||Embry Call.

Met gefronste wenkbrauwen keek ik naar de bank waar nog geen paar minuten eerder plek was geweest. Het nichtje van Leah en Seth was met haar boek in haar schoot in slaap gevallen. Een erg schattig, lief gezicht, maar ook een vreemd soort kracht voelde ik trekken. Een sterke drang naar haar, ik wilde haar opnemen, het geroep van Quil, Jared, Paul en de twee jonkies vulde mijn gehoor.
"Emily, ze is niet meer wakker" kwam er op een vreemde hese toon over mijn lippen gerold.
Opdat leek iedereen stil te vallen in de woonkamer, Jared en Paul staakte hen game en Quil en de jonkies stopte met kloten.
"Gaat het wel goed met je Embry" was de bezorgde stem van Emily direct.
Mijn gehele lichaam voelde ik trillen, ongecontroleerd zette ik een aantal stappen naar achter, en nog voor ik het door had stond ik ineens op vier gigantische poten, in mijn wolfvorm. Een vreemd gegrom verliet mijn keel, waarbij Jared en Paul mij direct naar buiten jaagde.
Sprintte zo snel ik kon, de struiken in. Begon te rennen, rennen, zo hard mijn poten mij konden voortbrengen, sjeesde ik langs de grenzen van La-Push.
Ik wist dat Sam en Emily hier niet al te blij mee waren, dat als ik het meisje geraakt zou hebben, ze het waarschijnlijk niet had overleefd.
Ze zou het mij nooit maar dan ook werkelijk nooit vergeven hebben. Zei was ten alle tijden verantwoordelijk voor het meisje, zolang ze oppas-dienst had. En als een van ons haar dan zou verwonden en of zelfs zou ombrengen was dat verschrikkelijk voor Emily en de familieleden van het jonge schattige meisje. Ze deed iets met mij, bracht me geheel van de kaart, maakte mij gek.
Doordat, de geur, haar geur, ik kon het eindelijk plaatsen, na drie en een halve week rond de Clearwaters en Uley's gelopen te hebben.
Nymphadora moest iets te maken hebben met die aantrekkingskracht.
||Seth Harry Clearwater.

Quil had me een bericht gestuurd dat Embry uit zijn vel gescheurd was, nog geen vijf centimeter van Nymphadora vandaan. Hij had het duidelijk niet onder controle. Dat hij een of andere duistere geur rook en hem dat gek maakte, gaf hem nog niet het recht te veranderen voor mijn kleine nichtje. Kwaad liet ik op vier grote gigantische poten door het bos. Opzoek naar Embry, de eikel die zowat mijn nichtje had verminkt.
Als hij niet naar achter gestapt was en had hij haar geraakt.
Leah, ik wilde niet weten wat ze met hem zou gaan doen. Maar ik, ik zou het hier niet bij laten.
Eerst zou ik hem zijn huid vol schelden, daarna wat happen van zijn flank nemen om hem een lesje te leren.
Voorlopig zou hij niet meer welkom wezen bij Sam en Emily thuis, en als mam dit te horen kreeg was hij voorlopig ook niet meer welkom bij ons thuis. De stamoudsten zouden hiervan horen en duidelijk tot een besluit komen voor een juiste straf. Want het was verboden te tonen wat je was, het was niet je inprent, ook al voelde je de drang nog zo sterk.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen