Mijn bekendste username is:
Waarschijnlijk Oakheart, die heb ik het vaakste gehad.

Ik zit zolang op Quizlet:

3 jaar

Ik besteed mijn meeste tijd op Quizlet aan:

Forum, maar misschien telt schrijven ook mee, hoewel ik dat niet op Q zelf doe. Dan is het sowieso het schrijven van mijn SOTY. Misschien dat dichten ook wel in de buurt komt, ik heb soms het gevoel dat ik hel het forum spam met mijn gedichten.

Mijn favoriete story op Quizlet is:

Hmm, ik ben net terug en moet er nog in komen, dus ik ga even voor een gouden oude die ik nog steeds geweldig grappig vind: Mission Impossible van Ringwraith en Forthwith.
Ik weet nog dat ik me hier meermaals helemaal rot om gelachen heb, thanks jongens voor het schrijven van deze story.

Mijn favoriete dichter op Quizlet is:
Hmm, dichter vind ik moeilijk om te zeggen. Ik ga even Koffie zeggen, omdat ik graag dit gedicht als favoriet wil noemen: Vlinder.

Het leukste lijstje dat ik op Quizlet heb gezien is:

Ik ben echt helemaal niet zo van de lijstjes dus ik ga even voor de enige die in mijn favorieten staat, omdat ik hem gewoon heel gaaf vond.
Mijn top 10 mythische wezens van KyloRen.

Een quiz die ik iedereen aanraad om te doen is:
Welk sterrenbeeld past bij jouw karakter? van Hauntme.

Ik weet niet of ik hier ook commentaar bij mag geven, maar ik ga lekker toch doen. Deze quiz vind ik super om te bepalen welk sterrenbeeld mijn personages moeten hebben en wanneer ze dus jarig moeten zijn. Al moet ik toegeven dat ik bijna altijd op hetzelfde uitkom, omdat mijn personages in bepaalde mate toch wel heel veel op mij lijken. (In bepaalde mate toch wel heel veel?! Lekker duidelijk, Nanóuk.)

Op het forum ben ik:
Sinds korte tijd weer redelijk aanwezig en aan het rondkijken. Ik moet zeggen dat ik de hele Q sfeer wel gemist heb. Ik reageer nu op ieder topic waar ik iets zinnigs (of niet zinnigs) te zeggen heb, en spam ook veel met gedichten waar ik trots op ben.

Mijn eigen creatie waar ik het meest trots op ben is:
Muren van ijs.

Mijn fantasy OP's zijn echt mijn leven, wat FUCKING dramatisch klinkt, maar wel waar is. Het is ook mijn grote droom om er ooit iets van uit te geven en ik ben er nou ja, zeg maar heel obsessed mee. Muren van IJs is de eerste die ik op Q plaats en dat vind ik stiekem best heel spannend, maar ik doe het ook omdat ik er trots op ben.

Mijn favoriete smiley is:
De huillachsmiley van whatsapp

Mijn mooiste Quizlet-herinnering is:
Toch wel de LOTR-Marathon en tot nu toe mijn enige meeting. Ik denk dat ik de contacten en de dingen die je kunt delen toch wel het mooiste vind aan Quizlet.

Het leukste aan Quizlet vind ik:
Ja, dat heb ik net bij de vorige vraag al gezegd.
Iets wat me laatst opviel is het motto dat je ziet bij de site 'laat zien wie je bent', wat ik heel mooi vind. Misschien klinkt het een beetje cliché, maar ik heb wel het gevoel dat je op Q echt kan laten zien wie je bent, en dat is gewoon heel erg mooi.

Minder leuk aan Quizlet vind ik:
Dat het mijn huiswerk en werkontwijkend gedrag nogal stimuleert

Als ik iets op Quizlet zou willen bereiken dan is het:
Een succesvolle OP afronden, misschien. Maar eigenlijk vooral het gezellig hebben met andere Q'ers.

Wat ik tegen alle users zou willen zeggen is:
I LOVE YOU
Nee, serieus ik waardeer de community die we hier hebben heel erg en ik ben heel erg blij om weer terug te zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen