Foto bij 44. Sway. Repeat. Cualify.

“Never put a baby in a corner.”
– Kevin SPacey

SCHRUK POV
Ik vint het alemal maar niks wat er alemaal gebeurd hier in dipjedip. Eerst dit dan dat ik kan het alemaal wel op noemen maar dan ben ik morgen nog bezig.. maar dat wat roy rotii heeft gezegd kan ik al helamal kwaad om worden! Ik was bijna weer verlieft op hem netals vroeger maar nu belzert hij me weer of nou ja hij heefd me vroeger belazert en nu vertelt hij het aan ons. En wietske doet ook al wreemd als of ik niet haar egte vader ben en dat ben i kdan ook wel niet maar dat weet zij toch helmemal niet want ik heb dat niet verteld!

THEO POV
Waarom doet iederen gewoon of dit een normale info is die amber vertelt??? Het is heel raar wat ze zegt heel erg raars zelfs. Want ik had wel door dat ze had gebeld met iemand maar ik wist niet van wie enzo en omdat er een oto was gesteolen was ik met mijn politie gedachten ook ergens anders op dat moment namelijk bij die zaak. Maar nu segt ze du s dat het Leo was en dat hij boos is omdat hij een sex vidio heeft gezien van mij en amber en dat we nu betrapd zijn. Ik ben super boos en zelfs dubbel boos want ik voel me wel shuldig maar warom zegt ze nu pas dat leo heel boos is en dat heeft gezien!! Boevendien is het gepast om dat te zeggen als sylvia ook in de auto zit mijn dochter van bijna veerten! NOT!! Ik kan er met mijn pet niet bij en dus zeg ik gooi het stuur maar om of weet je wat! Ik stap uit ga je mee sylvia? “Nee!”roept sylvia want je kant dit egt niet maken om vreemt de gaan van papa!
Dus ik stap uit en dan stapt Sylvia ook uit. “huh,’ zei ik je wilde toch niet met mij mee waarom stap je nu uit?’ ‘nee dat klopt’z egt sylivia , maar ik wil ook niet bij amber in de auto want zei heeft ook dingen gedaan die niet moegne namelijk sex met jou terwijl jij getrouwt bent! En toen rende ze weg een andere kant op en ging ze in een tuin zitten van een huis van iemand maar die woont er nite meer want die zit veilig in de gevange nis fort en toen ging ze zitten snikken. Ik ging maar naar huis lopen dan mishien kan ik het goed maken met leo.

DE LERRAR POV
Dat was eeen gekke beleving nu is Leo ineens weg gerend achter de auto aan en ik zit hier met die jongen die maar aan het staren is en er komen ook nog harde sex geluid uit de televisie. Ik druk op de afstand bediening om de geluiden uit te zetten en ook het beeld. “Zo dat schelt wel een hoop zo zonder alle viezig heid en de geluiden of niet?’ zeg ik tegen de jonge om een praatje te maken maar hij regaert niet want hij is nog steds in een trans. Ik denk na over wat ik met hem moet doen maar mijn vrouw is nu dokter dus ik denk dat ik het wel wet want hij is mischien wel in een koma of een verlameng of iets. Dus ik bel men vrouw want de jonge moet naa het zieke huis. Marijke adt is mijn vrouw neemt de teleoon op en ik zeg: hallo vrou ik heb een jonge voor in het ziekenhuis want hij is verlampt ofzo.’ Nee ! Roept Marijke daar’ heb ik nu egt geen tuijd voor want er is alwer iets supers ergst gebeurt!” “Wat dan vraag ik wat dan’. Nou zegt ze en ze begint te vertelle. Dat komt nu maar dan hoe het gebeurde.

LEO POV
Ik ben helemaal buiten geademd en in de verte in het park zie ik de grote auto met rose strepen aan de zijkant die je niet kan miskennen dat is de amberse heen en weer krossen. ik wandel wel gewoon wat rustiger want de auto gaat dan wel hard het is een wandel park en dan kan ik ook hierendaar een eekhoren zien of mischein een ander dier. Daaarnaast eh is het ook dat de auto niet hard kan rijde en de auto moet ook langzaam tusen de bomen. En heel ver weg kan amber ook niet reijden met de auto want daar achter is de rivier dus dan moet ze eerst ergens anders heen. Dus ik denk dat ik nog best een kans maak om in de buurd te komen sterker nog volgens mj kom ik al dihter in de buurt want ik zie de auto al in de verte maar wat gebeuert er dan dat komt nu

RITA POV
Ik ben helemaal over het stuur achter die van de auto van ambie bambie want ik bben het niet mee eens met wat er alemaal achter om mijn rug wort gekokstooft. Want mama had ooit wel vertelt over iets en dat was ik al van gesrhokken maar ik wist niet dat dit ook nog aan de hand was! Dit doet nog wel een schep boven erop. Ikben al ver gereden met de auto en nu zelfst in het park met allemaal gras en bomen. Ik kan niet zo hard reijden hier met alle bomen en alle dieren ik moet goed uit kijken dat ik niks stuk rijd want dat is zonde. dan valt pas opeens op hoe de ploezenbol dobbel steen aan de spiegels die hobbelt gijnig. Ik ben aan het grineken en dan let ik even niet op. Dan hoor ik ineens iets gillen en dat is raar want wat gilt er nu in het park en ik kijk naar voor door de ruit van voor en wat zit dar opeens op zoek te zijn naar der kat is dat Dr.. BOEM! en toen was het stil …………..reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here