Theo Walcott


'So Finley, are you happy to be in England again? I bet it's a little bit colder here than in California, isn't it?' zei ik, hoewel hij natuurlijk nog te jong was om alles te vatten. Ik was zelf erg blij dat Melanie en Adam uiteindelijk besloten hadden om Finley hier in Engeland te laten opgroeien. Ik had al de hele dag een gigantische lach op mijn gezicht die alleen maar groter werd toen Finley me met zijn grote, onschuldige oogjes aankeek.
Nadat we een aflevering van Paw Patrol hadden gekeken, trokken we naar het park hier in de buurt. Er was een grote vijver waar er altijd eenden, ganzen en zwanen zaten. Finley begon te kirren toen hij de dieren van dichterbij zat.
Nadieh haakte haar arm in de mijne en wreef met haar vrije hand over mijn schouder. 'When he's older, we should definitely go to the London Zoo with him.'
Ik knikte. 'Yes! And the Lego Store at Leicester Square or Hamley's in Regent Street. There are so many things I wanna do with him.'
'Don't forget to take him to an Arsenal match,' knipoogde ze en keek me veelzeggend aan.
'Of course not! That's one of the first things on my list!'
We gingen even op een bankje zitten en genoten van het zonnetje dat scheen. Nadieh leunde dichter tegen me aan en ik legde mijn arm rond haar.
'Aw babe, it's like there's a whole weight falling off your shoulders now you know Finley will stay in England.' Ze keek me lief aan en verstopte haar gezicht even in mijn hals.
'Yeah, a year ago I could only dream of that. I'm truly so happy,' zuchtte ik.
Nadieh keek weer naar me op en plaatste een kusje op mijn wang. 'And I'm happy for you, I really am.'

Anne Ramsey


Arsenal was al sinds gisterenavond weg voor de uitwedstrijd tegen Newcastle om vijf uur. Wij de meiden hadden dus vrij spel en dus waren we snel overeengekomen om Oxford, Carnaby en Regent Street een bezoekje te brengen.
Colleen en ik zaten al op de afgesproken plaats een koffie te drinken. We waren het wel gewend dat Nadieh te laat kwam. Terwijl we wachtten, toonde Colleen me de laatste foto's van baby Sonny.
'Wow, he's grown so much again! I should really stop by soon and say hello to my adorable nephew,' zei ik nadat ik de foto's had bekeken.
'You should! And bring Atom and Humber. He loves them!'
Toen werd onze aandacht getrokken door Nadieh die naar ons tafeltje liep. En ze was niet alleen. Stomverbaasd gaapte ik naar Melanie die naast haar kwam staan. Wat moest dat voorstellen?!
'What is she doing here?!' siste ik vijandig.
'Anne, it's okay. I told you that Melanie and I are getting along better, right?'
Ik snoof. 'So you decided to invite her today because she's your new bff?!'
Vooraleer Nadieh wat kon zeggen, verantwoordde Melanie zichzelf. 'Nadieh and I are on good terms, believe me. I know I have wronged her and Theo in the past but we moved on.'
Ik kneep mijn ogen samen en hield verder mijn mond. Ik vertrouwde haar nog niet helemaal, maar besloot haar voorlopig het voordeel van de twijfel te geven.
Tijdens het winkelen deed ze erg aardig enzo, maar wanneer we gingen lunchen, kreeg ik het gevoel dat ze me begon uit te horen.
'So tell me, Anne, you and Alexis are still dating, is that right?'
'What? You didn't expect us to still be together?' snauwde ik.
Melanie stak meteen verontschuldigend haar handen op. 'No, no, I didn't mean it like that.'
Nadieh gaf me een waarschuwende blik en ik zuchtte. 'Yeah, things are still going very well,' antwoordde ik nu vriendelijker.
'I'm glad, really,' zei Melanie en omdat ze oprecht klonk, accepteerde ik het maar.
Tegen het einde van de shopping trip kreeg ik plots telefoon en toen ik op het scherm was, zag ik dat het Tamara was. Ze had waarschijnlijk nieuws over de charity die ik in Tocopilla wilde opzetten. Ik gebaarde naar de meiden dat ik een dringend telefoontje had en zonderde me even af.
'Tamara! Any news?' viel ik met de deur in huis.
'Yes! I contacted some people here who would love to work with you for the charity. I sent you an e-mail with all the details in it.'
'That's fantastic!' Wow, de charity ging dan eindelijk werkelijkheid worden!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen