Voor Wells. *O*
Dit is een deel 2 van deze one shot!

Na het voorval tussen de Esmée en Ray was er vrij weinig gebeurd. Ze waren op hun eerste date gegaan en Esmée had al snel ingezien dat ze dit niet af wilde breken. De man leek wel gemaakt voor haar. Ze kwamen erachter dat ze dezelfde interesses hadden en daarnaast makkelijk met elkaar overweg konden.
Maar omdat Esmée nog steeds zijn asstistent was, hadden ze weinig tijd gehad om met elkaar door te brengen. Ze werkte beide nog steeds bijna elke dag en toevallig waren de laatste twee a drie weken erg druk geweest. Als ze 's avonds wat tijd samen hadden, waren ze meestal te moe om echt iets leuks te doen.
Maar toen Ray erachter kwam dat Esmée bijna jarig was, wilde hij toch graag iets regelen. Hij haatte dat hij geen vrij kon nemen, maar Esmée zei dat ze het wel begreep. Daarnaast werkte ze die dag zelf ook gewoon. Daarom besloot hij op kantoor iets klaar te zetten. Hij had zijn kantoor helemaal opgeruimd en had vervolgens een fles wijn en twee wijnglazen tevoorschijn gehaald. Hij had ze op het bureau gezet en spreidde vervolgens een kleedje uit voor zijn bureau. Hij had voordat hij naar kantoor was gegaan nog een aantal broodjes gekocht en legde die in een mandje, om ze vervolgens op het kleedje te zetten.
Het zag er enorm afgezaagd uit. Maar hij kon even niks anders bedenken. De drukte van de laatste weken hadden hem uitgeput en hij gehoopt wat meer met Esmée door te kunnen brengen. Maar dat was er nog steeds niet van gekomen.

Zenuwachtig pakte Ray zijn mobiel en toetste het nummer van Esmée in. Meteen nam ze op.
“Hey.” ze klonk nog een beetje slaperig, waardoor Ray zachtjes lachte.
“Goedemorgen. Ben je er bijna?” vroeg hij. Esmée mompelde wat en leek toen te beseffen dat ze moest antwoorden.
“Ik ben nu voor het gebouw. Waarom moest ik zo vroeg komen? Ik ben letterlijk de helft van mijn spullen vergeten, Ray.” hoorde hij haar zeggen. Hij drukte zijn onderlip tussen zijn duim en wijsvinger en grinnikte. Na anderhalve week had ze zijn voornaam pas echt kunnen uitspreken. Hij snapte het ook wel, aangezien ze hem al die tijd met zijn achternaam had afgesproken. Maar Ray kon niet op een hand na tellen hoe vaak hij haar had verbeterd.
“Dat is niet erg. Anders rijd je straks nog even terug als je echt iets nodig hebt. Kom nou maar gewoon naar boven.” antwoordde hij uiteindelijk. Hij liep zijn kantoor uit en staarde naar de lift.
“Ik sta in de lift, Ray. Ik kom eraan.” zei ze, terwijl hij hoorde dat ze zachtjes met haar hak op de grond tikte.
“Ray, waarom laat je mij juist vandaag zo vroeg komen?” zuchtte ze. Precies op dat moment ging de liftdeur open en stond Ray voor haar. Ze haalde haar telefoon bij haar oor vandaan en glimlachte zacht. Ze stapte de lift uit, zo in de armen van Ray.
“Gefeliciteerd.” zei hij zacht, terwijl hij zijn lippen op de hare drukte. Esmée moest nog steeds wennen aan het feit dat ze haar baas zoende, maar ze kon het hendelen. Aangezien hij een van de beste zoeners was die ze ooit had ontmoet.
“Dankje, Ray.” fluisterde ze verlegen, waarna ze op haar lip beet. Hij pakte haar hand vast en Esmée keek hem vragend aan.
“Laten we niet teveel verwachten van wat ik heb gedaan, maar je verdiende wel een soort van cadeautje vandaag. En aangezien we over vier uur al een meeting hebben, heb ik besloten je wat eerder te laten komen. In de hoop dat je niet boos werd.” zei hij, terwijl hij richting zijn kantoor liep. Esmée begon te lachen.
“Ik was wel een beetje boos, eerlijk gezegd. Maar als het voor mij is dan kan ik er wel mee leven.” grapte ze. Ze liep achter hem zijn kantoor in en keek meteen naar het kleed wat hij op de grond had gelegd.
“Nogmaals, ik heb niet veel kunnen doen. Ik heb zelf geen cadeau. Nog! Nog geen cadeau!”
Zijn wangen werden langzaam rood, waardoor Esmée in zijn hand kneep. Hij kon soms zo verlegen zijn tegenover haar. Als baas van Palmer Technologies was hij nooit zo.
“Het is oké. Ik vind dit echt heel lief van je.” zei ze snel.
“Echt?” vroeg hij.
“Ray, je had ook niks hoeven doen. Ik vind het echt heel lief, echt waar.”
Ze legde haar arm rond zijn middel en drukte een kus op zijn wang.
“Je lust wel wijn toch?” zei hij toen. Esmée knikte. Ze liep naar het bureau en opende de fles, waarna ze twee glazen in schonk. Ondertussen zag ze hoe hij de deur op slot deed, zodat niemand hen kon storen. Gelukkig maar, anders gebeurde er straks net iets zoals de vorige keer.
“We moeten elkaar echt beter leren kennen.” lachte ze. “Maar ik vind wijn lekker. Of ik het normaal gesproken 's ochtends drink? Nee, dat niet.”
Ze draaide haar hoofd kort naar Ray, die haar geamuseerd aan keek.
“Ik heb ook nog broodjes.” zei hij snel, waarna hij naast haar wees. Verrast pakte ze het mandje op en keek erin.
“Deze ga ik in de loop van de dag allemaal opeten.” zei ze enthousiast. “Je hebt zelfs donuts er tussen gestopt!”
“Wat is een ontbijt zonder donuts?” mompelde Ray lachend.
“En zonder wijn.” grinnikte ze.
Toen ze over de mand met eten heen was, pakte ze de glazen en nam een slok. Dat smaakte beter dan verwacht. Ze zakte neer op het kleed en leunde met haar rug tegen het bureau. Ze keek toe hoe Ray zijn blazer uit trok en vervolgens naast haar neer zakte. Ze moest zacht lachen op de klungelige manier waarmee hij uiteindelijk op zijn kont belandde.
“Hier.” zei ze lachend, waarna ze het glas aan hem gaf. Ze nam nog een slok en staarde naar een schilderij dat boven de kasten hing.
“Is dit dan onze tweede date?” vroeg ze, terwijl ze vanuit haar ooghoeken naar Ray keek.
“Nee, dit is voor je verjaardag. Dit is geen date.”
Al klonk hij zelf ook niet helemaal overtuigd.
“Oké, aangezien we nooit tijd hebben, kunnen we dit wel zien als een tweede date.” zei hij toen, waarna hij knikte. Esmée draaide haarzelf richting Ray en drukte zacht een kus op zijn lippen.
“Je bent een echte gentleman.” grinnikte ze.

Ongeveer een kwartier later had Esmée haar glas op en lag ze met haar hoofd op zijn schoot. Ray had zijn benen recht voor zich uitgelegd en keek naar Esmée. Het gaf hem een fijn gevoel om haar zo te zien. Ze was vrolijk. Vrolijker dan hij had verwacht. Af en toe pakte ze zijn gezicht vast en wreef er zachtjes overheen. De andere keer praatte ze honderduit over haar leven en keek af en toe naar Ray, waarna ze even stopte met praten en daarna verward weer verder ging. Ray wist niet zo goed wat er in haar omging, maar hij vond het niet erg dat ze dat deed.
Ray sprak niet. Of amper. Maar dat vond hij ook niet erg. Het was immers Esmée haar dag.
Hij nam een slok van zijn wijn, en zette die daarna op zijn bureau. Tegelijkertijd voelde hij hoe Esmée rechtop ging zitten en teleurgesteld keek hij haar aan.
“Vind je het niet meer gezellig?” vroeg hij.
“Integendeel.” antwoordde ze, waarna ze hakken uit deed en weggooide. Ze greep zijn stropdas vast en Ray voelde hoe ze er zachtjes aan trok. Hij boog voorover en voelde haar vochtige, warme lippen die hem gretig zoende. Hij zoende haar terug, ook al wist hij niet of dit te ver ging of niet.
“Esmée.” mompelde hij, toen ze over zijn benen heen kroop en op hem ging zitten.
“Is dit, wat is dat?” stotterde hij. Esmée keek hem verrast aan.
“Ik dacht dat je misschien.. ik weet het niet. Ik dacht dat dit een goed moment was.”
Hij zag meteen dat Esmée zich schuldig begon te voelen, dus pakte hij haar handen en keek haar aan.
“Het is een goed moment. Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Maar ik wil wel zeker weten dat je dit echt wilt.” zei hij toen. Esmée keek hem bijna verbaasd aan. Wanneer was de laatste keer dat iemand dat aan haar had gevraagd?
“Ik wil dit.” zei ze toen. Ze knikte en beet op haar lip. “Graag.”
Ray trok zijn wenkbrauw op, waardoor Esmée lachend over haar lippen likte.
“Zoals u wilt, mevrouw.” zei hij, waarna hij zijn lippen op de hare drukte. Vanaf daar beseften ze beide dat er geen weg meer terug was. Esmée greep naar zijn stropdas, die ze al snel los had en weggooide. Daarna greep ze naar zijn blouse en trillend probeerde ze de knoopjes open te maken.
“Ik haat je witte blousejes.” zei ze buiten adem. “Ik kan er je hele lichaam in zien en je wilt niet weten wat dat met me doet tijdens zo'n saaie meeting
Ray liet de woorden op zich inwerken en pakte toen haar gezicht vast. Hij zoende haar hard. De passie spatte van zijn lippen af. Esmée vond het laatste knoopje van zijn blouse en duwde het daarna over zijn schouders heen. Haar lippen verlieten de zijne en belandde op zijn borstkas.
“Moet jij nodig zeggen, met je laag uitgesneden shirtjes en de blousjes, waarbij je net een knoopje te veel open laat staan.”
Esmée stopte en keek op. Vanaf Rays oogpunt zag ze er enorm goed uit en hij trok haar omhoog.
Esmée keek toe hoe hij haar blouse openmaakte.
“Dat doe ik alleen maar om jou te plezieren.” zei ze, voordat haar blouse op de grond belandde. Ray legde zijn handen rond haar middel en bekeek haar. Daarna keek hij haar in haar ogen aan.
Voor even stond de wereld stil en waren alleen Ray en Esmée op de roze wolk die ze hadden gecreëerd.
Toen de wereld weer begon te draaien ging Ray rechtop zitten en trok haar tegen zich aan. Hij zoende haar. Haar lippen, haar nek, haar borsten. Haar beha gleed richting de grond en ze greep naar zijn broek.
Het duurde even voordat zijn broek naast hem lag, maar toen dat eenmaal zo was, greep Esmée zijn boxer vast. Ze keek naar de bobbel die al een tijd geleden was ontstaan en ging er zacht overheen. Ze trok de stof naar beneden en hield haar adem in. Haar hand ging over zijn erectie en met haar duim veegde ze het voorvocht er van af. Ze stopte het in haar mond en slikte het door. Ray staarde haar verrast aan. Zijn mond hing op en hij had zijn hoofd een stukje gekanteld.
“Wacht even.” zei ze toen, waarna ze opstond, zich omdraaide en haar rok open ritste. Tergend langzaam liet ze deze zakken. Ze voelde Rays ogen in haar rug prikken en ze wist dat ze langzaam naar beneden gleden. Ze ontdeed haar zelf van haar slipje en draaide zich toen om.
“Beter zo?” zei ze, waarna ze haar staart strakker strok.
“Hm.” kon Ray alleen maar uitbrengen. Esmée keek naar zijn erectie en likte over haar lippen. Ze zakte naast hem neer en liet haar tong over zijn borst gaan.
“En ik maar denken dat jij de jarige was.” zuchtte hij, terwijl ze weer bovenop hem kroop. Ze zakte af naar zijn erectie en legde haar hand erom heen.
“We kunnen het ook wel andersom doen, maar volgensmij bent u volop aan het genieten. Of niet, meneer Palmer?” zei ze poeslief.
Rays ogen werden groot en hij keek haar aan. Een grijns ontstond op zijn lippen.
“Kom hier.” zei hij, dus Esmée ging op haar knieën zitten, waardoor haar gezicht maar enkele centimeters van de zijne was verwijderd.
“Ik kan je nu niet meer normaal aan kijken als we elkaar aanspreken waar andere mensen bij zijn.” zei hij. Hij liet zijn handen over haar borsten glijden, richting haar benen. Ze keek hem onschuldig aan en dat maakte hem gek. Hij pakte haar wat steviger vast en rolde haar om. Waardoor Esmée nu op de grond lag en hij bovenop. Uit zijn broek pakte hij een condoom en scheurde hem open. Hij deed haar benen ietsjes uit elkaar, deed de condoom om en kwam toen bij haar binnen. Ze legde haar benen over de zijne aan en sloot haar ogen. Haar mond hing open en ze voelde hoe zijn lippen met de hare herenigde. Hij bewoog zacht, liet haar wennen. Esmée trilde lichtjes, maar dat was meer omdat ze genoot van Ray. Toen Ray het tempo opvoerde, verliet een kreun haar mond.
“Gaat het?” vroeg Ray snel. Esmée opende haar ogen en keek hem aan.
“Ja.” zei ze snel. Ze bloosde lichtjes, terwijl ze haar handen in zijn nek legde. Hij knikte, om zichzelf te overtuigen en voerde toen het tempo op. Hun lichaam speelde een liefdesspel. Eentje die Esmée nog nooit eerder had gespeeld. Het was zo anders met Ray. Alsof ze het voorheen altijd verkeerd had gedaan. Maar misschien had dat ook te maken met Ray zelf. Hij leek echt om haar te geven en daardoor gaf zij hem aan hem over. Ze voelde zijn lippen in haar nek en ze legde haar hoofd naar achteren, waardoor hij er beter bij kon. Ze pakte hem steviger vast en bewoog met hem mee.
Hun namen rolden tegelijk over hun lippen en Ray viel zacht naast haar neer. Hij bevreidde haar en rolde de condoom af. Hij gooide hem in de prullenbak en keek toen op de klok.
“We hebben nog twee uur.” mompelde hij. Esmée ging rechtop zitten en keek naar hem.
“Laten we wat eten. Ik heb honger gekregen.” zei ze blozend. Ray knikte en pakte zijn kleding van de grond. Hij deed zijn boxer en broek weer aan, maar hield na aandringen van Esmée zijn blouse nog even uit. Hij pakte Esmée haar beha en zakte achter haar neer. Zwijgend hielp hij haar haar beha aandoen. Ze pakte haar slipje en zuchtend trok ze hem langs haar benen omhoog. Haar rok volgde al snel. Af en toe keek ze Ray aan. Ze vroeg zich af hoe Ray zich nu voelde.
Hij had haar blouse gepakt en ging tegenover haar staan. Ze deed haar ene arm en daarna de andere er door heen en terwijl hij naar haar staarde begon hij de knoopjes dicht te doen.
“Was het.. oké?” fluisterde hij. Hij kon het niet laten haar te zoenen. Hij wilde haar tong in zijn mond voelen. En het deed hem voornamelijk goed dat ze hem nog steeds terug zoende. Hij deed het laatste knoopje vast en legde toen zijn handen op haar heupen.
“Het was beter dan oké, Ray.” antwoordde ze hem toen. “..beter dan oké.”
Ze wikkelde haar armen rond hem heen en legde haar hoofd op zijn borst. Zijn hart klopte snel, maar op de een of andere manier maakte het haar rustig.
“Goed.” zei hij opgelucht. “Laten we gaan eten.”
Hij nam haar mee naar het bureau. Hij ging op zijn bureaustoel zitten en trok Esmée op haar schoot. De rest van tijd die ze over hadden besteedde ze aan de wijn en de broodjes. Ray beloofde haar dat hij nog een cadeautje zou kopen, maar Esmée had hem verzekerd dat dit al een cadeau was geweest.
En Ray had genoten van haar cadeau. Maar hij moest wel toegeven dat hij nog lang last ging hebben van het feit dat als hij haar aansprak met meneer Palmer, hij elke keer terug zou denken aan dit moment. En hij wist zeker dat Esmée daar diep vanbinnen best wel van ging genieten.

Reacties (13)

 • AckIes

  WOW WAT EEN BAE OS TBH I LOVE IT VERY MUCH EN GA NU DOOD VAN THE FEELS

  2 jaar geleden
 • Helgenberger

  MAAR YES I LOVE DEZE OS IT'S SO GOOD. WAT EEN GOED LEVEN TO BE ALIVE VOOR GOEDE SEKS. HAHAHAHA OKE. BYE.

  2 jaar geleden
 • Helgenberger

  Maar hij moest wel toegeven dat hij nog lang last ging hebben van het feit dat als hij haar aansprak met meneer Palmer, hij elke keer terug zou denken aan dit moment. En hij wist zeker dat Esmée daar diep vanbinnen best wel van ging genieten.

  HAHAHAHAHA YES SAME

  2 jaar geleden
 • Helgenberger

  Haar hand ging over zijn erectie en met haar duim veegde ze het voorvocht er van af. Ze stopte het in haar mond en slikte het door.

  geil

  2 jaar geleden
 • Helgenberger

  “Ik haat je witte blousejes.” zei ze buiten adem. “Ik kan er je hele lichaam in zien en je wilt niet weten wat dat met me doet tijdens zo'n saaie meeting.”

  wow same

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen