Foto bij 074

Wie geniet er nog meer van het mooie weer in de tuin/balkon?
Ik zit in mijn tuin en met mijn laptop bij de hand. Beter kan niet. (:

Taylor Lancaster

Oh, Nest ziet er echt leuk en gezellig uit. Goede muziek. Ik trek mijn blouse uit en bind die om mijn middel.
'Moet ik er aan wennen dat je soms een jurk aan trekt?' vraagt Pasha met opgetrokken wenkbrauwen.
Emily lacht kort. 'Kom op, wij de dansvloer op en de mannen kunnen wat te drinken bestellen.'
Ik word dan door Emily, en Sheva, de dansvloer op getrokken.
'Wel een aparte combinatie,' zegt Sheva in mijn oor. Doelend op de denim jurk, rood geblokte blouse en zwarte sandalen.
Waarop ik mijn schouders op haal. 'Ik ben apart.'
'Drinken!' roept Jason en geeft hij Emily een cocktail, die gelijk glimlacht.
Pasha geeft Sheva een glas. 'Ze laten juist een video van ons zien,' wijst hij naar het filmdoek, waar een projectie van Farang op afgespeeld wordt.
Waar ik niet naar kijk. In plaats daarvan lijken een paar mensen mij te herkennen.
'Taylor Lancaster?' vraagt een jongen. Om dan verder Thai te gaan praten.
Anan komt dan gauw helpen met vertalen. 'Hij is geabonneerd op je kanaal en vindt het geweldig dat ook vrouwen aan freerunning doen.'
Wat de jongen dan wilt, is duidelijk omdat hij zijn telefoon gepakt heeft. 'Foto?' vraagt hij in het gebrekkig Engels.
'Ja, natuurlijk,' knik ik en ga ik naast hem staan.
Anan heeft de telefoon afgepakt en maakt de foto. 'Hij is erg blij om je in het echt te ontmoeten,' glimlacht hij.
Zo leuk dat ik zelfs hier een paar fans heb. Nooit gedacht. 'Wil je vragen hoe hij heet? Heeft hij ook Instagram of niet?'
Kort knikt Anan en hoor ik hem Thai praten, tegelijk de telefoon teruggevend. 'Boseph, heet hij en nee, hij heeft geen Instagram.'
Dat is het enige dat ik wel wat heb kunnen ontcijferen. 'Het is leuk om hem te ontmoeten.'
Opnieuw dat Anan het vertaald voor me.
'Die beroemdheid gaat toch niet naar je kop stijgen?' Dominic komt weer naast me en met mijn cocktailglas. Welke hij net nog over heeft gepakt voor de foto.
Ik schud mijn hoofd. 'Nee, ik vind het altijd leuk als ik iemand tegen kom die mij herkent. Ik neem ook altijd de tijd voor ze.'
'Tae, hij wil nog een foto van ons drieën maken. Van Dom, jou en mij...'
'De drie musketiers,' grapt Dominic en onderbreekt hij Anan.
Daarna gaan we naar de anderen en drink ik rustig mijn cocktail leeg. Waarop ik me dan naar de dansvloer begeef. Lekker drinken, dansen en dat in het gezelschap van vrienden die ik bijna overal mee vertrouw.
Naderhand komen de anderen erbij en, voordat ik er erg in heb, heeft Dominic zijn armen om mij heen geslagen.
'Vermaak je je een beetje?' vraagt hij in mijn oor.
Ik knik en geef hem een kus op zijn wang. 'Ja, ideale avondje stappen.' Ik sla mijn armen nog om zijn nek. Wat makkelijk gaat want ik ga op zijn voeten staan.
Sheva lacht er om. 'Jullie zijn vrolijk gestoord.'
'Ja, ze zijn ideaal voor elkaar,' grijnst Pasha en slaat hij zijn armen om Sheva heen.
Dominic schudt zijn hoofd. 'Niet naar luisteren. Als je het mij vraagt, letten ze te veel op ons.'
Ik haal mijn schouders op. 'Of ze proberen ons juist te koppelen omdat ze willen dat wij ook iemand vinden.'
'Misschien,' zucht Dominic en begint er een ander, energiek nummer.
Lang duurt het echter niet of we doen allemaal gek op de dansvloer en, met net dat beetje ruimte, doen we soms een gekke sprong tussendoor. Waarbij ik al een vlinder twist gedaan heb en een kurkentrekker. Mijn favoriete sprongen.

'Wij zijn er al. Doen jullie voorzichtig?' Anan kijkt meer naar mij. 'Volgens mij is ze behoorlijk dronken...'
'Welnee, hooguit aangeschoten,' schudt Pasha zijn hoofd.
Dominic knikt. 'Tuurlijk doen we voorzichtig.' Hij heeft zijn arm om mij heen gelegd om mij overeind te houden. 'Oké, kom hier.' Hij draait zijn rug naar mij om. 'Op mijn rug.'
Lachend spring ik omhoog op zijn rug en met mijn armen om zijn nek. 'Cowboy!' Toch weet ik nog redelijk wat ik doe. Zelfs met mijn vrienden erbij sta ik niet meer volledig toe om echt dronken te worden. Puur omdat ik geen problemen wil.
'Volledig gestoord!' roept Sheva lachend en dan gaan hun naar binnen.
Waarop Dominic naar het motel loopt waar wij verblijven. Lang duurt het niet, zo drie minuten, of we zijn binnen en gaan we met de lift naar boven.
Het is toeval dat we op dezelfde verdieping een kamer hebben.
'Jij bent er bijna,' zegt hij dan.
De hal ziet er bekend uit en als ik de nummers zie naast de deur, weet ik dat ik er bijna ben. Ik pak de kaart uit mijn zak en geef die aan hem. 'Dank je wel.' Ik knipper even tegen het felle licht als Dominic die aan doet.
'Je zal vast wel hoofdpijn hebben morgen. Heb je aspirientjes of moet ik die halen voor je? Ik maak je morgenochtend wel wakker met een ontbijt,' stelt hij voor.
Langzaam knik ik naar hem. 'Misschien wel beter.' Wacht, hij denkt dat ik dronken ben terwijl ik alleen aangeschoten ben. Ik zou kunnen proberen hoe het zit met mijn eigen gevoelens voor hem. Kijken of ik het dan een naam kan geven. Het zou zonde zijn dat ik meer lust voel dan liefde. Tenzij ik toch verliefd ben zonder dat ik het zelf door heb. 'Je bent wel zorgzaam.' Ik gebaar dat hij binnen kan komen.
'Voor vrienden altijd. Die kant heb ik van mijn moeder,' glimlacht hij. Waarvan de glimlach zijn ogen bereikt. 'Je hebt een hele kleur door de alcohol.' Lichtjes streelt hij met zijn hand over mijn wang. 'Ga naar bed, Tae, ik zie je morgenochtend wel.'
Oké, gewoon proberen. Een klein minpuntje, ik moet wel op mijn tenen gaan staan omdat hij zo lang is.
'Gaat het? Je lijkt ver weg te zijn.' Hij tilt mijn hoofd op. 'Moet ik je soms op bed leggen?'
Niet denken maar doen in dit geval. Anders zal ik het nooit weten. Hij doet zeker wat met me. 'Het gaat wel,' mompel ik en leg ik mijn armen eerst om zijn nek. 'Dank je.'
Dominic grinnikt wat. 'Altijd, schat, altijd.'
Door de knuffel is zijn hoofd wat dichterbij en waag ik het er gewoon op. Kort kijk ik hem aan maar dan, en met mijn ogen dicht, druk ik mijn lippen op de zijne. Hoewel ik hem totaal verras, duurt het nog geen seconde of hij bijt zachtjes op mijn lip. Waardoor ik zijn tong om de mijne voel. Wilde hij het soms zelf ook? Echt nadenken gaat niet meer en ga ik op in de zoen dat ik mijn armen beter om zijn nek moet leggen om niet om te vallen. Genietend merk ik dat hij me dichter tegen hem aan trekt en voel ik wat het met hem doet. Toch zoekt hij verder geen toenadering en blijft het bij zoenen. Om dan zelf te ontdekken dat, ondanks dat ik het mis, totaal zelf geen haast heb om naar bed te gaan. De emoties razen door me heen en voel ik een tintelend gevoel tot aan mijn tenen.
Hij laat me los en zet me terug op de grond. 'Je hoeft niet op mijn voeten te gaan staan,' glimlacht hij iets buiten adem.
Heb ik echt? Ik kan hem alleen aankijken want dat was me nog eens een zoen. Het mooie eraan vind ik dat ik niet gelijk met hem naar bed wil. Wat voor mij een teken is dat ik niet uit ben op een one night stand. Door zijn glimlach kan ik het niet laten om hem nog een kus te geven.
Deze keer laat hij het bij een lieve kus. 'Ga naar bed, Tae.' Hij slikt even. 'Ik denk niet dat je hier morgen ook maar iets van herinnert.'
'Weltrusten Dom,' reageer ik. Zonder iets te laten merken dat ik nog weet wat ik doe. Dit zal ik morgen echt nog wel weten. Misschien de volgende keer als ik, en hij, volledig nuchter en helder zijn. Puur omdat ik weet dat ik de alcohol als een excuus gebruik.
'Weltrusten, Tae, ik zie je morgen.' Dominic geeft me nog een kus en laat me dan echt los. Waarop hij door de deur verdwijnt.
Ik laat me op de bank vallen. Het is niet dat hij me lijkt te laten vallen. God, hij gaf mij nog een kus voor het slapen gaan. Moet ik dat als een goed teken zien? Waarom maak ik me daar nu druk over? Ik moet nog zien hoe het morgen gaat. Gaat hij me ontwijken? Gaat hij afstand nemen? Morgen kom ik er achter.

Reacties (1)

  • Malikx

    Ow ow kussie kussiee dat zie ik graag!!! Is ze zcht verliefd of is het om die andere klojo te vergeten? X

    En nee ik zit binnen ga straks wel even buiten babe kusieeee xx

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen