||Embry Call.

Nymphadora was met haar koele roestbruinehuid tegen mij aan gekropen. Zodra ik haar halve kamer verbouwd had, zodat we voor het grote scherm film konden kijken. Mijn gloeiendhete roestbruine huid voelde ik schroeien tegen haar koele roestbruinehuid, lichte elektrische schokjes voelde ik gepaard mijn zenuwen binnen dringen.
De rustige ademhaling van mijn inprent, haar ritmisch tikkende melodieuze hart, vulde mijn trommelvliezen.
Ze was ontspannen, rustig, ze had een aantal griezelfilms uitgekozen. Waarvan ik de bovenste dvd van de stapel gepakt had, zonder te kijken in de dvd-speler had gedrukt.
De film speelde nu al zo'n 45 minuten, en ik had nu al mijn concentratie verloren, mijn ogen had ik gepind op mijn inprent. Die met grote wijd opengesperde ogen naar de film lag te staren. Voorzichtig had ik mijn arm rond haar gekruld.
Haar lichaamsgeur dat zo sterk naar de Oceaan, Zeewier en Mos rook, voelde ik prikkelend mijn neusgaten binnen dringen.
Mijn vingers streelde haar arm, gleden door naar haar ribbenkast en buik. Nog altijd bleef ze rustig ontspannen tegen mij aan gekruld liggen.
Ik wist dat ik er niets bij kon denken, ze was nog maar een kind. Maar het gekriebel leek ze te waarderen, aangenaam te vinden. Als Seth of Leah mij nu had zien liggen zo naast hen nichtje, hadden ze al mijn botten gebroken.
Sue, was gelukkig al wat bedaard na bijna veertien dagen woedende blikken van haar gekregen te hebben. Ze vond het nog steeds niet leuk, maar ze was wel in gedimd nadat ze ons samen gezien had.
Waarschuwde me continue dat ze me iets zou aandoen als er wat met haar gebeurde of als ik Nymphadora pijn of verdriet zou doen. Precies het zelfde hadden Leah en Seth mij beloofd en ook Emily die er inmiddels achter was gekomen dat het meisje haar achternichtje was.
Mijn ogen gleden voor kort terug naar het grote scherm, de aftiteling zou zo komen, hij was bijna gedaan de film.
"Embry" klonk ineens de melodieuze warme tinkelende stem van mijn inprent. Mijn ogen gleden direct haar kant op en op het moment dat onze ogen in elkaar haakte, begon het meisje verlegen te glimlachen.
Voelde ik de drang haar te willen kussen, ze leek zo volwassen op het moment.
Onzichtbaar schopte ik mij onder mijn gat.
Het was nog maar een kind, al was ik erg benieuwd naar wat ze voor mij zou voelen.
"Ja" vroeg ik grinnikend. Kietelend over haar ribbenkast, gespartel met gelach vulde mijn gehoor. Mijn inprent kon dus niet tegen kietelen, spartelend probeerde ze onder mijn gloeiendhete roestbruinehuid te komen.
Mijn vingers gleden over haar ribbenkast als of het een piano bespeelde.
"Zal ik drinken halen" vroeg het meisje nadat ik gestopt was met haar te kietelen, en ze leek bijgekomen te zijn.
"Zal ik dat maar doen" lachte ik grijnzend, verbaasd rees ze haar wenkbrauwen op, "kan ik je tante vragen nog wat te eten te maken, heb honger" grijnsde ik nog breder.
Mijn ogen zo onschuldig mogelijk.
Het gelach en gegrinnik van Nymphadora vulde mijn gehoor, ze schudde haar hoofd en tikte mij vervolgens bestraffend op de neus.
"Jij hebt altijd honger, ik hoef maar het woordje 'eten' te zeggen en je maag begint al te knorren" en ze wees met haar vinger naar mijn knorrende protesterende grommende buik, die gelijk begon te antwoorden. Waarop ik in de lach schoot en het voor heel even leek alsof het huis van Sue zou instorten.
"Heb ook veel nodig voor zo'n lichaam" grijnsde ik, flirtend.
Nymphadora begon met een rood blozende wangen te giechelen. Ik tikte met mijn gloeiendhete vinger op haar neus en drukte mij alvorens recht.
Met een paar stappen stond ik bij de kamerdeur en verdween ik de trap af naar de keuken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen