Foto bij 054

Taylor Lancaster

Geïrriteerd sla ik mijn cocktail achterover. Na de film hebben de meiden me nog ontvoerd naar een club en heb ik nu net mijn vijfde cocktail opgedronken. Allemaal om te vergeten wat er gebeurd is. Verdomme eerst in Brighton toen ik met mijn vader een avondje had. Nu hier in Londen. Engeland is zoveel groter en uitgerekend dan kom ik Benj tegen. Dit is niet leuk meer.
Deanna, die het op frisdrank houdt, gebaard voor nog een rondje. 'Drink wat je wilt, Tae.'
'Merk je er al wat van?' wilt Leah weten.
'Man, haar reactie toen ze er achter kwam wat we gedaan hebben. Onbetaalbaar,' giert Serina van het lachen.
Cameron glimlacht. 'Wat dacht je van zijn reactie? Ik durf te wedden dat hij er nu niet over nadenkt om haar te kussen of zo.'
Tegelijk krijg ik weer een nieuwe cocktail. 'Ik ben wat licht in mijn hoofd,' geef ik antwoord.
'Opdrinken, zelfs als dat betekend dat je morgen een kater hebt.' Deanna knipoogt kort.
Keri schudt haar hoofd. 'Van alle plekken die Londen telt. Overal waar je heen kan in Engeland en dan uitgerekend in de bioscoop...'
'Zelfs hier worden we niet met rust gelaten,' wijst Jamie.
Ik volg Jamie's vinger en zie ik een bekend gezicht. Gelukkig is het Benj niet. Wat ik wel even dacht en glimlach ik naar Will. Mijn glimlach verdwijnt echter direct als ik zie wie er achter hem loopt. Benj en met Gemma. Samen met Max en Drew. De anderen zijn er niet of komen later. Geen idee wat het is. Ik draai me om naar de bar en bestel ik iets anders. Een ander drankje met een hoger percentage alcohol.
'Jij drinkt alsof je wat wilt vergeten,' klinkt het naast me.
Als ik opzij kijk, kijk ik recht in het bezorgde gezicht van Will. 'Dat verbaasd me dan want je bent goed bevriend met de jongens.' Ik neem een slok.
Will schudt zijn hoofd. 'Wat is er dan?' Zijn blik gaat omlaag. 'Je ziet er goed uit. Meidenavondje?'
Deze keer knik ik. 'Ja, dan voel ik me nog dat ik een vrouw ben,' mompel ik tussen twee slokjes door.
'Daar is toch niks mis mee. Ik weet heel goed dat parkour en freerunning vooral door mannen beoefend wordt.' Hij omhelst me. 'Goed je weer te zien, trouwens.'
Ik denk dat het door de alcohol komt, dat ik toch glimlach. 'Ja, goed je te zien. Hoe gaat het met jou?' Ik wil de aandacht deze keer niet hebben.
Will knikt. 'Prima, maar wat is er aan de hand...'
'Ik moet met je praten.' Een andere stem klinkt en van niemand minder dan Benj zelf. Hij trekt me zelfs met hem mee.
Al trek ik mijn hand los en blijf ik staan. 'Je moet helemaal niks en waarom nu? Je negeert me al voor bijna drie maanden.' Ik draai me terug, sla mijn glas achterover en ga met Will de dansvloer op.
'Wat is er aan de hand? Hoe komt het dat het lijkt alsof Benj iemand wil vermoorden?' wilt hij weten.
Nu schud ik mijn hoofd. 'Ik wil alles even vergeten dus niet nu, alsjeblieft,' zeg ik in zijn oor.
Gelukkig houdt hij er dan over op.
De muziek dreunt lekker door mijn oren en besluit ik me volledig af te sluiten van alles dat negatief is. In plaats daarvan dans ik met Will op de ritme van de beat. Op een gegeven moment liggen Will's handen zelfs op mijn heupen. Waar ik niks van zeg. Ik ben wel vrijgezel, al ligt mijn hart bij Benj, en Will is ook vrijgezel.
Pas na een tijdje, waarvan ik niet eens weet hoelang, wordt Will opeens van me weg getrokken en schrik ik als hij een vuist krijgt van Benj. Waarom? Waar ben je mee bezig? Veel tijd om na te denken, krijg ik niet want Benj trekt mij met zich mee. Door de hoeveelheid alcohol en de harde beat van de muziek, voel ik me wat verdoofd dat ik me mee laat trekken.
'Tae, dit is niks voor jou. Wat is er? Waarom sta je in vredesnaam tegen Will aan te dansen alsof je met hem naar bed wil?' Boos kijkt hij naar mij en glijden zijn ogen wat omlaag. 'Wil je echt met hem zijn of wat? Je bent niet het type voor een one night stand.'
Mijn hand komt omhoog door de opmerking maar wordt opgevangen. 'Ik maak zelf wel uit wat ik doe en met wie.' Ik trek mijn pols los.
Wat hij niet toestaat en glijdt zijn hand over mijn blote arm naar mijn schouder. Zwijgend tilt hij dan mijn hoofd op en verdrink ik haast in zijn lichte ogen. Vervolgens drukt hij zijn lippen op de mijne.
Direct sta ik bevroren op mijn plek. Waarom doet hij dit? Hij is met Gemma. Hij heeft een vriendin. Mijn hersens kunnen mijn handelingen niet onder controle houden want opeens liggen mijn armen om zijn nek en kus ik hem terug. Heel even bewegen onze lippen over elkaar maar dan dringt hij met zijn tong mijn mond binnen. Iets wat me nog meer verdoofd en kan ik niet meer nadenken. Ik hou mijn adem in als ik zijn handen voel, die over mijn bovenbenen glijden. Daarbij mijn jurk iets omhoog schuivend.
Kort laat hij los. 'Waarom zit je in mijn hoofd?' ademt hij en plaatst hij zijn lippen in mijn hals. 'Ik krijg je er maar niet uit.'
Ik weet nauwelijks wat ik doe en glijden mijn handen over zijn buik, onder zijn shirt, omdat ik zijn gespierde buik voel. Zelfs iets dat lijkt op de V-lijn. Intussen sluit ik mijn ogen door het gevoel dat hij losmaakt bij me. Zijn hand kruipt verder omhoog en raakt hij net mijn borst. Nee! Stoppen! Hij is niet van mij. Hij hoort niet bij mij. Hij heeft iemand. Hij gaat nu vreemd. Dan wint mijn verstand het en duw ik hem weg. Waarop mijn eerste instinct is om hem te slaan en schiet mijn hand uit naar zijn wang. Geen seconde later begint zijn wang rood te worden en na een paar momenten staat mijn handafdruk op zijn wang. 'Je hebt iemand en dan ga je mij zoenen?' Ik wacht zijn reactie niet af en loop ik weg. Op zoek naar de meiden.

Reacties (1)

 • Malikx

  Ooh die gast is verwrrend maar wel eindelijk een beetjee ini mini sexy stime hiji

  3 jaar geleden
  • Writex83

   Geniet van de 'sexy time' want de volgende keer is pas in het epiloog. **oops

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen