Er verscheen een enorme glimlach op zijn gezicht en zijn ogen glunderden zoals ze vroeger altijd gedaan hadden.
Zijn hand gleed via jouw nek in jouw haren en lief wreef hij er doorheen terwijl hij duidelijk aan het nadenken was.
Net toen jouw gedachten even afgedwaald waren schrok je op van Harry die zijn bovenlijf wat meer op jou liet zakken en voor je het wist voelde je zijn zachte, vertrouwde lippen op de jouwe.

Omdat de jongens pas in de namiddag soundcheck zouden hebben, hadden jullie de hele ochtend voor jezelf. Het ijs tussen jou en Harry was nu echt gebroken, en ondanks alle pijn en verdriet van afgelopen jaren durfde je hem nu eindelijk weer te vertrouwen.
Je had vandaag in zijn ogen de blik van de kleine peuter gezien die aan het begin van jullie reis zo onschuldig en puur in jouw ogen had gekeken, en jou had overgehaald om uit jouw veilige zone te komen en samen de grote boze wereld te betreden.

Harry had lekkere snacks naar boven laten brengen en films gehuurd op TV, zodat jullie heel de verdere ochtend en middag lui konden doen zoals jullie vroeger altijd deden op een vrije middag. Er kwamen een aantal favorieten voorbij zoals love Actually, Divergent en The fault in our stars. Heel de tijd had je bij Harry gelegen, die zijn armen strak om jou heengeslagen had, niet van plan jou snel los te laten.
Even was je vergeten hoe natuurlijk het vroeger altijd had gevoeld om zo dicht en intiem met hem te zijn, en nu je dit weer ervaarde, besefte je pas hoe erg je dit al die tijd gemist had en nodig had gehad. Met jouw hoofd in het kuiltje van zijn schouder genesteld, waar het precies paste, en jouw lichaam in dat van hem gekruld voor zo ver dat mogelijk was met die brace, lagen jullie te genieten van de films en elkaars aanwezigheid.
Jouw hand had je onder zijn shirt laten glijden, zijn zachte warme huid opnieuw ontdekkend, en zijn vingers gleden door jouw lange lokken. Af en toe drukte hij een kus in jouw haar en drukte jouw lichaam voor een moment wat steviger tegen zich aan.

Zachtjes liet hij zijn vingers vanaf jouw lokken wat verder afdwalen naar beneden, over jouw zij, naar je rug toe. Na dit enkele keren herhaald te hebben, liet hij zijn vingers onder jouw shirt glippen waardoor ze in contact kwamen met jouw blote huid, en jou meteen kippenvel bezorgden.
Je wist gewoon zeker dat er nu een grijns op zijn gezicht stond omdat hij merkte dat hij na al die tijd, en alles wat zich voorgevallen had, nog steeds hetzelfde effect op je had. En puur om hem niet het genoegen te geven, keek je hem niet aan, maar besloot je jouw lippen in zijn nek te duwen waardoor een zachte zucht zijn lippen verliet en ook bij hem het kippenvel op zijn huid ontstond.
Zachtjes zette je jouw tanden in de gevoelige huid van zijn nek, en met een zachte grom duwde Harry jou van zich af waarna hij door rolde en bovenop jou kwam liggen.
Zijn vingers vlocht hij meteen in jouw lokken en zijn andere hand legde hij in jouw zijn, waar zijn vingers naar hou vast zochten. Even zag je een vlaag van twijfel in zijn ogen verschijnen, maar voor je met je ogen geknipperd had, had Harry zijn lippen op die van jou gedrukt waarna hij je vol passie en liefde begon te kussen. Genietend sloeg je jouw armen om zijn nek heen, en zijn warme aanrakingen lieten een brandend gevoel op jouw huid achter, waar hij zijn handen onder jouw shirt had laten glippen.

Een zachte bonk tegen de deur aan liet jullie opschrikken uit het moment. En met een geïrriteerde zucht rolde Harry van jou af terwijl de deur van de kamer open werd gegooid.
“Oh hey… ehm sorry, wrong timing?”
Hey lieverds,

Even een kleiner hoofdstukje om er weer in te komen. Ik was enorm blij om jullie liever berichtjes te lezen, en duizend maal excuses voor mijn lange afwezigheid maar mijn gezondheid liet het behoorlijk afweten afgelopen zomer en ik heb daarna een behoorlijke periode nodig gehad voor ik me weer een beetje mezelf voelde.
Ik kan nu gelukkig zeggen dat het allemaal weer een beetje naar behoren gaat en dat ik me weer oke voel.
Hoe gaat het met jullie allemaal? De beste wensen trouwens nog voor iedereen! Hoop dat ik snel de draad met schrijven weer op kan pakken.

Much love! xx

Reacties (1)

 • FollowYourDream

  Moh hoe schattig!

  Ik ben blij met dit hoofdstuk! Klein of niet! (:
  Ik hou van dit verhaal!

  Met mij gaat alles goed! Hopelijk met jou ook!

  Xxx

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here