||Nymphadora ELoise ULey.

Neuriënd op een deuntje dat Emma mij geleerd had, zwom ik door de beek. Het water was heerlijk, ook al leek de zon het water dit keer niet te kunnen verwarmen. Trappelend met mijn voeten, duwde ik mij voort, af en toe belandde ik kopje onder. Of zwom ik naar de bodem van de beek, kroop ik over het zacht mulle zand, en dook ik achter de waterval.
Als ik terug dacht aan gister, aan het boze kwade gezicht van Sam, voelde ik de rillingen over mijn ruggengraat glijden.
De man straalde iets aparts, vreemds, magisch uit, iets wat ik nog niet geheel kon plaatsen.
Net als eigenlijk alle andere spierbundels, want ik had gister bepaalde pubers uitbundig zitten bekijken. Hen shirt scheurde nog net niet door hen gespierde boven lichaam heen. Al moest ik toegeven dat ik ze niet allemaal even knap vond.
Ik keek niet echt op zo'n manier, vond dat ook nog helemaal niet nodig.
Moest er eerst voor zorgen de vloek te verbreken. Zolang deze niet verbroken was, was verliefd worden, een relatie opbouwen erg lastig. Want een jongen zou echt niet zomaar door een kinderlijk lichaam heen kunnen kijken.
Hij zal ander soort gevoelens gaan koesteren.
Een vreemd gevoel voelde ik in mijn drukken, met gefronste wenkbrauwen zwom ik naar de kant van de beek waar ik mijn spullen had achter gelaten zoals ik iedere keer deed. Ik speurde het grasveld af, de dichtstbijzijnde struiken, maar er was niets te bekennen. Ook tussen de hoge brede dikke bomen was niets te zien. Ik zou het me wel verbeeld hebben. De wolf zou echt niet zomaar terug komen.

Na nog een aantal baantjes getrokken te hebben door de beek, voelde ik ineens iets aan mijn kleding trekken, alsof het omhoog leek te klimmen via het stof. Ik klauterde op de kant en schudde mijn haar naar mijn rug, gelijk begon het te krullen en leek het naar alle kanten op te schieten. Mijn ogen gleden over mijn doorweekte hemd, waar ik iets roods met zes poten omhoog zag krabbelen.
Als een idioot begon ik te gillen.
Luidkeels, galmde er een angstaanjagende gil uit mijn mond.
Zette het op het lopen, begon het dier met wilde bewegingen van mijn kleding los te slaan, sprong door wat struiken heen. Rende het bos verder in waarbij ik tot de conclusie kwam dat het die nog niet had los gelaten. In plaats van loslaten, opende het dier zijn bek. Verschillende woorden vulde mijn gehoor. De krab, hij sprak!!!
Ik begon nog harder te gillen. Te schreeuwen dat het dier kon spreken.
Begon het dier van mijn lichaam af te maaien en rende zo snel ik kon, cirkels, sprong over struiken en door struiken heen over omgevallen bomen. Tot ik met een harde knal tegen iets gloeiend heet aan klapte. Met een dreun viel ik op de grond. Angstig maaide ik rond mij, maar ik kon niks voelen dat mij nog leek vast te houden. Daarin tegen deed mijn achterwerk en arm behoorlijk pijn.
"Pratende krab, het was, hij praatte" hakkelde ik, mijn wangen voelde ik gloeien.
"Ik zie geen krab" vulde een warme melodieuze stem, verschrikt keek ik op. Daar recht voor mij zat een jongen half lang ravenzwart haar, karamelchocolade bruine ogen met een vleugje olijfgroene spikkels, leken mij ineens met zich mee te trekken. Het vriendelijke, warme, betoverende gezicht van de jongen had haast niets kinderlijks meer. Zijn kaaklijn was iets wat hoekig, maar niet zo strak als de oudere hier in La-Push.
Zijn roestbruin getinte huidskleur en zijn gespierde torso maakte zijn lichaam, uniek, sexy.
Een bom van vlinders voelde ik door mijn maag razen, een vreemd soort elektriciteit voelde ik trekken en op de een of andere manier leek alles rondom mij verdwenen te zijn. Alsof alleen hij en ik er nog maar waren. Met ingehouden adem, vol bewondering, keek ik de jongen verbaasd, niet begrijpend aan. Hij had een of andere vreemde intense blik in zijn ogen.
Ik, leek de eerste van ons twee te zijn, die begon te knipperen met mijn ogen.
Op het moment dat ik tot de conclusie kwam dat ik wel heel erg asociaal aan het doen was, keek ik weg van de jongen.
Een iets wat teleurgesteld gevoel spoelde binnen.
"Hmm, we gaan eens kijken waar die pratende krab is" gloeiend hete handen voelde rond mijn ribbenkast sluiten, een volgende beweging en ik hing tegen het heerlijke warme gespierde torso van de goed uitziende, jongeman. Mijn wangen voelde ik gloeien, ik voelde me duidelijk verlegen worden bij de jongen, en overigens ook erg vreemd.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen