Voor Snart. *O*
Wat irritaties al niet met je kunnen doen. ;-)

Lieke Miller wist niet wat haar vriend Ray Palmer vandaag had. Maar het leek wel alsof hij haar de hele dag aan het irriteren was. Lieke had het geluk dat het niet zo ver ging dat ze echt boos werd, maar af en toe werd ze helemaal gek van hem. Hij bleef met zijn koude voeten tegen haar benen aan duwen in bed, dook vervolgens als eerste onder de douche en had expres de kraan koud gezet toen zij er daarna onder stapte.
En dat was alleen nog maar de ochtend. De hele middag en avond leek Ray niets te veranderen en Lieke wilde hem bijna het huis uit gooien. Maar Ray was niet zo vaak thuis. En nu hij dat wel was wilde ze alsnog zoveel mogelijk tijd met hem doorbrengen. Ook als hij zo irritant bezig was.

"Ray, alsjeblieft. Je bezorgt me nog hoofdpijn." riep Lieke gefrustreerd, terwijl hij lachend de keuken uit kwam lopen. In de ene hand had hij een biertje en in de andere een glas fanta. Uit zijn joggingsbroek stak een pakje kauwgum.
Hij zette de beker voor Lieke neer op tafel en zakte daarna naast zijn vriendin neer.
"Dat is natuurlijk niet de bedoeling." grinnikte hij.
"Oh, en daar kom je nu pas op? Je bent de hele dag al niet te genieten." zei Lieke.
Ray begon te lachen en beet op zijn lip toen hij zag dat Lieke hem boos aankeek.
"Sorry." zei hij, waarna hij haar tegen zich aantrok en een kus op haar lippen drukte. "Ik zal proberen rustiger te doen."
"Oké, laten we hopen dat het ook lukt." gromde Lieke.

Maar het lukte niet. Dat was al snel duidelijk. Want na een kwartier haalde Ray het pakje kauwgum te voorschijn en schoof hem open.
"Ik wil er ook eentje graag." mompelde Lieke, terwijl ze haar benen op de bank trok en naar de televisie staarde.
"Er is er nog maar eentje." zei Ray toen, waarna ze haar hoofd naar hem toe draaide.
"Dan is die voor mij." zei Lieke langzaam. Maar ze zag dat er alweer een grijns op Rays gezicht ontstond. Ze schudde waarschuwend haar hoofd en dook naar hem toe. Maar Ray had zijn arm al omhoog gedaan, waardoor ze er nooit bij kon komen. Met zijn andere hand haalde hij de enige overgebleven kauwgum eruit en stopte hem snel in zijn mond.
"Ray!" riep Lieke boos. Ze ging op haar knieën op de bank zitten en kijk hem verbaasd aan. Hij kauwde langzaam op zijn kauwgum en kon een glimlach niet onderdrukken. Lieke kneep haar ogen tot spleetjes.
"Ik dacht dat je zou stoppen met zo irritant doen." zei ze toen.
Hij trok een pruillip. "Ik ben toch niet irritant."
Lieke trok haar wenkbrauw op en kroop toen op zijn schoot. Ze zette haar knieën naast zijn benen en Ray keek haar meteen verrast aan. Hij legde zijn handen op haar heupen en trok zijn wenkbrauw op. Zonder iets te zeggen drukte ze haar lippen op die van Ray. Ray drukte met zijn vingers in haar heupen, terwijl ze zachtjes heen en weer bewoog. Al gauw kreeg ze toestemming om haar tong binnen te laten glippen.
Ze legde haar handen in zijn haar en woelde er doorheen. Omdat ze op een laag tempo over zijn lichaam bleef bewegen, voelde ze dat Ray opgewonden werd. Af en toe opende hij gefrustreerd zijn mond.
"Waar heb ik dit aan verdiend?" zei hij opgewonden.
"Nergens aan." antwoordde Lieke, waarna ze hem weer zoende. Dit keer voelde ze de kauwgum zitten. Met haar tong wipte ze hem terug en met geluk belandde het in haar mond. Een grijns ontstond op haar gezicht en toen ze haar ogen opende, keek Ray haar verbaasd aan.
"Oké, dat was op een vreemde manier, heel sexy." mompelde hij verrast.
Lieke stond op en keek hem met een zelf ingenomen grijns aan.
"Dat weet ik toch, Raymond." zei ze toen, waarna ze richting de keuken liep.
"Hey, niet weg gaan!" riep hij.
Toen ze niet reageerde stond hij op en liep achter haar aan de keuken in. Hij pakte haar meteen vast, sloeg zijn armen rond haar middel en kuste haar zacht in haar nek.
"Ray, je hebt-" ze stopte abrupt. "Oké, wow, dat voelt wel heel goed."
Ze liet haar hoofd tegen zijn borst aanvallen en sloot haar ogen.
"Ik wilde zeggen dat je vandaag geen geluk had. Maar dit voelt beter dan verwacht." zuchtte ze.
"Ja, dat dacht ik net ook toen je op mijn schoot zat."
"Dat verdiende je. Vooral het moment dat ik weg liep."
Ze legde haar handen op die van Ray en voelde hoe hij haar shirt omhoog trok. Zijn lippen verlieten kort haar nek, maar toen haar shirt op de grond lag, waren deze ook meteen weer terug. Ze deed haar rechterhand omhoog en legde deze in Rays nek.
Zijn handen volgde hun weg naar boven via de zijkant van haar buik.
"Wat zeg je ervan dat we dit ergens anders doen." zei Lieke met tegenzin.
"Enig voorkeur?"
Rays lippen schuurde over haar huid en Lieke moest moeite doen haar zelf in te houden.
"Nee." zei ze snel. "Zolang jij maar het werk doet."
Ray pakte haar hand vast, die in zijn nek lag, en liet haar omdraaien. Lieke keek hem aan en beet op haar lip. Ruw trok ze zijn shirt over haar hoofd en gooide hem op het aanrecht. Ray pakte haar vast, net onder haar billen en tilde haar op. Ze legde haar benen rond zijn brede middel en vond meteen zijn lippen weer.
Ray liep langzaam richting de bank, terwijl hij zachtjes in haar kont kneep. Haar lippen stopte waar ze mee bezig waren en grijnzend keek ze naar haar vriend.
"Je hebt zoveel geluk dat je zo schattig bent." zei ze zuchtend, waarna ze haar lippen op zijn kaak drukte en voelde hoe ze op de bank werd gelegd.
"Hm, wacht even." zei ze, voordat Ray op haar klom. Hij had gelijk dat ze zo'n grote bank hadden.
Ze spuugde de kauwgum precies in de prullenbak onder de tafel en knikte toen.
"Dat is nog eens een verspilling van kauwgum." zei Ray toen.
Lieke trok hem tegen haar aan, waardoor hij half op haar viel, en grijnsde.
"Jij bent toch veel lekkerder." antwoordde ze grijnzend. Ze legde haar handen in zijn nek en kuste hem opnieuw. Even waren ze verdiept in de zoen, maar daarna voelde ze dat Ray haar broek openmaakte en hem met twee handen naar beneden trok. Het contact werd verbroken, maar al gauw voelde ze hoe hij zachtjes kusjes drukte op de binnenkant van haar benen. Zijn grote handen zorgde voor tintelingen op plekken waar ze normaal geen tintelingen had.
Lieke legde haar handen onder haar hoofd en slaakte een grote zucht toen Ray richting haar schaamstreek ging. De stof die er nog zat, trok hij ruw weg en Lieke keek op. Zijn ogen keken haar opgewonden aan en ze likte over haar lippen. Ze voelde vrijwel meteen hoe zijn tong haar spieren liet spannen en ze af en toe haar middel omhoog duwde en kreunde.
Lieke werd langzaam gek van de opwinding. Ray had de zin 'jij doet het werk' wel erg letterlijk genomen. Eigenlijk wilde ze hem nu gewoon. Dus pakte ze zijn arm vast en trok hem met moeite omhoog. Hij keek haar vragend aan. Met haar wijsvinger gaf ze aan dat hij dichterbij moest komen en met een grijns op zijn gezicht kwam hij richting haar gezicht. Hij kuste haar kort, waardoor Lieke naar voren boog voor meer. Hij drukte zijn voorhoofd tegen de hare aan en kuste haar opnieuw. Een enkele hand lag in haar nek en ze voelde hoe hij zijn vingers zacht in haar huid drukte.
"Je broek.." mompelde ze tegen zijn lippen aan.
Ray stond op en deed zijn broek uit. Hij keek even naar Lieke en keek haar onschuldig aan.
"En die ook graag." zei ze buitenadem. Hij deed zijn boxer uit en Lieke keek hem aan. Langzaam grijnsde ze naar Ray, wiens erectie fier omhoog stond.
"Kom." fluisterde ze, waarna hij weer op haar kroop. Hij positioneerde zich en liet zich toen in haar glijden. Zijn grote lichaam bedekte bij helemaal de hare en toen zijn handen steun zochten in de bank, legde zij haar armen rond zijn nek. Toen hij een goed ritme vond, liet ze zich verder tegen hem aan glijden, waardoor haar schouders nu over de zijne heen kwamen en haar onderarmen tegen zijn haar aan drukte.
Ze voelde hoe Ray zuigzoenen achterliet op haar sleutelbeen en het tempo op bleef voeren.
"Fuck." mompelde ze, terwijl ze hard kreunde.
Ray wilde eigenlijk een opmerking maken, maar besloot dat niet te doen en onderdrukte zichzelf vervolgens van een kreun. Lieke legde haar handen op zijn rug en boog achterover om optimaal te kunnen genieten. Rays ogen kruiste de hare, waarna hij zag dat haar lippen trilde van genot. Ze waren rood aangelopen en lichtjes aangezwollen en Ray besloot dat hij ze graag wilde zoenen.
Dus drukte hij zijn lippen op de hare en voerde het tempo op. Het kon nooit lang meer duren, al kon het voor hem niet lang genoeg duren.
Hij wreef zachtjes over de huid in haar nek, toen Lieke haar hoogtepunt bereikte. De kreunen echode rond in Rays mond, terwijl hij zijn lippen naar haar nek manovreerde en haar nog even liet genieten. Lieke zette haar nagels in zijn rug en duwde met de wijsvinger van haar rechterhand zijn gezicht omhoog.
Hij keek haar aan en ze zag hoe zijn lip ietsjes naar onder hing. Ze zag dat hij elk moment klaar kon komen en liet haar hand door zijn haar gaan, waarna ze hem tergend langzaam een zoen gaf.
Dat leek voor hem het teken om zich te laten gaan. Lieke legde haar handen op zijn borstkas en keek hem onschuldig aan. Buitenadem schudde Ray zijn hoofd en kwam uit haar. Hij plofte naast haar neer en trok haar toen meteen weer op hem.
"Ik heb weer iets nieuws geleerd." zei hij, al had hij zijn stem nog steeds niet helemaal onder controle.
"Wat dan?" vroeg ze, terwijl ze rondjes maakte op zijn borstkas met haar vinger en af en toe haar lippen tegen de zijne aan drukte. Het waren korte liefkozende kusjes.
"Dat als ik jou irriteer, de seks nog tien keer zoveel beter is."
"Je kan er ook gewoon om vragen, hoor." grijnsde ze. "Maar ik dacht dat je het fijn vond om lui te zijn."
Ray kwam omhoog om zijn lippen tegen de hare aan te duwen. Ondertussen stopte hij een lok haar achter haar oor en opende zijn ogen.
"Ik dacht dat jij het fijn vond om je uit te sloven." kaatste hij terug. Lieke kon een lach niet onderdrukken en legde toen haar gezicht op zijn bezwete borstkas.
"Oké, jij wint." mompelde ze toen. Ze voelde hoe hij haar zacht over haar haar aaide. Ze trippelde met haar vingers over zijn buik en keek hem toen weer aan.
"Misschien moet ik maar een nieuw pakje kauwgum kopen, dan word je niet meer zo opgewonden als ik het steel." zei ze toen, waarna ze begon te blozen en daarna zachtjes begon te grinniken. Ze kroop wat dichter naar hem toe en legde haar duim op zijn kin.
"Of zullen we dit af en toe over doen?"
Hij pakte haar stevig vast en leek haar vraag te overwegen. Daarna haalde hij zijn schouders op en lachte zachtjes.
"Of nu?" fluisterde ze toen, waarna ze vanonder haar wimpers naar haar vriend keek. Zijn ogen werden groot en hij beet op zijn lip.
"Nu." zei hij toen. "Dat klinkt beter."
Lieke stond op en pakte zijn hand vast. Ze liep naar de trap en voelde Ray zijn andere hand over haar lichaam zwerven. Het gaf haar rillingen.
Ze keek af en toe achterom en pakte zijn hand steviger vast.
"Wat je er al niet voor terug krijgt als je de hele dag irritant bent." zei Lieke, terwijl ze hem de slaap kamer in trok en haar lichaam tegen het zijne aanduwde.
"Ja, nee.. Ik denk dat ik ga overwegen elke dag zo te doen." grijnsde hij, waarna hij haar zoende.
Ze gooide hem op het bed en deed eindelijk haar beha uit. Ronde een was voor hem, ronde twee zou voor haar zijn.
Ze wilde niet weten waar de avond zou eindigen, zolang het maar naast Ray was. En hoe het er nu naar uit zag, zouden ze elkaar nog lang niet verlaten.

Reacties (21)

 • Helgenberger

  WAT EEN GOEDE ONE SHOT

  2 jaar geleden
 • AckIes

  DEZE IS OOK ZO BAE WOW DAMN

  2 jaar geleden
 • AckIes

  DIE GIF WOW

  2 jaar geleden
 • Helgenberger

  MAAR JA OKE DIE LAATSTE TWEE ZINNEN ZIJN ECHT LEVEN EN LATEN ME WEL EEN BEETJE HUILEN VAN BINNEN. IK HOU VAN DEZE ONE SHOT EN RAY EN WAT IS HET LEVEN GOED TBH.

  2 jaar geleden
 • Helgenberger

  "Ja, nee.. Ik denk dat ik ga overwegen elke dag zo te doen."

  Huilen tbh gelijk relatie verbreken HAHAHAHA

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen