Foto bij Chapter 58.3 ||

Alexis Sanchez


Na een heerlijke relaxte dag en nacht in Cancún, besloten Anne en ik de volgende dag op excursie te gaan. Ik had bedacht om naar de Chichen Itza te gaan, een tour die was gebaseerd op de oude Maya's. Tevens had ik een privé tour geboekt waardoor ik zelf de tijd had kunne kiezen wanneer we opgepikt zouden worden bij het resort. Toch gingen we behoorlijk vroeg; het was een redelijke lange trip en het kon nou eenmaal erg warm en zonnig worden.
'Make sure you wear enough suncream.' grijnsde ik naar Anne. Ze rolde haar ogen.
'Are you sure you don't want any? The sun will be intense!'
'I can handle intense.' knipoogde ik terug. Anne rolde haar ogen nogmaals, waarna we niet veel later in het busje zaten en onderweg gingen naar de Chichen Itza. Eenmaal daar was het erg warm, maar het was echt super mooi om te zien hoe de ruïnes in elkaar zaten en tussen de grote steenwerken te lopen. Anne en ik gingen na een uurtje lopen even ergens zitten om uit te rusten en deelden een waterflesje terwijl we van het uitzicht genoten. Anne pakte even mijn arm en legde haar hoofd even op mijn schouder, waarna ze weer recht ging zitten en mij glimlachend aankeek.
'This is amazing. I'm so glad we did this!' Ik grijnsde naar haar en kuste haar hoofd.
'Me too.' Na de korte break liepen we nog even rond tussen de gebouwen, voordat we weer aan de lange tocht terug begonnen en uitgeput in het hotel belandden. Anne liet zich op bed vallen en staarde naar het plafond.
'I don't think I've ever been more thankful for airconditioning.' zuchtte ze, waarna ik naast haar plofte en even over mijn wang aaide.
'Me neither... but can I make you sweat again?' grijnsde ik en ging even met mijn hand langs haar hals. Anne beet even op haar lip en kuste me verlangend.
'Well... we haven't showered yet so why not.'

Nadieh Ramsey


Het was zo'n fijne dag geweest bij de Grand Canyon, dat ik me na het eten helemaal tevreden en gelukkig voelde. daarnaast had ik Theo ook nog kunnen overtuigen om me een stukje te laten rijden in de Amerikaanse wagen, zodat ik door de Amerikaanse woestijn kan razen.
'The sat nav is not leading us to the hotel, is it?' vroeg ik na een tijdje toen ik de tijd en waar we waren vergelijkt. Theo kreeg een grijns o zijn gezicht en op dat moment wist ik genoeg. 'Theo! What did you have in mind?! Where did you navigate to?!' Aangezien we er met 10 minuten waren, kon Theo het net zo goed vertellen.
'Fine, we're going to the Powell Observatory. I thought it would be nice since there aren't any lights here and we could look into the galaxy right there.. see some starts and planets..' Ik begon ontzettend te grijnzen en kneep met mijn vrije hand even over zijn been.
'That's amazing, i love it! Such a shame it's dangerous to kiss you now but otherwise I would!' Theo free mijn hand en we bleven zo zitten totdat we waren gearriveerd en ik de auto had neergezet, zodat ik hem eindelijk kon kussen.
'There you go. I love it, it's so amazing! What did I do to deserve all this?' Samen liepen we het observatorium lab binnen en konden we vrijuit door alle telescopen kijken. We besteden er behoorlijk wat tijd, maar dat maakte niet uit. Het voelde alsof we alle tijd van de wereld hadden.
We kwamen pas 's nachts aan in het hotel, maar waren allebei nog niet echt moe. We zaten te vol van de adrenaline om te gaan slapen. Gelukkig hadden we een balkon en gingen we daar met allebei nog een drankje op zitten. Gelukkig stond er een bankje en nestelde ik me al snel tegen Theo aan. Ik draaide me wat meer naar hem toe en zette mijn drankje op het tafeltje, waarna ik mijn armen rond zijn nek sloeg en hem verliefd aankeek.
'You really do make me feel like the luckiest girl alive, you know that right?' grijnsde ik naar hem.
'I'm glad you think of that way, my love. I just like to make you happy.'
'N'aw, don't get too soft now.' grijnsde ik, terwijl ik het wel erg waardeerde. Voorzichtig ging ik met mijn handen door zijn haar en kuste hem zachtjes.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen