Voor Wells. *O*

Normaal gesproken waren Ray en Esmée Palmer heel druk tijdens Halloween. Maar dit jaar hadden ze besloten gewoon thuis te blijven. Ze zouden snoep uitdelen aan de kinderen die aan de deur kwamen en zouden de rest van de avond lekker op de bank hangen.
Esmée had er wel op gestaan een kostuum aan te doen, voor het geval ze toch nog ergens uitgenodigd werden. Daarom liep Esmée nu rond in een Supergirl kostuum en was Ray gekleed als politieagent. Wat Esmée trouwens best kon waarderen.
"De volgende ronde kids is voor jou!" riep Ray vanaf de bank. Hij had zijn voeten op de salontafel gelegd en nam een slok van zijn biertje. Esmée kwam naast hem zitten en ging tegen hem aan zitten. Met haar rug leunde ze tegen zijn zij, waardoor hij zijn arm net boven haar borsten rustte. Ze pakte zijn hand en vlocht haar vingers samen met die van hem.
"Toch vind ik dit ook wel fijn. Even een keer niks doen met Halloween." zei Esmée, terwijl ze met zijn hand speelde.
"Maar het is niks voor jou." antwoordde Ray, waarna Esmée haar hoofd schudde.
Hij zette zijn biertje naast zich neer en aaide zachtjes over haar haren. Zachtjes zorgde hij ervoor dat Esmée haar hoofd naar achter deed, waardoor ze elkaar aan konden kijken. Hij boog naar voren en drukte een kus op haar lippen.
"Maar ik vind het ook niet erg dat ik de enigste ben die deze outfit mag zien." grinnikte hij toen. Hij beet op zijn lip. Hij was echt verbaasd geweest met haar keuze. Meestal ging Esmée voor iets veiligers, maar het leek dat ze voor iets pittigs had gekozen nadat ze hadden besloten thuis te blijven. Het rokje was kort en Ray moest toegeven dat hij daar wel van kon genieten. En daarnaast zag ze er gewoon enorm mooi uit in deze outfit.
"Is het te veel van het goede?" grinnikte ze.
"Nee, hm, het is precies goed." lachte hij, waarna hij iets rechter op ging zitten en haar dichter naar zich toe trok. Hij wilde net zijn lippen op de hare drukken, toen Esmée haar telefoon af ging. Esmée zuchtte geïrriteerd en stond op. Haar mobiel lag naast de televisie.
"Het is een onbekend nummer. Tenminste, ik herken het niet. mompelde Esmée. Ray haalde zijn schouders op, als teken dat hij het ook niet wist. En dus nam Esmée maar gewoon op.
"Hallo.." mompelde ze langzaam. "Met Esmée Palmer."
Er klonk een schelle lach door de telefoon, waarna een vervormde stem begon te spreken.
"Ik weet waar je woont." lachte hij. Esmée gooide de telefoon van schrik op het kleed.
"Wat was er?"
"Een of andere creep die zei dat hij wist waar we woonde.." mompelde ze.
Zuchtend pakte ze haar mobiel en ze zag dat er was opgehangen.
"Kom. Laat je niet gek maken. Is vast een of andere gek die niks beters te doen heeft." zei Ray geruststellend. En hij had waarschijnlijk ook wel gelijk. Maar voordat Esmée met Ray samen ging wonen, was ze een lange tijd gestalkt door iemand. Het was niet zo'n fijne tijd voor haar geweest. Gelukkig had ze alles snel aan Ray verteld, waardoor hij precies wist waarom ze zo reageerde.
Esmée liep naar de bank en zakte naast Ray neer. Ze legde haar hoofd tegen zijn borstkas, in de hoop dat ze wat rustiger werd.
"Haal die badge is van je borst.. het zit in de weg."
Ray begon te lachen en klikte de badge van zijn borst. Hij gooide hem op tafel en voelde hoe Esmée tegen hem aan kroop. Maar nog geen tien seconden later ging weer haar telefoon. Ze drukte op het groene hoorntje, maar zei niets.
"Esmée.." zei de stem zangerig. "Esmée, ik weet waar je bent. En ik weet wel meer over jou. En over je man."
Dezelfde akelige lach klonk door de telefoon, maar voordat Ray iets kon zeggen, was er al weer opgehangen.
"Ray, ik vind dit niet grappig." mompelde Esmée. Ray drukte een kus op haar voorhoofd en pakte toen haar mobiel. Hij belde het nummer terug en wachtte af. Het duurde lang voordat er iemand op nam.
"Luister, ik weet niet of je het leuk vind om mensen bang te maken. Maar dit is een grote grap." zei Ray boos. Hij keek naar Esmée, die bijna als versteend voor haar uit staarde. "Ik weet niet wat je wilt bereiken, maar je hebt Esmée goed bang gemaakt."
"Ray?"
Ray fronste zijn wenkbrauwen.
"Lieke?"
Lieke was de vrouw van Leonard Snart. En zij waren tevens ook hun beste vrienden.
"Was jij diegene die belde daarnet?" vroeg hij toen. Esmée keek hem ondertussen verward aan.
"Nee. Ik kom net thuis en toen ging Leonards telefoon. Hij is zich aan het omkleden." legde Lieke uit.
Ray wilde boos worden, maar hij besefte dat Leonard nooit de ernst achter zijn grap had gezien. Hij wist helemaal niet van Esmée haar verleden af. Lieke wist dat echter wel.
"Hij heeft net gebeld naar ons. Met een of andere stem vervormer. Het komt er op neer dat Esmée er aardig van is geschrokken.."
"Ze dacht dat ze weer werd gestalkt.." concludeerde ze, waarna ze zuchtte.
"Precies." zei Ray, waarna hij naar Esmée keek. Ze keek hem nieuwsgierig aan.
"Ik heb wel een idee. We zouden vanavond naar een feest gaan bij Barry thuis. Maar ik heb er eigenlijk niet zoveel zin in." zei Lieke nadenkend.
"Wat nou als we naar jullie komen, als jullie daar zin in hebben, dan kunnen we hem even goed voor het blok zetten!"
"Ik ga het even aan Esmée vragen." lachte Ray. Hij vond het eigenlijk wel een goed idee.
Dus legde hij alles aan haar uit. Hij was blij om te zien dat ze wat rustiger werd en had uiteindelijk ingestemd met het idee. Ze hadden geluk dat er genoeg eten en drinken in huis was.

Het duurde ongeveer een half uur voordat Lieke en Leonard aanbelden. En tijdens dat half uur had Esmée de muziek aangezet en haar mobiel uitgedaan. Ze had al haar aandacht op Ray gericht en Ray vond dat natuurlijk helemaal niet erg. Al was het dan misschien iets minder fijn dat er nog visite kwam.
Ray had Esmée net in zijn armen, toen de bel ging. Hij schudde lachend zijn hoofd en kuste Esmée lang en zacht.
"We moeten open doen." lachte ze tegen Ray zijn lippen aan. Hij trok een pruillip, maar liep toen toch naar de deur. Esmée liep achter hem aan, maar bleef een meter achter hem staan. Ze deed haar armen over elkaar, terwijl Ray de deur opendeed.
"Lieke! Kom binnen!" zei Ray vrolijk. Hij liet Lieke naar binnen, maar stak zijn hand uit toen Leonard achter haar aan wilde lopen. Esmée kon bijna haar lach niet in houden. Aangezien Leonard er precies voor had gekozen een gevangenis outfit aan te trekken. Typisch iets voor hem.
"Wat? Waarom?" vroeg Leonard.
Ray keek hem kort aan, voordat hij de deur recht in zijn gezicht dicht gooide. Esmée haar mond viel open.
"Heb je dat zojuist serieus gedaan?!" lachte ze, bijna verbaasd door Ray zijn actie.
"Even voor een minuut of twee. Hij moet het even voelen." zei hij, waarna hij zich tot Lieke richtte.
"Jullie passen goed bij elkaar zo." merkte hij toen op. Esmée zag nu dat Lieke een Wonder Woman kostuum aan had, waardoor ze inderdaad een beetje bij elkaar hoorden.
"Cool." grinnikte Esmée.

Terwijl Ray drinken ging pakken, kwam Lieke naast Esmée staan.
"Heb jij hem in dat pak gehesen?" vroeg ze zachtjes.
"Natuurlijk." grijnsde ze toen. "Staat hem goed hè."
"Misschien moet ik Leonard maar buiten laten zitten de hele avond." zei Lieke zacht, waardoor Esmée hard begon te lachen. Ze maakte wel vaker grapjes over elkaars mannen. Esmée vond Leonard ook niet lelijk. Dus wat dat betreft ging het vaak heen en weer.
"Wat hem betreft, ik ga even kijken of hij nog leeft." zei Esmée toen en liep naar de deur. Ze opende hem en zag Leonard op de drempel voor haar huis zitten. Hij keek om toen hij Esmée zag staan.
"Ik neem aan dat je wel door hebt wat er aan de hand is?" lachte ze. Ze deed de deur dicht en ging naast hem zitten.
"Je weet dat ik het was." zei hij toen. "Ik had alleen niet verwacht dat je zo bang zou zijn."
"Dat kon je ook niet weten." zei ze, waarna ze haar schouders op haalde. "Ik ben een paar jaar geleden een tijd lang gestalkt. Toen ik nog niet met Ray samen was."
Leonards mond vormde een 'o', waardoor Esmée knikte.
"Ja, het was niet zo'n leuke tijd. Dus vandaar dat ik zo reageerde. Denk dat Ray een beetje bezorgd is." zei ze toen. "Maar ik vind het nu wel genoeg geweest, dus laten we naar binnen gaan. Dan kunnen we er nog een gezellige avond van maken."
Leonard lachte voorzichtig.
"Sorry." zei hij toen. "Ik verveelde me."
Esmée begon te lachen en schudde haar hoofd. Ze stond op en stak haar handen uit. Hij liet zich omhoog trekken en terwijl Esmée aanklopte, zag ze door het raam dat Lieke naar haar keek. Ze gaf haar een knipoog en Lieke knikte opgelucht. Ray deed de deur open en keek meteen naar Leonard.
"Ik heb me les geleerd." zei hij snel. Hij stak zijn handen omhoog.
"Mooi." zei hij Ray.
"Straks pakt hij je nog op, Len." riep Lieke, waarna Leonard zijn ogen rolde en meteen naar zijn vriendin liep.
Ray gooide zwijgend de deur dicht en keek toen naar Esmée. Terwijl Lieke en Leonard naar hun Playstation liepen, trok Ray Esmée naar zich toe.
"Gaat het nu weer?" vroeg hij zacht. Ondertussen begon de Playstation te schreeuwen, waardoor Leonard enthousiast reageerde. Esmée begon te lachen en Ray rolde zijn ogen.
"Het gaat weer." verzekerde ze Ray, waarna ze op haar tenen ging staan en hem zoende. Ze legde haar armen rond zijn nek en keek hem verliefd aan.
"Dankjewel, dat je zo zorgzaam voor me was." zei ze zachtjes, terwijl ze haar lippen kort herenigde met die van hem.
"Hey tortelduifjes! Komen jullie ook meedoen?" riep Lieke. Esmée keek op zij naar Lieke, die met haar wenkbrauwen wiebelde.
Ze pakte Rays hand en samen liepen ze naar de bank. Hij zakte neer en zij ging op zijn schoot zitten.
"Iedereen er klaar voor?" vroeg Leonard vrolijk.
"Wat gaan we doen?" vroeg Esmée.
"Een of ander schietspel." zei Lieke.
Esmée keek naar Ray en toen naar Leonard. Ze knikte grijnzend.
"Als je maar wel weet dat als je niet bij Ray in het team zit, je waarschijnlijk keihard neergeschoten gaat worden."

Reacties (30)

 • AckIes

  IK HOU WEL VAN DEZE OS BC RAY IS ZO CUTE EN LIEF EN ZORGZAAM. EN IK GING WEL STUK OM LEN TBH. YASH VERY BAE AF!!!!

  2 jaar geleden
 • AckIes

  "Straks pakt hij je nog op, Len." riep Lieke

  IK VOEL DIT

  2 jaar geleden
 • AckIes

  Esmée vond Leonard ook niet lelijk.

  #truth

  2 jaar geleden
 • AckIes

  "Misschien moet ik Leonard maar buiten laten zitten de hele avond."

  zo onaardig over je eigen bf HAHAHAHAHA

  2 jaar geleden
 • AckIes

  Ray keek hem kort aan, voordat hij de deur recht in zijn gezicht dicht gooide.

  I LOVE THIS HAHAHAHAHAH

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen