Moederinstint

De vakantie ging al behoorlijk snel, de eerste week is alweer over. Draco, Neville en ik hebben samen veel gedaan en met kerst hadden we veel lol met allerlei spelletjes en cadeautjes voor elkaar. Molly had met kerst een trui voor mij gemaakt met een D, zoals gewoonlijk. Natuurlijk heb ik het gedragen, hij zit echt perfect losjes om mijn lichaam heen.
We zijn ook veel in Hogsmead geweest, wat echt super leuk was. Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij waar iedereen die nog op Hogwarts is heel erg excited voor is vanwege alle magische vuurwerken. Doet me elk jaar denken aan die keer dat Fred en George de draak door Hogwarts lieten vliegen bij Umbridge.. God wat mis ik die grappen..

Van Molly heb ik niks gehoord over dat ik er niet bij hun was voor de vakantie. Ze zal het vast wel jammer gevonden hebben, maar ik wil gewoon liever niet meer terug. Ik zou niet weten wat ik ga doen als ik straks klaar ben met school.. Misschien met al mijn spaargeld opzoek naar een huisje voor mij en de kleine? Ik kan het gewoon niet aan om terug te gaan naar de Weasleys, al woont George er binnenkort ook niet meer.. het zijn teveel herinneringen.

“Hey, Dawn, waar denk je aan?” vraagt Neville me, die met Draco aangelopen komt; de twee zijn in de afgelopen week best goede vrienden geworden, blijkbaar hebben ze veel gemeen.
“Oh, hey, uh niets bijzonders. Denk aan wat ik ga doen na school straks. Misschien een eigen huisje zoeken..” antwoord ik met een glimlachje.
“Oh leuk! Wil je al op jezelf gaan wonen met de kleine?” zegt Draco dan vrolijk.
“Ja, ik wil niet meer bij de Weasleys wonen, je weet wel...” ik haal mijn schouders op.
“Oh.. ja, begrijpelijk” zegt Neville dan wat zachter.
“Maar goed, laten we het hebben over.. weet je al waar je een huisje gaat zoeken?” Draco glimlacht naar me. Dankjewel
“Oh, ja, ik wil ergens in het platteland gaan wonen” antwoord ik enthausiast “Een groot terrein, misschien een paardje of twee, een hondje, katten..” lach ik
“Ah, lekker één met de natuur” lacht Neville.
“Ja, kan de kleine meteen goed opgroeien met dieren”
“Klinkt als een plan” zegt Draco dan tegen me “Maar, helemaal alleen?”
“Wie weet” zeg ik dan terwijl ik mijn schouders nonchalant op trek en Draco aan kijk.
Ja, daar heb ik nog helemaal geen plannen voor. Ik wil gewoon een huisje voor mij en de kleine, of er ooit iemand bij komt.. dat zien we dan wel.. zolang we samen maar gelukkig zijn en de kleine meid geweldig kan opgroeien met alle liefde en ruimte die ze nodig heeft. Al hoop ik stiekem dat ze ooit toch wel broertjes en/of zusjes zal krijgen...
Ik hou nu al van haar, niet normaal veel ook.. is dit hoe het voelt om een moeder te zijn? Onvoorwaardelijk van je kind houden? Je kind altijd voorop zetten? Hebben alle moeders dit al terwijl het kindje nog in hun buik zit? Als er iets is waar ik geen ervaring mee heb dan is dit het wel. Vreemd eigenlijk; ik heb geen ervaring hierin maar toch heb ik zo het gevoel dat het allemaal goed gaat komen. Wie weet is dat wel gewoon mijn moeder instinct..

~×××~
Sorry voor het korte stukje deze week.
Ik wilde het stukje niet langdradig maken, volgende stukje zal veel langer zijn! I promise ^^

Hope u like it!
Leave a comment below
Love you all<3

××Roww

Reacties (1)

  • GoCrazy

    Leuk stukje! Ik hoop dat haar dromen uitkomen!:)

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen