Foto bij * Chapter One *

Samen met Crystal zat ik op de bank Family Guy te kijken, dit was al een lange tijd onze lievelings programma en we keken er dan ook elke dag samen naar, voor zover dit kon. Crystal was een beetje zenuwachtig omdat vandaag de jongens terug zouden komen en ze Michael dus weer zou zien na 3 maanden van elkaar gescheiden te zijn.
"Ik ben zo zenuwachtig Hazel, wat als hij me niet meer leuk vind en een ander meisje heeft ontmoet die beter bij hem past?" Ik schrik op uit mijn gedachte en lach liefjes naar Crystal "Als hij jou laat lopen dan neem ik hem mee naar de oogarts en de dokter want dan is er echt iets niet goed met die man hoor" ik kijk der geruststellend aan en ze lijkt me te geloven. Ik snapte haar zorgen wel, ze is 11 jaar ouder dan Michael is en ze was altijd bang dat ze te oud voor hem zou worden.
"Weet je zeker dat we ze niet op moesten halen? of een feestje of iets hadden moeten organiseren? de jongens houden van feestje" bedenk ik me dan en ze kijkt me geschokt aan "Gosh je hebt gelijk, voor een feestje is het te laat en ophalen denk ik ook..... We kunnen wel met z;n 6en een feestje houden, er is muziek, drank en lekkere snacks, denk dat dat ook wel in de smaak valt bij de mannen" Ik knik goedkeurend en loop alvast naar mijn slaapkamer om me toch even op te frissen en iets leuks aan te trekken, ja de jongens wisten dat ik het liefst in een trainingspak of iets dergelijks liep maar voor zo'n avond maakte ik heel graag een uitzondering. Crystal dacht hetzelfde want die kwam na een kwartier mijn kamer binnen lopen. "Wat ga jij aan doen Hazel? Ik weet het niet, ik wil indruk maken op Michael maar niet té" Ze loopt naar mijn kleding kast en ik volg haar "hier doe deze maar aan" Ik geef een zwart strak jurkje waarna ze deze gelijk aantrekt "Ik hoop dat hij zich in kan houden" grinnik ik terwijl Crystal zichzelf in de spiegel bewonderd, ze borstelt der haar nog en loopt weer richting de woonkamer "ik ga alvast snackjes maken, zou jij straks spotify op kunnen zetten met de afspeellijst die jullie samen hadden gemaakt" zegt ze nog met een knipoog. Ik had samen met Luke een afspeellijst gemaakt met liedjes die we allebei leuk vonden, Luke en ik hadden een hele hechte band en er werd ook vaak gedacht dat we een relatie met elkaar hadden. Terwijl ik de afspeellijst had aangezet trek ik nog een rood strak jurkje aan met een bardot hals, Luke zijn lievelings jurkje, ik deed geen schoenen aan, dit vond ik overbodig terwijl we binnen bleven dus ik liep op blote voeten de woonkamer weer in om Crystal nog te helpen met de hapjes.

* 1 uur later *
~Ding Dong~ Crystal rent naar de deur en ik hoor een gilletje vanuit de gang komen "Hey babe ik heb je gemist" hoor ik Michael zeggen, met een brok in mijn keel loop ik de gang in, ik weet dat ze allebei staan te huilen omdat ze elkaar zo erg hebben gemist. Ik kijk vertederd naar het koppel als ik de 3 andere jongens awkward in de deuropening zie staan "We kunnen niet naar binnen" zegt Calum terwijl hij verdrietig naar het stel kijkt waarna Aston begon te giegelen, gosh wat had ik dat geluidje gemist zeg.
"Tortelduifjes ga eens aan de kant wij willen naar binnen" zegt Luke dan opeens en wurmt zichzelf langs het koppel en komt voor me staan om me een knuffel te geven "wat zien jullie en mooi uit dames, gaan je nog ergens heen?" Vraagt ie terwijl hij me in een knuffel trekt, ik moet op mijn tenen staan om mijn gezicht in zijn nek te begraven en zijn geur op te snuiven, wat had ik hem gemist, in zijn geheel "Nee hoor we hoeven nergens heen, we zien er mooi uit voor jullie en gaan een klein feestje houden met zijn 6en" zegt Crystal terwijl ze Calum en Ashton een knuffel geeft en Luke bij me wegtrekt waarna ik de andere jongens een knuffel kan geven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen