Anne Ramsey


'You're up early,' zei Alexis verwonderd toen ik al aangekleed en al door de slaapkamer liep.
'Yeah, it's our last day. Our plane leaves tonight so I wanna make the most out of it,' zei ik en stak mijn haar in een hoge paardenstaart.
'And you're not waking me up?!' riep hij half-beledigd en sprong uit bed.
Ik lachte toen ik hem in de badkamer zag verdwijnen. 'I thought you wanted to sleep in!'
Na tien minuutjes was Alexis ook helemaal klaar en vertrokken we naar het strand voor een wandeling. De zon was nog maar net op en aangezien het vroege tijdstip was het strand nog zo goed als verlaten. Het enige geluid dat we hoorden, waren de ruisende golven.
'This is peaceful,' zuchtte ik genietend.
Alexis knikte en maakte van de situatie gebruik om extra cheesy te doen. Na nog een stukje wandelen, hadden we het meer toeristische deel van het strand achter ons gelaten en zagen we plots bordjes staan met wandelroutes. Er was een route die door de jungle liep en dat leek ons wel wat. Hoe dieper we het woud introkken, hoe meer dierengeluiden je begon te horen.
'Look over there!' fluisterde Alexis opeens. Hij tikte op mijn schouder en wees toen naar de grote, felrode papegaai die iets verderop in een boom zat. Wow, echt magnifiek om zo'n exemplaar in het wild te zien! Het spotten van dieren stopte daar nog niet. Onderweg zagen we ook nog een paar aapjes en nog andere exotische vogels. Plotseling kwamen we uit bij een waterval met eronder een poeltje. Het water zag er vrij helder uit dus twijfelden Alexis en ik niet langer om er even in te zwemmen.
'This is amazing!' riep ik en zwom meteen naar de waterval om eronder te kunnen staan.
'La pura vida,' grijnsde Alexis en zwom naar me toe. Hij legde mijn armen rond zijn nek en op dit moment was alles echt te geweldig voor woorden. En toen werd het nog beter wanneer Alexis me optilde en me kuste onder de waterval. Ik kon niet stoppen met grijnzen en die grijns werd alleen maar breder toen ik voelde hoe hij de touwtjes van mijn bikinitopje losmaakte.

Theo Walcott


Nieuwsgierig keek ik mee over Nadieh's schouder. Ze zat nu al een hele tijd op haar mobiel bezig. Wat kon ze in godsnaam aan het doen zijn zonder wi-fi? We zaten op het vliegtuig dus veel viel er niet te doen op je mobiel.
'What are you doing on your iPhone without wi-fi?' vroeg ik niet-begrijpend.
'I'm editing my favourite holiday pictures so I can upload them on instagram as soon as we land,' legde ze uit.
'Aha, worrying about your online persona?' grapte ik.
Ze rolde haar ogen. 'No, I just want to show the world that I had the most amazing time with the most amazing man.'
'Fair enough,' grijnsde ik en besloot haar toen nog wat verder te plagen. 'But you know, you can also be like your sister and keep everything private.'
Opnieuw rolde ze haar ogen en keek me not impressed aan. 'And what's the fun in that? Just let me do my thing, Theo.'
'I'm just teasing you, babe!' Ik liet mijn hoofd even op haar schouder rusten en besloot om wat slaap te vatten, maar dat lukte niet. Ik was gewoon té actief en dat was heel irritant als je nog uren op een vliegtuig moest zitten. Voorzichtig, zodat ze het niet zou merken, ging ik dichter naar haar gezicht en beet toen zachtjes in haar oorlel.
Nadieh draaide zich verschrikt om en keek me even boos aan. 'Theooo!' wees ze me op de vingers.
Ik haalde mijn schouders op. 'What? I'm bored!'
'Then watch a movie or something.'
'I'd rather watch you...'
Ze lachte en draaide mijn hoofd van haar weg. Ik ging dan maar naar een film kijken, maar die verveelde me al snel en uiteindelijk lukte het toch om in slaap te vallen.
Ik was blij dat we eindelijk weer in Heathrow landden. Als voetballer zat ik genoeg op vliegtuigen en daarbij maakte vliegen me altijd nerveus. Ik was blij dat ik de grond weer onder mijn voeten voelde. Nadieh en ik haalden onze bagage op en namen toen een taxi terug naar huis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen