Foto bij Chapter 54.3 ||

Nadieh Ramsey


'Oh come on baby, you can do it!' grijnsde ik en klapte in mijn handen, terwijl ik mijn ogen gericht had op het spel wat Theo voor zich had. Ik grinnikte toen hij de eerste keer mis schoot, maar hield me in. De tweede keer schoot hij overigens wel raak, net zoals de derde keer, maar de vierde en vijfde weer mis. Met een pruillip nam hij een kleinere beer in ontvangst en gaf die aan mij.
'It's better than nothing I guess.' grinnikte hij toen. Ik haalde mijn schouders op en kuste even zijn wang.
'I liked this one better anyway.' grinnikte ik toen, waarna we verder liepen.
'Sure you don't want me to try again?' vroeg hij toen. Ik rolde mijn ogen.
'Yes! Put your competitive side away Theo, I'm perfectly fine! Besides the bigger one wouldn't have fit in my suitcase anyway.'
'That's true.' grijnsde hij en sloeg een arm om me heen terwijl we nog wat verder liepen en uiteindelijk nog wat rondkeken bij het centrum en nog een drankje deden in de lobby van het hotel. Het was een perfecte avond en een heerlijke date, maar toen we op onze kamer zaten was ik nog helemaal niet moe. Ik zette mijn wijnglas op het bureau neer en opende mijn laptop, waarna ik een liedje opzette.
'Do you miss the clubbing already?' grinnikte Theo, die nog wat op zijn mobiel stond te tikken en ik mijn handen rondom zijn middel sloeg en mijn hoofd tegen zijn rug aanlegde.
'Maybe a bit.' grinnikte ik. Ik griste zijn mobiel uit zijn vingers, die ik neerlegde op het nachtkastje en hem op bed duwde.
'Nadieh, I'm a bit tired.' begon Theo toen ik hem begon te zoenen. Ik rolde mijn ogen en zette een ander sensueel liedje op van Usher en wiebelde even met mijn wenkbrauwen. ik maakte wat bewegingen en trok mijn shirtje uit, waarna ik hetzelfde deed met mijn broek en over bed naar Theo toekroop en bovenop hem ging zitten.
'Still tired?' vroeg ik verleidelijk terwijl ik een bh-bandje van mijn schouder aftrok. Theo slikte en keek me nog even intens aan als dat hij had gedaan bij de eerste tenen van het liedje.
'Maybe.' begon hij. Ik wist dat hij ook niet zomaar zou toegeven. Ik ging met mijn handen naar de riem van zijn broek, streek even over zijn buik en ging toen met mijn hand eronder.
'Well, your body definitely tells me something else.' grinnikte ik.

Alexis Sanchez


Na een rustig nachtje geslapen te hebben, zaten we 's ochtends weer aa de ontbijttafel. Het was een heerlijk ontbijt, maar ik zag aan Anne dat ze nog niet rustig zat.
'Are you okay?' vroeg ik dan ook aan haar en legde mijn hand op die van haar. Ze raakte uit haar gedachten en keek me even geschrokken aan, waarna ze glimlachte en haar schouders ophaalde.
'I'm just wondering how the kid is doing. He was just 15 years old! Does he even have family to take care of him?' Ze keek me met grote ogen aan en ik glimlachte zwak naar haar.
'Truth to be told, I don't know, but we can't take an orphan in yet, Anne.' Anne glimlachte nu ook weer.
'I know, I'm just worried.'
'We could visit him today, if he's well enough and if he wants to see us. That way you can ask him questions and be a tiny bit less worried, maybe.'
'Yeah, I would like that.' knikte Anne. Na het ontbijt zette we dan ook richting het ziekenhuis waar we gisteravond de jongen nog hadden gebracht. Aan de receptie vroegen we waar hij was, waarna we naar de afdeling liepen en niet veel later voor zijn kamer stonden.
'What if he doesn't want to see us?' vroeg Anne toen.
'Well, we'll find out soon enough, right?' zei ik terug en legde mijn hand rond de deurklink van de kamer. Anne knikte en liep achter mij aan naar binnen.
'Buenos dias.' glimlachte ik beleefd naar de jongen, die mij met grote ogen aankeek en toen ook weer Anne. Hij sprak geen Engels, dus legde ik hem snel uit waarom we hier waren. De jongen leek nogal beduusd en knikte, waarna hij wegkeek.
'I'm so sorry.' zei hij in gebrekkig Engels en ging toen weer over op Spaans. 'I just couldn't help myself. I didn't know what to do and I didn't feel like myself.' Ik knikte.
'Can you ask him why he started using it?' vroeg Anne toen, die wel wat Spaans verstond. Ik knikte en herhaalde haar vraag, waarna de jongen even leek te twijfelen maar toen toch het hele verhaal vertelde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen