“Arre u not enter TAInment?” – Die gladiator

SVAN POV
Ik ben heb ren fleshbeck

FLASHBACK

Ik ben in de kelder en heel alleem want ik er zijn nier nog geen andere kinderen maar later wel maar dat weet ik nog niet dus dan kan ik dat natuurlijk ook niet weten duh. Maar Schruk heeft wel een meisje in heuis genomen omdta deen moedere daar ook weer niet van voor zorgen want dat wil ze volgend mij niet. Dat was gisteren en nu laat Schruk haar aan mij zien en dat vnd ik wel leuk want dan ben niet alleen, maar wel een babay. Ik weet het allemaal nog niet zo goed en kan alle hellemaal niet prate want ik zit in een kelder waar het gewoon donker is. “Kijk liever Svan dit is hje zusje die hoeft niet in de kelder maar die gaat ook voor je zorgen en ze heet wietske en ik ben niet haar vader dat je het weet.’ Schruk wilde erigenlijk haar zijn eigte kind hebben die ene van de Rita’s ,oeder die oook / wietske hebt gebracht. “Ik ms haar wel hoor die Rita dat is mijn echte dochter maar deze heeft Rita’s moedere in ruil gegeven voor iets heel kostbaars.” Rn die Schurk wijst naar die kleien lieve Wietske. Nsmlijk en dat mag ik aan niemand vertellen dat Schruk in de oorlog een virus heeft bedacht die de vijand kon doden en dat kan hij doen door de virus in een lichaam van de vieand binnen te late dringen. Ten misntee dat wa het plan maar het werd een heel destructief en gevaarlijk virus die niet alleen de mensdsjes maar ook de wereld in apopocalypse kan sture!!!! En rita’s moeder von dat een goeie ruil voor een kind als Wietske maar ik was een baby.

DRiES POV
Ik brn aangerijden!!!!!!!! En gewond en ik moet naar het ziekenhuis en ik weet niet verder wat er aan de hand is maar ik kan de kat niet vinden en dat is heeel heel geeel belangrijk want we wilden iets doen ik en die Schork maar die hebt mijn veraden door weer terug naar land te varen. Ohnee dat was trouwend et plan want de kat had toch niet ingebroken in het huis van Rita om dat virus van SCHruk te steken en dat ou hij nu wel doen maar hijs nog steeds niet terug en ikkan hem dus niet vinden en nu zit ik en bed wat nu!!! Op naar het ziekenhuis en met Schork bespreke want die is daar toh! Ik weet niet wie er achter het stuur is geggaan maar die is uitgestapt en weggerend en de auto is blijven staan. Die staat daar vast nog of niet een kinderlokter kon hijm nog steeds hebben gepakt natuurlijk. OEI OEI OEU.

RITS’DS MOEDER EN DIE VAN WIETS POV
Wij zijn thuis en ik hoor gerommel ik en amber de bamber vant die is wel meet me meegegenaan dus kunennwe asnof een ei eten met uitjes ofzo en misschien heb ik zelfs nog een biertje maar ik hoor ook gerommel. “Latenw e kijken wat er aan de hand is allenmaal1” zeg ik tegen die liev gekke Ambie Bsmbie en ze knikt en wij gaan opzoek als echte s[eurneuzen. Niet detectiefs of plitie want die izjn stom lekker puh. We horen mauw en dat moet vast een dier zijn en we blijven staan op de trap want dan kan ik hoeren en goed en spitsen. “Miauw!!!!”Zegt de kat en ik kan het goed horen ende Amber ook en die kinkt. We gaan opziek naar de kat doe boven in de badkamer zit re rommeleln.
We komen bnnem em we zien de kat van ROI!! En hij kijkt boos uit de ogen wan thet kan iets net vinden.”Stop politie van de dipjedip!”Roept amber en ik vind dat cool. “Maar de poes stopt niet en zoekt verder en ik schrik want ik denk te weten waar naar te zoeken is!!!! maar het zit niet in de badkamer gelukkig. Dus we hoeven niet de doen toch? Toh? Toch?
Reacties.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen