Foto bij * Chapter Two *

Ik zat op de bank te kijken naar Crystal en Michael die aan het dansen waren op Havana, Michael had Crystal een dansles gegeven voor haar 33ste verjaardag en daar hadden ze een bepaald dansje geleerd op Havana, dus nu elke keer als dat nummer opkwam stonden die 2 te dansen.
"Penny for your thoughts" Word er opeens in mijn oor gefluisterd door Luke. Ik kijk hem liefjes aan en lach alleen maar en kijk weer naar Crys en Mikey. Terwijl Luke zijn arm om mij heen slaat en ik iets dichter tegen hem aan ga zitten hoor ik gekuch naast ons "Als je mijn nichtje verdriet doet maak ik je kapot he Lucas" zegt Ashton in een meiden stem wat op Crystal haar stem moest lijken. Op dat moment had ik net een slok water in mijn mond wat er net zo hard allemaal weer uitkwam, ook via mijn neus waardoor ik begon te proesten en tranen kreeg van de pijn die daardoor kwam.
Luke wrijft zachtjes over mijn rug en klopt er af en toe zachtjes op "Het is okay Luke, ik leef nog" ik kijk nep boos naar Ashton die mij schuldig aankijkt "Ik wil je niet dood hebben hoor Hazel" zegt Ashton dan en trekt me in een knuffel.
De avond vloog voorbij, en ik was als enige nog helemaal nuchter, ik vond altijd dat minimaal 1 iemand nuchter moest blijven mocht er iets gebeuren en meestal was ik diegene omdat alcohol mij niet trok, ik drink liever een watertje of cola.

Ik stond met Crystal te dansen en de jongens stonden aan het barretje met een biertje naar ons te kijken met een lach op hun gezicht.
"Vind je Luke leuk?" vraagt ze dan opeens in mijn oor. Ik stop gelijk met dansen en kijk der geschrokken aan "Denk je dat dat niet opvalt Hazel, zodra jullie in 1 ruimte zijn hangen jullie om elkaar heen" Ik kijk der schuldig aan, omdat ik had beloofd geen gevoelens te krijgen voor de jongens, door de schuldgevoelens loop ik naar mijn slaapkamer en laat iedereen achter in de woonkamer, waarschijnlijk snapt niemand dit.
Ik doe mijn haar in een staart en ga op mijn buik in mijn bed liggen, na 10 minuten hoor ik opeens de deur opengaan, waarschijnlijk Crystal of Luke.
"Gaat het Cous?" Hoor ik Michael zijn stem opeens zeggen, hij noemde me altijd cous of nichtje, en dat vond ik maar al te fijn want dat betekende dat hij mij accepteerde.
"Pfff Ik weet het niet Mike, ik zit in een tweestrijd met mezelf en ik word er een beetje gek van, het ene moment denk ik dat ik Luke leuk vind en het andere moment weet ik het niet meer zeker, en dan nog het schuld gevoel naar Crys toe omdat ik beloofd had geen gevoelens voor 1 van de jongens te krijgen en pff ik weet het niet Mike echt niet" zeg ik snel achter elkaar terwijl ik op bed ga zitten en een kussen vastpak. Mike komt naast me zitten en trekt me in een knuffel "Wij kunnen niet voor jou bepalen met wie je wel of niet een relatie mag beginnen, maar Crys en ik willen je gewoon heel graag beschermen tegen negatieve berichten en een gebroken hart" Ik kijk hem begrijpend aan en geef hem een kus op zijn wang "Ik ben blij dat jullie elkaar hebben gevonden en dat ik jou nu ook in mijn leven heb Mike, ik kan altijd bij je terecht als ik ergens mee zit en je wilt niet weten hoe dankbaar ik ben daarvoor, maar ik weet nu nog steeds niet hoe ik om moet gaan met mijn Luke probleempje" Michael grinnikt in mijn oor "Volg je hart meis" is het enige wat hij nog zegt.
Zo zitten we nog een kwartier voordat we besluiten terug de woonkamer in te gaan en verder te feesten, ik hou gepaste afstand van Luke de rest van de avond.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen