dan ook altijd zijn MENING duidelijk laten doorschijnen als er een plan wordt opgesteld. Hij durft ook heel ver gaan in doden of informatie uit een vampier halen. Hij draait ook zeker zijn hoofd niet weg voor die extra schattige ogen van een smekende vampier. Het is de kill en het opruimwerk. Snel, efficiënt en liefst zo veel mogelijk.

                                                                                                                       Bear WITH me.

                                                                                                                       


⚜ U I T E R L I J K ⚜

Gelaat
Holden's gezicht is het meest opvallende deel van zijn lichaam van alles wat er te zien valt. Het meest prominent in zijn gezicht zijn zijn jukbeenderen, gevolgd door de grijsblauwe ogen waar lange wimpers een accent op leggen. Ook zijn kaaklijn is eentje die je niet altijd voorbij ziet komen en dit maakt dat zijn gezichtscontouren heel hoekig en mooi afgelijnd overkomen. Hij heeft over het algemeen vaak een grimmige gezichtsuitdrukking, waardoor hij er serieus en vaak ook licht teleurgesteld uitziet. Als hij lacht verandert echter heel zijn gezicht mee en gaan ook zijn ogen meelachen. Hij heeft dan ook lachrimpeltjes rond zijn ogen. Als je goed genoeg kijkt zullen je ook een paar sproeten op zijn gezicht opvallen.

Cillian Murphy is an allround babe okay?

Lichaamsbouw
Omdat ze in de middeleeuwen nog niet echt aan grondig medisch onderzoek deden, zou je kunnen zeggen dat Holden om en beiden 1 meter 80 is. Qua bouw is hij zeker niet de breedste, maar hij is vast en zeker gespierd door zijn werk als hunter. Net zoals alle hunters heeft hij ook de twee brandmerken op zijn polsen.


Afwijkingen
Holden heeft Een groot litteken net boven zijn hart dat hij zelf aangebracht heeft. Het is zijn symbool van boete doen voor zijn daden ten opzichte van zijn broer. Hij heeft ook een litteken op zijn linker biceps, een restant van de beet die zijn leven aan diggelen sloeg. Tegen normale mensen zegt hij dat het een beet van een wilde hond is. Het brandmerk van de zon wordt bij Holden ook in twee verdeeld door een litteken dat kreeg toen hij wat onvoorzichtig met zijn pas geslepen bijlen was en een diepe snee in zijn eigen pols veroorzaakte.


Stem
Holden heeft een diepe, eerder rasperige stem. Zijn stem draagt ook iets zachts en je kan jezelf soms kwijtraken in de melancholie. Hij is origineel van Dubhaile, dus hij heeft een zwaar accent, gebonden aan de streek.


Kleding
Je kan aan zijn manier van kleden wel zien dat Holden van adel is, maar hij laat al zijn kledingstukken wel zo maken dat hij er bewegingsvrijheid in heeft, iets dat hij uiterst belangrijk vindt omdat hij altijd klaar moet zijn voor gevaar.


                                         


His SMILE is a treasure.

                                         

                                                                                                                       

HO
B
O
Y

                                                                                                                       


                                         


Conscious of nothing
But the will to SURVIVE.

                                         


⚜ E X T R A ⚜

Paarden
Holden heeft stallen aan het huis laten zetten waarin hij 10 paarden houdt. Een aantal worden er door de familie ook gebruikt. Zo gebruikt Nora Epona en Icarus, Deirdre leent wel vaker Snow uit, Ashton Quill heeft Twinkle en Ronan komt af en toe wel eens voor Tara(?), die een nogal moeilijk karakter heeft. Zelf vindt hij in Ivar zijn favoriet, maar Thorne en Einarr komen op een gedeelde twee plaats. Al Holden's favorieten zijn hengsten. Ook zijn vader heeft een vast dier, Aradore genaamd, maar de merrie staat vaak op stal. Als laatste hebben we ook nog Sadie, het dier is een memorial voor Angus.


Nachtmerries
Zoals al eerder vermeldt heeft Holden nog steeds nachtmerries (hihi). In de meeste gevallen blijft het ook op dezelfde. Er hangt dan een mes boven het hoofd van zijn oudere broer Angus en hij moet zichzelf in de hand houden tot de zon opkomt, maar droom-Holden laat zich altijd gek maken door het gif en elke keer valt de dolk, wederom doodt het zijn broer. Als hij wakker wordt in het midden van de droom begint deze vaak opnieuw als hij weer indommelt. Daarom slaapt Holden ook enorm slecht en kan het wel voorvallen dat hij in het midden van de nacht gaat rondzwerven door de stad.


Patriarch
Holden is de volgende in lijn om familiehoofd te worden van de Ackermans als zijn vader zou overlijden. Zijn huwelijk met Nora echter zorgt voor gekke wendingen, aangezien er nu twee 'hoge families' samenzitten.


Seksverleden
Holden is geen maagd meer, maar hij heeft zijn huwelijk met Nora nog niet geconsumeerd. Hij mag dan wel problemen hebben, hij is en blijft een man.

                                                                                                                       

I'm a MAN,


but I'm not KIND.
                                                                                                                       

⚜ R E L A T I E S ⚜
Nora Quill
Holden is getrouwd met deze persoon, maar dat is niet bepaald gelukkig. Ze leven samen onder één dak, maar het koppel heeft veel ruzie, al is dat al op een lager pitje dan in het begin. Het stel heeft hun huwelijk nog niet geconsumeerd, maar ze zijn best ok in doen alsof alles best ok in elkaar hangt. Holden heeft haar, tot zijn eigen grote spijt, in het verleden ook een aantal rake klappen verkocht. Hun relatie is dus wat killig en hij moet zijn best doen om zijn nachtmerries verborgen te houden voor haar. Holden vertrouwt echter wel 100 procent in wat ze kan doen als hunter.


Jack Ackerman
Jack is Holden's jongere broertje en hij moet toegeven dat hij wel trots op hem. Hij kan niet zeggen dat ze het beste, meest samenhangende stel broers zijn, maar er is wel wederzijds respect en vertrouwen tussen de Ackerman broers. Holden is ook enorm beschermend naar zijn broer toe, natuurlijk op zijn eigen eigenwijze manier.


Thorne
Nog niet ontmoet.


Briar
Holden heeft jaren geleden mee geholpen zijn groep uit te moorden, maar de beiden mannen kennen elkaar niet. (Even bevestigen of dit klopt ^^)


Rónán Ferguson
Op zich is Holden best goed bevriend met de man, maar hij is zich pijnlijk bewust over het feit dat hij Nora erg graag mag. Voor de rest zet hij met de jongeman graag een stapje in de herbergen van Dubhaile.


Elisabeth 'Lilly' Quill
Holden kan het meisje niet goed uitstaan, ze is hem iets te bitchy en komt op hem enorm onrespectvol over. Hij zal haar ook altijd met haar volledige naam aanspreken in plaats van de verkorte versie, maar hij hoeft dan ook geen weerwoord van het meisje. Over het algemeen vindt hij haar gewoon irritant.


Audrey Chambers
Holden zou respect hebben voor de dame en hij krijgt ook wel het gevoel dat dit wederzijds is. Ergens heeft hij ook interesse en respect voor hun levensstijl, maar hij zal nooit , figuurlijk, bij haar aankloppen met zijn vragen.


Ashton Quill
Ashton is op dit moment Holden's favoriete Quill. De jongeman kan Holden soms een lichte glimlach op zijn gezicht doen krijgen. Hij ziet een beetje zichzelf als kind als Ashton hem weer eens bedeesd om advies komt vragen. Holden legt hem vaak alles met engelengeduld uit en durft soms zelfs zijn training bij te wonen om te zien wat hij er nu uit geleerd heeft.


Mia Lavely
Holden kan niet helemaal hoogte krijgen van de dame, maar hij heeft wel het gevoel dat haar manier van jagen op zich goed aansluit bij de zijne. Hij weet ook dat ze bevriend is met Nora en hij is daarom best blij dat zijn vrouw zulke geweldige mensen als vrienden heeft.


Puck
Nog niet ontmoet.

Sophia
Nog niet ontmoet.

Deirdre Quill
Holden weet niet goed wat hij moet denken van Nora's zusje. Ergens vindt hij de warmte die ze uitstraalt wel iets fijns hebben en kan hij zich ook wel amuseren met het feit dat ze naïef is. Anderzijds vindt hij haar eerder aanwezige en aanhankelijke karaktertrekken minder fijn en hij weet niet goed qat hij er mee aan moet.


Freyja
Nog niet ontmoet.

Alera
Nog niet ontmoet.

Célestin
Nog niet ontmoet

Alastair
Nog niet ontmoet

Helias
Nog niet ontmoet.

Séraphine
Nog niet ontmoet.


                                         


Maybe there's NOTHING left to save.

                                                                                  


What makes a MIND, a mind
and a HEART, a heart?

                                         


                                                                                                                       

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here