Foto bij Chapter 62.3 ||

Alexis Sanchez


Het was een mooie zonnige dag in Londen en daarom hadden Anne en ik besloten om een ritje te maken in de Bentley. Hij had dan weliswaar geen open dak, maar een ritje in de Bentley was nooit verkeerd en bovendien wisten we nooit waar we uit zouden komen. Wel hadden we iets in de planning: Atom en Humber waren ook mee, dus moesten we wel ergens bij een groot veld of park aankomen. Zonder dat ik het doorhad reed ik richting Noord-Londen, wat Anne deed lachen en ze trok haar wenkbrauwen op.
'Surely? Is it that much of a reflex?' Ik haalde mijn schouders op.
'I guess! But they do have a very pretty park there though, Finsbury Park. If you're up for it we can go there? The dogs are allowed there and there's enough space to run for them and loads of branches of trees probably.' Anne knikte en schoof haar vingers tussen de mijne die op de versnellingspook lag.
'Yeah sure! Sounds good.' Gelukkig kon ik de auto er dichtbij kwijt. Atom en Humber waren al enthousiast toen ze de auto uitsprongen en waren niet meer te stuiten toen ze rond renden in het park. Anne en ik besloten eerst even een groot rondje met ze te lopen, voordat we ergens gingen zitten. De honden waren uitgeraasd en lagen nog hijgend naast ons op de grond, terwijl Anne en ik van een cappuccino konden genieten. Ik sloot mijn armen achter mijn hoofd en leunde even achterover met mijn ogen dicht.
'This is the life. Good weather, outside with the dogs, not too busy here.' Anne grinnikte en keek me hoofdschuddend aan.
'Don't get too lazy Sanchez. The Premier League is almost starting!'
'I knoooow.. All these trainings.' pruilde ik even om medelijden op te wekken, maar het lukte niet.
'You love training, don't complain.' sprak ze me tegen. Ik rolde mijn ogen en boog verder naar haar toe.
'Fine, if I can get a kiss I will stop.' Anne rolde haar ogen en gaf uiteindelijk toch toe.
'Fine, Only because you're so damn irresistible.'

Nadieh Ramsey


'I'm cooking!' riep Theo toen hij mij weer met een pak rijstwafels in de weer zag.
'And I'm starving! Cook faster or I'll finish this before dinner!' riep ik terug. Ik hoorde Theo grinniken en moest er zelf ook om lachen, waarna de bel ging en ik naar de deur rende om die open te doen.
'Oh hi Finley baby! Come in!' grijnsde ik naar het jongetje die me met grote ogen aankeek en naar binnen waggelde. 'Hi Mel, wanna come in too?' glimlachte ik naar het blonde geval dat ook voor de deur stond. Ik moet zeggen dat het steeds beter tussen Melanie en mij ging. We praatten best vaak en konden zelfs zo nu en dan lachen, wat mij verbaasde maar Theo nog het meest.
'Just for a minute then, I'm in a hurry! Rehearsal dinner is so stressful.' zuchtte ze en liep langs me heen naar de woonkamer, waar ze de tas neerzette en Theo er inmiddels ook aankwam met Finley om gedag tegen Melanie te zeggen. Ik stond nog steeds in de deuropening en schoof schaamteloos nog een rijstwafel in mijn mond.
'I'll see you guys in two days alright? Finley, be good to daddy and Nadieh. See you later guys.' glimlachte Mel, waarna haar blik even bij mij bleef hangen terwijl ik nog op de rijstwafel stond de kauwen. Ik trok mijn wenkbrauwen vragend op, waarna ze glimlachte en uiteindelijk langs me heenliep.
'That was weird.' zei ik tegen Theo toen ik de deur hoorde dicht gaan.
'You should know by now that however she turned out to be very nice, she can still have her days.' grijnsde Theo toen naar mij. Ik grinnikte ook en kuste hem even, waarna ik mijn blik op Finley zette.
'Are there any new episodes of Paw Patrol Finley? I'm really lazy and would love to see one while daddy is finishing up dinner.'
'Yes! Paw Patrol!' riep hij enthousiast en greep met beide handjes de afstandsbediening van de televisie vast. Ik grinnikte bij het aanzicht en zag Theo aleer vertederd kijken, waarna ik mijn ogen naar hem rolde en hij zijn schouders ophaalde.
'Hey, it just means much alright? Don't even dare to make fun of me.' grinnikte hij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen