||Rosemary Tyler Ahotley

De volgende dag neem ik me voor om kennis te leren maken met het nieuwe meisje Emily, maar als ik haar bij haar kluisje zie staan, wordt ze al vergezelt door niemand minder dan een maar al te opgetogen Seth. En aangezien hij haar oprecht leuk lijkt te vinden - ondanks dat ze paar een paar dagen hier woont - besluit ik maar om ze van een afstandje te bespioneren. Hoe zielig, ik zit de liefdesleven van een stel vijftienjarigen te bekijken, omdat mijn liefdesleven haast niet-bestaand is. Ondanks wat Embry me gisteren verteld heeft.
      'Ze zijn schattig, hé?' fluistert Serena zachtjes in mijn oor. Ze slaat haar armen om mijn middel en leunt met haar hoofd op mijn schouder, haar ogen op Seth en Emily gericht.
      'Ik Embry gisteren gekust,' floep ik er zonder reden uit.
      Direct laat Serena me los en draait me direct om, waardoor ik verplicht wordt om in haar grijze ogen te staren. Ze heeft een flauwe grijns op haar gezicht, maar haar ogen twinkelen van enthousiasme.
      'Wanneer?' vraagt ze met opgetrokken wenkbrauwen. Ze springt ongeduldig van haar ene voet naar de ander en ik grijns.
      'Nadat hij me vertelde dat ik zijn...' Ik frons even mijn wenkbrauwen, Embry heeft me niet verteld aan wie ik het wel en niet kan vertellen, maar aangezien Serena ook weet van wolven...
      'Inprent ben?' vult Serena behulpzaam aan.
      Ik knik met een glimlachje en sla mijn armen over elkaar in een poging om mezelf zo goed als kwaad mogelijk te verbergen.
      'Oh mijn god, dat is geweldig!' piept Serena enthousiast aan. Ze lijkt helemaal te gaan stralen. 'Zijn jullie nu een koppel?'
      Eventjes frons ik, waarna ik met mijn hoofd schud. 'Het feit dat hij vast aan mij zit, betekent nog niet gelijk dat hij me leuk vindt,' probeer ik nonchalant te grinniken.
      Serena geeft me een corrigerende tik op mijn arm en rolt met haar ogen. 'Hij is tot over zijn oren op je verliefd, maar ja, als je zegt dat je geen vriendje wilt, hé...' Ze zegt het bijna alsof ze geïrriteerd is dat ik dat gezegd heb. En eigenlijk zal het me niets verbazen als ze dat vindt.
      'Maar Emily is dus Sam's inprent?' vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen. Mijn poging om het gespreksonderwerp te wisselen is geslaagd, want Serena knikt aandachtig.
      'Jij en Jake?' Ik doe alsof het een super moeilijke gok is en Serena knikt grijnzend.
      'Paul en Cass?' vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen.
      'Ja, maar dat kan je niet tegen haar vertellen, want Paul heeft het haar nog niet verteld,' fluistert Serena terwijl ze om zich heen kijkt of Cass ergens te bekennen is.
      Ik werp een blik over mijn schouder naar een glimlachende Seth en Emily. 'En hun twee dus?' vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen.
      'Ja, het hoort eigenlijk zeldzaam te zijn, maar bij ieder nieuw meisje lijkt het raak te zijn...' mompelt Serena onder haar adem. Haar ogen volgen een meisje met donkerbruine haren en lege, smaragdgroene ogen. Ze is helemaal in zwart gekleed en lijkt meer op een lopend lijk dan een levende.
      'Dat is de zus van Emily,' fluistert een van mijn beste vriendinnen alsof het meisje het op vijf meter afstand nog steeds kan horen.
      'Wat?' schreeuw-sis ik verbaast terug. Emily moet dan een engel voorstellen en haar zus een demon. Nog nooit heb ik zulke grote verschillen tussen zussen gezien, maar blijkbaar zijn de wonderen de wereld nog niet uit.
      De bel klingelt luid door de hallen, signalerend dat de lessen over vijf minuten beginnen. Hopelijk is vandaag snel voorbij.

Reacties (1)

  • Butterflygirl

    Haha ben echt benieuwd wat die zus voor rol gaat spelen. Of misschien helemaal niet, dat kan natuurlijk ook

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here