" hmm, geen onderbroek " merkte Wolfgang op en keek me met een geile grijns aan. " thjaa, niemand zou het opmerken dacht ik " grijnsde ik. Ik voelde hoe zijn hand nu verder naar boven ging en ik nog een verheerlijkte zucht uit slaakte. " kom" zei ik en stond op van het aanrecht om in één teug mijn glas leeg te drinken en liep terug richting de zaal. Terwijl we richting de andere uitgang van de zaal liepen hoorde ik een: " Ahh, Wolfgang lang niet gezien hoe gaan de zaken?" mijn vader liep richting de man toe en omhelsde hem stevig, en klopte op zijn rug om hem dan weer los te laten. Mijn vader moest eens weten wat zijn trouwe collega nu van plan was met zijn dochter lief. " goed, ik ben net terug vanuit Duitsland. " hij knikte goedkeurend en na een kort praatje over hoe goed het wel allemaal niet ging, kwam mijn vader weer een andere bekende tegen en excuseerde zich. Ondertussen had ik een mijn tweede glas champagne van een tree gepakt waarmee obers rondliepen zoals in de films ook altijd te zien was bij deze belangrijke kermissen. Ik liep verder richting de uitgang, en liep verder de gang in, ik hoefde niet achterom te kijken of hij achter me aan liep ik wist dat hij er was. Ik liep een wc in waarvan ik nogmaals wist dat niemand er zou komen omdat hij redelijk verstopt was voor mensen die hier onbekend was, wat ook de bedoeling was. Ik zette me tegen de wastafel aan opnieuw van marmer. Mijn moeder was super trots op deze badkamer omdat ze hem zelf ontworpen had.

Ik nam een slok van het dure glas zoals alles in dit huis dat was duur. Mijn vader hield van pronken en zijn huis was zijn belangrijkste trofee. Eindelijk kwam hij binnen, en sloot de deur achter zich. " dat praatje duurde eeuwig, " zei hij en gromde terwijl hij me in een snelle beweging op de was tafel zette, en me in mijn nek begon te zoenen. Ik genoot intens en dat werd versterkt toen hij zijn hand nogmaals onder mijn jurk bracht en met zijn vingers mijn binnen dij masseerde om zich dan nog meer omhoog te werken. " hier is dat geile meisje, je bent kletsnat" gromde hij verheerlijkt en bewerkte mijn clitoris, kreetjes van genot verlieten mijn mond en ik bracht mijn hand naar zijn haar om er dan aan te trekken wat de man alleen maar nog geiler maakte want hij stopte twee vingers in me en begon heen en weer te bewegen, de kreetjes verharde en ik genoot nog meer. Hij stopte om dan zijn broek uit te trekken en ik sprong van de grote was tafel af om dan op mijn knieën te gaan, zijn grote lid stond al stevig stijf en ik likte er langzaam overheen, " fuck baby girl" slaakte hij geïrriteerd omdat ik hem gek maakte, ik verzamelde het speeksel in mijn mond en spuugde op zijn lid om dan mijn lippen over de top te brengen en dan steeds verder naar beneden te gaan en een op en neer beweging creëerde. Nu slaakte hij kreetjes van genot. Na een paar minuten van mijn actie pakte hij mijn kin en bracht mijn hoofd naar de zijne om me dan ruw te zoenen, ik werd zoals altijd gek van deze man en hij zette me nogmaals op de wastafel, om dan mijn strakke jurk naar boven te trekken. Ik liet de bandjes van mijn jurk naar beneden glijden waar mijn borsten tevoorschijn kwam, hij pakte mijn linkerborst vast en begon mijn tepel met zijn lip te bewerken, ik werd nog gekker met de minuut.

Hij stootte hard in me en een geweldig gevoel benam mijn lichaam bij elke stoot die hij maakte ik kon hier nooit genoegen van krijgen, ik zoende zijn nek, en had mijn hand in zijn haar verstrengeld terwijl we beide in dit moment opgingen, " je bent zo fucking sexy" bracht hij uit na een harde kreun, en zijn adem versnelde ik merkte dat hij zijn hoogtepunt bereikte, en met een harde kreun klaar kwam. Hij hijgde uit, en ik keek hem afwachtend aan, hij pakte mijn benen vast en ging met mijn zijn mond meer naar beneden, om dan mijn benen te kussen en ging verder naar mijn dijen, om dan kusjes op mijn buik te plaatsen en verder naar beneden ging, hij likte mijn clitoris en ging er mee door. Mijn adem versnelde en uit mond ontsnapte er verheerlijkte kreetjes, een intens gevoel betrad mijn lichaam wat betekende dat ik klaar kwam, en mijn lichaam ontspande zich helemaal terwijl ik uit hijgde van dit moment. " hmm, dit miste ik zeker in Duitsland" vertelde de man terwijl hij content zijn broek en onderbroek omhoog trok om zijn gulp te sluiten. Ik trok ook de bandjes van mijn jurk over mijn schouders en trok mijn jurk rustig weer terug in de goeie plek. " Daar heb je genoeg schone vrouwen" bracht ik spottend uit om zijn cliche opmerking. "Oh er zijn er genoeg, maar nergens zo onschuldig als jij " " ik onschuldig?" bracht ik beledigend uit. " Ja baby, " " ahum, neuken met je vaders partner is nou niet echt onschuldig" bracht ik geïrriteerd uit, en rolde met mijn ogen. " daar heb je misschien wel gelijk, klinkt nergens zo geil als jij beter dan?" probeerde hij opnieuw. " Veel beter " bracht ik grijnzend uit en draaide me toen om, om mijn haar en make up even recht te zetten. " it was me a pleasure, baby girl" vertelde hij me en sloeg me op mijn kont voor hij de deur van het slot haalde en de kamer verliet.

Ik was veel maar onschuldig, No Way.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here