Voor Snart!
Heya, hope you like it.

“Sara, kan je mij even helpen?”
Lieke Miller stond voor haar spiegel. Met twee handen hield ze haar top vast. Het was een strapless donkergroen hempje, die van achteren dichtgeritst moest worden. Daaronder had ze een strakke legerbroek aan.
“Kan je het niet zelf?” zei Sara, die met een grijns op haar gezicht de kamer in kwam. Lieke hield haar adem in toen ze zag hoe goed Sara eruit zag. Ze had een laag uitgesneden shirt aan, met een lichtblauwe skinny jeans eronder. Ze had wat meer aan haar make up gedaan dan normaal, maar ze zag er sowieso al fantastisch uit.
“Ik ben nog steeds niet zo lenig als jou.”
Sara drukte een kus op Liekes wang, voordat ze achter haar kwam staan. Lieke keek naar haar in de spiegel.
“Niet zo staren, Miller.”
Sara sloeg haar ogen neer en ritste de rits dicht. Ze legde haar handen op Lieke haar ontblote armen en slaakte een gelukzalige zucht.
“Goede outfit.” zei ze toen, waarna ze een verderlichte kus op Lieke haar rechterschouder drukte. “Probeer je indruk te maken op iemand?”
Lieke keek eindelijk om, schudde langzaam haar hoofd.
Sara leek blij te zijn met dat idee, maar ze gaf het niet toe.
Sara Lance en Lieke Miller waren immers niet meer dan beste vrienden.
Lieke draaide zich om, zodat ze op een paar centimeter van Sara afstond en staarde in haar blauwe ogen. Op het moment dat ze Sara vast wilde pakken ging de bel.
Sara rechtte haar rug en glimlachte naar Lieke.
“Ik ga wel open doen. Je ziet er goed uit.”

Lieke staarde Sara na en schudde lachend haar hoofd. Ze keek nog even in de spiegel, voordat ze de slaap kamer uit liep. Twijfelend zette ze haar voet op de eerste trede van de trap. Ze wist dat Sara speelde met Lieke haar jaloezie. Ze waren dan beste vrienden, maar ze lokten genoeg uit bij elkaar. Lieke wist niet of ze het gevoelens kon noemen.. of wilde noemen. Zij en Sara waren platonisch. Zij en Sara waren innig, maar niet meer dan vrienden.
“Waar is Lieke?” vroeg Leonard, waardoor Lieke terug kwam op de wereld.
“Hier.” zei ze snel, waarna ze de trap af liep. Het was niet bedoeling dat iedereen haar zou zien als ze de trap af liep, maar sinds alle gasten nog in de gang stonden, voelde ze al snel heel veel ogen naar haar kijken. Inclusief Leonard en Sara.
Met een lichte blos op wangen liep ze vervolgens naar Leonard, die haar een goede omhelzing gaf. Ze voelde Sara’s ogen in haar rug prikken, maar ze besloot het te negeren. Voor nu.
Ze begroette, Ray, Mick, Martin, Jax, Amaya, Nate en Zari en besefte toen pas dat achterin iemand stond die ze lange tijd al niet had gezien.
“Laurel?” riep ze verbaasd, waarna ze zowat door de menigte heen beukte om haar te omhelzen. Laurel lachte tegen haar schouder aan en omhelsde haar beste vriendin.
"Ik heb je gemist." mompelde Lieke.
"Ik jou ook. Daarom ben ik blij dat ik er nu ben. Sinds dat jij en Sara weg zijn gegaan, is het allemaal een stuk moeilijker geworden in Star City.." vertelde ze, waarna ze zuchtte.
"Maar jij kan jezelf hendelen, of niet soms?"
Een grijns gleed over haar gezicht. Ze leek na te denken, maar knikte toen toch.
Toen Lieke op keek was iedereen al naar binnen gelopen. Alleen Sara stond nog met haar armen over elkaar tegen de trap aan geleund.
"Is er iets?" vroeg Lieke, terwijl ze richting haar huisgenote liep. Ze hoorde Laurel richting de kamer lopen en legde haar hand op Sara haar heup, die ze meteen tegen Lieke haar hand aanduwde.
"Je bent sociaal vandaag." mompelde Sara, terwijl ze haar Lieke haar bruine lokken vastpakten en ze over haar sleutelbeen heen legde.
"Ik ben in een goede mood." antwoordde Lieke, terwijl ze voorover boog en kus op Sara haar mondhoek drukte.
Sara keek Lieke verbaasd aan, voordat ze de woonkamer in liep.
Het duurde even voordat Lieke door had dat er werd geklopt. Ze opende de deur en keek recht in de ogen van Oliver Queen.
"Nooit van een bel gehoord." grinnikte Lieke, waarna ze naar Felicity keek. Ze zag er zoals altijd prachtig uit.
"Ik zag je staan, Lieke, er zit een raam naast je deur." zei Oliver langzaam.
Lieke haar wangen kleurde langzaam rood, waarna ze de twee binnenliet.
"En waar is Thea?" vroeg Lieke toen.
"Die kan in enkele ogenblikken hier zijn."
Precies omdat moment voelde ze armen rond haar schouders en drukte Thea een kus op Lieke haar wang.
"Hier ben ik!" zei ze vrolijk, voordat ze naar binnen liep.
Lieke keek naar het zooitje ongeregeld, die ze nog net kon zien door de deur naar de woonkamer, en glimlachte toen lichtjes. Zwijgend deed ze de deur dicht en liep de woonkamer in. Tijd om feest te vieren.

De muziek stond hard en Lieke had last van de warmte. Het was druk in haar huis, hun huis. En ze haatte het als ze Sara uit het oog verloor. Ze was gestrest en niet helemaal met haar hoofd bij het feest. Eigenlijk wilde ze al de hele avond met Laurel praten, maar dat was er nog niet van gekomen. Gefrustreerd nam ze een slok van haar zoveelste Bacardi Cola en voelde toen, tot haar verbazing een hand op haar heup. Ze draaide haar gezicht een kwartslag en keek in de blauwe ogen van Leonard. Hij manoeuvreerde zijn hand naar die van Lieke en pakte hem lichtjes vast.
"Je bent veel te gespannen. Kalm aan." zei hij. Lieke draaide langzaam en knikte toen. Hij had gelijk en ze was ook veel te gespannen. Maar hij wist donders goed dat hij een van de weinige was die haar kon kalmeren. Het zat alleen niet mee dat hij haar leuk vond. Hij vond haar al heel lang leuk en Lieke wist dat, maar ze was nooit verder gegaan dan die ene kus. Ze wist niet waardoor het kwam, maar iets hield haar tegen. Hoe leuk, knap en lief ze hem ook vond, ze kon de volgende stap niet zetten.
"Laten we even gaan zitten." zei hij toen. Hij trok haar mee richting een stoel en nadat hij was gaan zitten, trok hij haar op zijn schoot. Haar ogen richtten zich meteen op Sara, die tijdens haar gesprek met Ray en Oliver, kort haar kant op keek. Ze zag een onbekende blik in haar ogen en Lieke glimlachte kort naar haar.
"Je raakt alleen maar meer gespannen als je met Sara bezig bent." zei Leonard langzaam. Lieke keek hem aan.
"Je vind haar leuk." zei hij toen. Lieke schudde haar hoofd. Leonard legde zijn duim op haar onderlip en bekeek haar. Lieke kon niet weg kijken, het lukte haar niet.
"Je vind haar leuk." zei hij nogmaals. "En ik weet dat je iedereen vertelt dat het niet zo is."
"Ik vertel iedereen dat het niet zo is, omdat het niet zo is. We zijn gewoon erg goed bevriend." antwoordde Lieke. Ze begon zich te irriteren.
"Is dat ook de reden dat Sara het afgelopen jaar niemand heeft gezoend. Of iets anders heeft gedaan."
Lieke stond op. Ze was klaar met het betweterige gedoe van Leonard.
"Luister, Lieke." zei hij, waarna hij opstond en zijn handen op haar wangen legde. "Ik weet dat ik geen kans heb met jou. En het heeft lang geduurd totdat ik daar overheen was. Maar ik wil niet dat jij jouw gevoelens aan de kant zet."
Lieke schudde haar hoofd.
"Laat het gewoon met rust." zei Lieke boos. Ze keek kort naar Sara en beet op haar lip. "Alsjeblieft."
Maar Leonard liet het niet met rust. Hij drukte haar tegen zich aan en kuste haar. Zacht en rustgevend. Tenminste, voor enkele secondes. Toen besefte ze wat er gebeurde en duwde ze Leonard van zich af.
"Ik zei toch, laat het met rust!" schreeuwde ze.
Ze begon te rennen. Voornamelijk omdat ze niet wist wat er gebeurde. Ze wist wat Leonard deed en ze wist precies waarom. En dat maakte het juist zo erg. Ze wist, met heel haar hart dat de dingen die Leonard had gezegd over haar en Sara waar waren. Maar ze wilde het niet toegeven.

Pas toen Lieke in haar kamer was, kon ze vrijuit ademen. Ze beet op haar lip om haar tranen tegen te houden en kneep gefrustreerd in haar eigen handen.
Ze luisterde naar de voetstappen die de trap op kwamen. Ze wist precies van wie ze waren. Ze keek dan ook niet op toen Sara naast haar kwam zitten.
"Heeft hij je pijn gedaan?" vroeg ze zacht. Ze pakte Liekes haar hand vast en Lieke keek er naar.
"Leonard. Heeft hij je pijn gedaan?" vroeg ze nogmaals, waarna Lieke haar hoofd schudde.
"Nee." zei ze toen. "Maar hij heeft dingen verteld en ik zie nu in dat het waar is. Dat alles wat hij zei waar is."
Lieke keek op en keek Sara aan. De spanning in de kamer was te snijden en Sara keek haar aan.
"Het ging over mij." gokte ze toen. Lieke antwoordde niet maar legde haar hand in Sara haar nek en zoende haar. Haar lippen waren warm en trilde licht toen Lieke haar zoende. Ze legde haar handen op Lieke haar rug en trok haar dichterbij. Zwijgend klommen ze verder op het bed. Lieke zocht naar Sara haar broek, opende deze en keek Sara eindelijk aan.
"Is dit dan het einde van onze vriendschap." mompelde Sara, terwijl ze haar hand over Lieke haar lichaam liet gaan.
"Niemand hoeft dit te weten." fluisterde Lieke.

Vanaf dat moment ging het snel. Lieke voelde Sara op alle plekken van haar lichaam en de eerste keer seks met haar was spannend. Ze wist niet hoe het zou zijn. Ze had er nooit over nagedacht. Maar nu ze daar lag en Sara overal voelde, wist ze dat ze een lange tijd iets had gemist.
Ze had dan ook niet door dat er mensen de trap op kwamen. Pas toen Mick begon te lachen, keek Lieke op.
"Ik zei toch dat alles oké was, Raymond." zei hij, voordat Mick weg liep. Ray keek verrast naar het tafereel voor hem en schudde verward zijn hoofd.
"Ik dacht dat jullie.. ik bedoel, jullie zeiden.." hij stak zijn hand op. Lieke verschuilde zich achter Sara, waardoor Sara haar liefkozend over haar arm aaide.
"Ray," zei Sara, die de dekens naar haar toe trok en zo haar en Lieke wat meer bedekten. "Je hebt helemaal gelijk. Wij en Lieke zijn beste vrienden."
Ray trok zijn wenkbrauw op en Sara lachte zacht, waarna ze Lieke kuste.
"Vertrouw mij. Dit is puur platonisch!"

Reacties (34)

 • Brett

  RAY IS NOG STEEDS EEN LIL KLOJO IN DEZE OS HAHAHAHAHA

  1 jaar geleden
 • AckIes

  MAAR WOW LIEKE EN SARA ZIJN ECHT OTP TBH, CUTE AF

  2 jaar geleden
 • AckIes

  IK HOU VAN DAT EINDE HAHAHAHAHA I LOVE RAY

  2 jaar geleden
 • AckIes

  Maar Leonard liet het niet met rust. Hij drukte haar tegen zich aan en kuste haar. Zacht en rustgevend. Tenminste, voor enkele secondes. Toen besefte ze wat er gebeurde en duwde ze Leonard van zich af.
  "Ik zei toch, laat het met rust!" schreeuwde ze.

  ZO BOOS OP DE REAL BAE VERDOMME ik zou wel met len willen zoenen tbh

  2 jaar geleden
 • AckIes

  Ze was klaar met het betweterige gedoe van Leonard.

  ik voel het tbh HAHAHAHA 10000% done tbh

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here