♥ Melody Sofia Bianchi ♥

Het warme lichaam dat ik omhelsde schrok en draaide zich met een grote glimlach om. Rowan was een veel knappere jongen geworden dan ik me had voorgesteld en hij ziet er in het echt nog beter uit dan op foto's.
      'Mel!' kwam er opgewekt uit zijn mond terwijl hij mij terug omhelsde. 'Ik heb je ook gemist! Maar we hebben nu twee weken lang samen. Hoe is het met Bianchi? En-' ratelde hij, waarna hij zichzelf onderbrak met gelach. Ik was niet vergeten hoe hyper hij soms kon zijn als hij vrolijk was, maar dat was een goed teken. Natuurlijk kon ook ik het niet laten om mee te gaan in de lach van Rowan, zijn lach was uitermate aanstekelijk. 'Het gaat fantastisch met Bianchi,' antwoordde ik. Nog voor Rowan kon reageren, of verder kon met zijn verhaal, kwam er een dame bij staan. Ze had een lief gezicht een mooie kijkers, maar ik had haar nog nooit eerder gezien. Ze stelde zich voor als Carolina en stak haar hand uit, die ik dan maar aan nam, waarna ik mijzelf en Rowan aan haar voorstelde.
      'Erg leuk dat je er ook bij bent, ik hoop dat je het naar je zin gaat hebben.' zei ik op een vriendelijke toon met een glimlach naar zowel Carolina als Rowan. Rowan keek een beetje afgeleid, waarschijnlijk zat hij weer aan honderd dingen te denken tijdens het gesprek, daar was hij erg goed in.
      'Het spijt me dat ik het gesprek onderbreek, maar misschien kunnen we eerst wat te eten zoeken?' vroeg Rowan grijnzend. Ah, dat was het dus, eten. Ik glimlachte even en knikte enthousiast, ik kan zelf ook wel wat lekkers gebruiken. De hele reis teren op snickers en blikjes energy is misschien niet de beste lunch.
      'Erg goed idee Rowan, ik heb meer nodig in mijn buikje dan alleen snickers en energy!' giechelde ik terwijl ik een gebaar maakte naar Rowan en Carolina, als teken dat ze me moesten volgen naar de kantine.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen