Voor Wells! *O*

Hoe Esmée in deze situatie terecht was gekomen wist ze niet meer, maar ze wist wel dat ze het spannend vond. Het feit dat Leonard het idee had geopperd, maakte dat ze het graag wilde proberen.
Als ze er over nadacht, wilde ze eigenlijk alles wel met Leonard proberen. Soms had hij de gekste ideeën, maar zelfs dan zorgde hij ervoor dat Esmée zich goed voelde. En als dat niet het geval was, zorgde hij er meteen voor dat het stopte of dat ze zich weer goed kon voelen. Dit gold voor dingen binnen en buiten de slaap kamer. Dit keer had haar vriend gekozen voor iets binnen de slaap kamer. Het was niet zo zeer dat ze pijn of verdriet zou krijgen, maar ze was wel bang dat hij boos zou worden als ze niet deed wat hij zei. Al was boos wat dat betreft ook wel een groot woord.

"Dus," mompelde Leonard, die zijn shirt uit had getrokken en daarna Esmée op het bed neerlegde. "Geen beweging, geen geluid."
"En dan mag jij doen wat je wilt.." mompelde ze. Leonard keek haar onderzoekend aan. Hij was bang dat Esmée dit eigenlijk helemaal niet wilde.
"Ik zal je geen pijn doen." zei hij snel, waarna hij op zijn knieën ging zitten en haar haren uit haar gezicht veegde. Hij kuste haar teder en Esmée boog voorover toen zijn lippen verdwenen. Ze wilde nog niet dat zijn lippen de hare verlieten.
"Ik wil wel een voorwaarde." zei ze snel, terwijl ze voelde hoe Leonard haar slipje naar beneden trok. Ze voelde zich nu al ontzettend naakt vergeleken bij Leonard. Zij had immers geen kleding meer aan en hij had alleen zijn shirt uit gedaan.
"De volgende keer zit ik bovenop."
Leonard keek op en zijn mondhoek trok omhoog. Hij keek haar glimlachend aan en knikte.
"Ik kan niet wachten." zei hij toen, voordat hij omhoog kroop richting haar lippen.
"Ik kan niet wachten om je lippen op mijn lichaam te voelen.." fluisterde hij in haar oor. Zijn stem was zo hees, dat Esmée op haar lip beet omdat ze haar lichaam voelde verstrakken. Ze werd nu al opgewonden en hij moest nog beginnen.
Leonard hing over haar heen en ze staarde in zijn prachtige blauwe ogen. Hij legde zijn wijsvinger op haar lippen en keek haar streng aan. Ze ademde uit via haar neus en sloot haar ogen.
Toen ze ze weer opende keek Leonard haar nog steeds aan.
"Als het niet gaat, dan stoppen we. Het gaat er vooral om dat je geniet." zei hij, waarna ze knikte. Ze glimlachte naar hem. Hij stond op en deed zijn broek uit. Esmée staarde naar zijn lichaam. Hij was niet breed of heel gespierd, maar hij zag er goed uit. Hij had het juiste lichaam. De littekens die op zijn buik zaten zag ze niet eens meer en meestal focuste ze haar blik toch op zijn prachtige gezicht. Behalve als hij helemaal naakt was.
Esmée legde haar armen achter haar hoofd en keek toe hoe Leonard zich ontdeed van zijn boxer. Het liefst wilde ze haar ogen sluiten, dat was waarschijnlijk de beste manier om hier doorheen te komen. Maar ze hield ervan om Leonard te zien als ze seks hadden.
Ze volgde hem totdat hij weer over haar heen hing. Haar ogen kruiste die van Leonard en ze zag dat hij nu al die bekende twinkeling in zijn ogen had. Hij legde zijn lippen zacht op die van Esmée. Hij zoende haar, legde zijn wijsvinger tegen haar wang en genoot van haar aanraking. Zijn lippen waren vochtig en de hare wilde meer. Maar ze durfde niet te vragen om meer en dus zakte zijn lippen naar haar kin, richting haar nek. Ze keek naar het plafond terwijl ze voelde hij zijn lippen aan haar huid zogen. Ze wist dat hij een aantal plekken achter zou laten.
Ze trilde zachtjes toen zijn lippen haar tepel vonden. Hij zoog eraan, beet erin, likte er daarna over heen. Ze beet op haar lip om de gedachtes en gevoelens die ze voelde niet te laten slippen. Ze haalde diep adem terwijl zijn linkerhand in haar rechterborst knepen en hij zachtjes met zijn duim over haar tepel ging.
Hij keek op naar haar en Esmée haatte het dat hij dat deed. Ze had al genoeg moeite met het fout dat ze niks mocht doen. Ze sloot dan ook haar ogen en beet opnieuw op haar lip. Het verbaasde haar dat ze het nog niet kapot had gebeten. Ze voelde hoe zijn wijsvinger haar lip naar onder trok en hij vervolgens haar zoende. Hij zoog aan haar onderlip en zuchtte, voordat hij haar linkerhand pakte en die naast haar lichaam legde.
Hun vingers vlochten in een en Esmée opende haar ogen.
"Je doet het zo goed." fluisterde hij tegen haar lippen aan. Esmée wilde hem zo graag zoenen, maar ze hield zich in.
Toen hij richting haar benen ging, had hij nog steeds zijn hand in de hare en af en toe kneep hij er zacht in als teken dat hij aan haar dacht.
Maar het werd pas echt moeilijk toen zijn lippen over haar liezen gingen. Ze wilde zo graag bewegen. Ze kromde haar tenen lichtjes, verkrampte bijna door het vermogen om haarzelf stil te houden. Ze draaide haar hoofd een klein stukje. Ze wist dat het niet mocht, maar als ze dat niet zou doen, zou ze het niet langer volhouden. Ze voelde hoe zijn lippen richting haar schaamlippen gingen.
Ze sloot haar ogen en voelde hoe Leonard zijn tong het werk liet doen. En Esmée haatte het zo ontzettend erg, omdat ze van te voren had geweten dat hij dit kon. Dat hij wist hoe hij het vuur binnen in haar moest laten wakkeren. En daarom kon ze zich ook niet inhouden. Een kreun gleed over haar lippen en ze voelde dat ze meteen rood werd. Haar wangen werden zo rood toen Leonard op keek. Ze keek hem met grote ogen aan.
Hij wreef met zijn duim over haar hand en glimlachte zacht. Hij legde zijn vrije hand op borst en bewoog hem zachtjes, terwijl hij langzaam met zijn gezicht richting de hare ging.
"Dat was langer dan ik het verwacht." zei hij, waarna hij zijn hand verplaatste naar haar wang en er zacht overheen wreef.
"Ik wil niet meer wachten." zei hij toen. "Kom hier."
Dat liet Esmée zich geen tweede keer zeggen. Haar hand verliet de zijne en meteen sloeg ze haar armen rond zijn nek en trek ze hem tegen zich aan. Ze kuste hem hard. Ze wilde hem alleen maar meer nu ze niks had mogen doen. Haar vuur leek over te slaan in zijn lichaam en hij pakte haar vast. Ze legde haar handen op zijn wangen en verdiepte zich in hun zoen. Ze voelde dat hij niet langer kon wachten en haar benen spreidde met zijn rechterhand.
Het duurde enkele seconden voordat hij haar lichaam vulde en hij zijn lippen krampachtig op de hare duwde.
"Len.." zei ze gefrustreerd in zijn oor. Het maakte hem alleen maar meer opgewonden. Hij voerde het tempo op en Esmée ging mee in zijn ritme. Ze had al lang genoeg gewacht. Ze likte over haar lippen en gooide haar hoofd achterover. Ze liet haar handen over zijn rug gaan, maar eindige uiteindelijk bij zijn borstkas.
"Leonard, alsjeblieft." kreunde ze hard. Leonard haalde zijn hand door haar haar en Esmée keek hem aan. Ze staarde in zijn blauwe ogen, voordat ze voelde hoe ze haar hoogtepunt bereikte en ze nogmaals kreunde. Al de spanning die in haar lichaam zat was verdwenen. En als die tijd dat ze geen geluid mocht maken, had ze ingehaald met de kreunen die uit haar mond kwamen.
Daarom duurde het voor Leonard ook niet lang tot dat hij op zijn hoogtepunt kwam. Het verbaasde Esmée dat hij het zo lang volhield.
Hij zuchtte, een zucht van genot, en kroop toen naast haar. Esmée legde de dekens over haar en Leonard heen en draaide een kwartslag. Ze legde haar hand op zijn borstkas en zoende hem. Hij keek haar alleen maar aan, waarna Esmée verlegen haar ogen neersloeg. Leonard hield ervan als ze een beetje verlegen was. Het deed hem altijd denken aan de dag dat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet. Ze was zo ontzettend verlegen geweest. En nu ze al vijf jaar samen waren, was dat niet vaak meer zo. Maar op zulke momenten wilde ze nog wel eens verlegen worden en Leonard hield er van om haar te verzekeren dat ze de beste en mooiste vrouw ter wereld was.
Hij wreef met zijn duim over wang en vanonder haar wimpers keek Esmée Leonard aan.
"Ik hoop dat je mij nu niet haat." zei hij zachtjes. Esmée schudde haar hoofd.
"Natuurlijk niet, Len." fluisterde ze. Ze kroop dichter naar hem toe keek hem in zijn ogen. Ze wilde nu niet weg kijken.
"Je weet dat ik alles met je wil proberen." mompelde ze. "En daarnaast staat mijn voorwaarde nog steeds."
Leonard moest zachtjes lachen, omdat hij zag dat ze ontzettend moe was, maar nog wel probeerde sexy over te komen. En wat dat betreft lukte haar dat nog ook.
"De voorwaarde staat nog steeds." verzekerde hij haar en drukte zijn lippen op haar vochtige, opgezwollen lippen. Ze voelde hoe hij dichter tegen haar aan kroop en zijn armen rond haar middel sloeg.
"Ik hou van je." mompelde Leonard. Esmée keek op en kantelde haar hoofd een stukje. Ze zag Leonard roze wangen en zijn ogen die haar bijna verlegen aan keken. Hij zei het niet vaak, maar als hij het zei meende hij het ook echt.
"Ik hou ook van jou, Leonard." zei ze met een grote glimlach. Ze beet verlegen op haar lip voordat ze zich omdraaide en tegen hem aan ging liggen. Ze voelde Leonards naakte lichaam tegen de hare en voelde na een tijdje hoe zijn neus tegen haar nek aan drukte. Hij drukte zacht een kus op haar schouder en verstrakte toen zijn grip om haar middel.
"Je mag nooit meer weg." zei hij slaperig.
Esmée keek door het raam naar de sterrenhemel en lachte haar tanden bloot. Die woorden lieten haar smelten vanbinnen. Ze was nog steeds niet gewend aan Leonards liefde. Na vijf jaar was ze nog steeds niet gewend aan de onvoorwaardelijke liefde die hij haar gaf. Ze pakte zijn hand vast en wreef er zacht overheen. Ze draaide haar hoofd een stukje, zodat Leonard op zou kijken en toen hij dat deed glimlachte ze naar hem.
"Ik wil nooit meer bij je weg, Leonard. We zitten voor eeuwig aan elkaar vast. En ik zou niks anders meer willen."

Reacties (29)

 • Brett

  JAJAJAJA DIT IS ZOVEEL LEEF I CAN'T HANDLE IT I LOVE MY BAE.

  2 jaar geleden
 • Brett

  Ze voelde Leonards naakte lichaam tegen de hare en voelde na een tijdje hoe zijn neus tegen haar nek aan drukte. Hij drukte zacht een kus op haar schouder en verstrakte toen zijn grip om haar middel.
  "Je mag nooit meer weg." zei hij slaperig.

  VERDOMME DIT IS TE CUTE IM CRYINGNGNGNGNG

  2 jaar geleden
 • Brett

  Ze zag Leonard roze wangen en zijn ogen die haar bijna verlegen aan keken. Hij zei het niet vaak, maar als hij het zei meende hij het ook echt.

  IK HAAT JE TBH

  2 jaar geleden
 • Brett

  "Ik hoop dat je mij nu niet haat." zei hij zachtjes.

  CRYING VERDOMME

  2 jaar geleden
 • Brett

  Esmée legde de dekens over haar en Leonard heen en draaide een kwartslag.

  CUTE

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here