Beste Lezers,

Dit is niet een van de gewoonste voorwoorden die jullie waarschijnlijk gelezen hebben. Maar voor de verandering wil ik jullie toch kort brieven. Waarom wil ik dat nu doen? De reden hiervoor is, het verhaal verloop in een ander soort tijdsbestek dan dat wij ons Real Life leven zullen lijden. Zoals wij leven nu op het moment in het jaar 2018.
Allemaal nog gelukkig nieuw jaar, ook al zitten we haast eind Januari.
Zoals de personages zijn in andere jaartallen geboren. Iedereen kent het verhaal van Twilight en de Wolfpack maar al te goed. Sommige weten hem zelfs nog te dromen. In dit verhaal is het dus iets anders dan jullie waarschijnlijk gewent zullen zijn. Sommige personages zijn ouder, jonger, of spelen maar een korte rol. Niet getreurd, de meeste spelers van de Wolfpack zitten erin.
De hoofdpersonage: Sterre Apple, is op het moment vanaf het verhaal start net 16.
In de Proloog is de hoofdpersonage: Sterre Apple, 18 jaar oud.
Ook wil ik jullie verwittigen dat er bepaalde culturen in verwerkt zitten. Ik zal het niet allemaal super juist hebben, maar zal wel zoveel mogelijk mijn best doen, het zo goed mogelijk te verwoorden. Aangezien dit verhaal nogal, gemengd zal zijn in culturen, geloven en normen en waarden. Het taalgebruik zal ook niet altijd al te net wezen, soms wat aan de grove kant.
Voor de pervers onder ons, er zullen met de tijd hier en daar vast wel 16++ stukken in verwerkt zitten.
Nou dit was het wel zo'n beetje wat ik wilde melden.
Voor als er nog vragen zijn stel ze gerust.
Heel erg veel plezier met het verhaal te lezen. Sorry voor bepaalde grove bewoordingen!!!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen