Voor Wells. *O*
Dit heeft veel, maar dan ook veel te lang geduurd.

Ray Palmer was niet helemaal eerlijk geweest. En achteraf ook helemaal niet slim. Maar toen Esmée Hale vroeg naar zijn seksleven, had hij geantwoord dat hij wel wat ervaring had. Opzich was dat niet erg, hij ging er vanuit haar nooit meer te zien. Vaak liepen zijn eerste dates uit tot niets en ten tweede had hij die vraag niet verwacht.
Maar nu was het drie maanden verder en Ray had een relatie met Esmée gekregen. Wat zij dus nooit had geweten, is dat hij op de eerste date had gelogen en hij nog nooit seks had gehad. Deels door de drukte met zijn baan en deels omdat hij eigenlijk nooit echt iemand had gehad, waar hij de eerste keer mee wilde delen.
Gelukkig was het er met Esmée nog niet van gekomen. Esmée wilde het rustig aan doen, aangezien haar vorige relatie niet helemaal was verlopen hoe ze wilde. En Ray had dat natuurlijk niet erg gevonden.
Maar naar mate de tijd vorderde, hoe dichter de twee naar elkaar toe trokken. De twee bleken voor elkaar gemaakt te zijn, dat was al snel duidelijk. Maar dat maakte Ray wel wat gespannen.
Vandaag waren ze precies drie maanden samen en Esmée had gevraagd of ze de avond bij hem thuis konden spenderen. Het was duidelijk dat ze Ray zijn appartement fantastisch vond. En Ray snapte het ook wel. Het had een prachtig uitzicht en daarnaast kon je heel makkelijk ontspannen daar. Ray wist dat als de beste.
Daarom vond hij het ook helemaal niet erg dat ze naar hem toe wilde komen. Maar hij wist wel dat de kans groot was dat er iets ging gebeuren deze avond. Hij probeerde zijn zenuwen weg te stoppen en het gewoon over zich heen te laten komen.

Maar toen Esmée rond acht uur aanbelde, moest Ray eerlijk toegeven dat zijn hart als een gek aan het kloppen was. Hij stond op en liep richting zijn deur. Hij opende deze en daar stond ze dan.
Ze zag er prachtig uit. Ze zag er adembenemend uit.
“Goedenavond.” zei hij, terwijl hij haar binnen liet. Esmée ging op haar tenen staan en drukte een kus op zijn wang. Ray voelde meteen dat er een glimlach doorbrak op zijn gezicht.
“Goedenavond, Ray.” zei ze, waarna ze haar jas uit deed en die aan Ray gaf. Hij hing hem weg, maar kon zijn ogen niet van Esmée afhouden. Ze had een grote glimlach op haar gezicht staan en het maakte hem zo blij dat ze zo vrolijk was als hij bij haar was. Dat betekende dat hij toch iets goed deed.
“Wil je wat te drinken?” vroeg hij uiteindelijk, waarna ze op de lange bank neer plofte en richting zijn enorme ramen keek. Ze had het uitzicht vanaf hier altijd al prachtig gevonden.
“Heb je iets sterks?” vroeg ze.
“Ga je dronken worden vanavond?” grapte hij, waarna hij richting de tafel liep waar een aantal flessen sterke drank stonden.
“Dat zou zonde zijn. Een glaasje mag toch wel?” zei ze lachend. Ray pakte een glas en schonk er wat bourbon in. Toen hij omdraaide, was Esmée haar enkellaarsjes aan het uitdoen. Hij keek haar gefascineerd aan. Normaal gesproken had hij een opmerking gemaakt, maar hij hield zich in. Hij zette haar glas op de bijzettafel naast de bank en ging zwijgend naast haar zitten. Hij voelde dat ze naar hem keek.
“Ben je gespannen?” vroeg ze toen. Ray wist niet of Esmée dat aan hem kon zien of dat ze het gewoon gokte. Dus legde hij zijn arm om haar schouders en haalde schudde zijn hoofd.
“Ik was gewoon een beetje verbaasd hoe mooi je eruit zag vanavond.” zei hij zacht. Het leek Esmée van haar stuk te brengen. Haar wangen werden langzaam rood en ze greep meteen naar haar glas.
Ze kroop tegen Ray aan en zuchte zachtjes. Ze nam een slok en leek naar woorden te zoeken.
“Het is toch een beetje een speciale dag.” zei ze toen. Ze legde haar hand onder zijn kin en keek hem aan. Haar ogen staarde in zijn bruine ogen en hij beet op zijn lip. Het duurde een halve minuut voordat ze eindelijk haar lippen op de zijne drukte. De mix van bourbon en haar lippen, voelde zo goed. Ray zette haar glas weg en trok haar op zijn schoot. Haar handen verdwenen in zijn haren en af en toe trok ze er zacht aan.
Buiten adem opende ze haar ogen en glimlachte naar Ray. Zijn wangen waren rood en zijn haren zaten door de war en Esmée had moeite haarzelf in te houden. Al die tijd had ze haarzelf voor gehouden dat ze moest wachten. Dat ze niet te ver moest gaan. Maar het was nu drie maanden later en eigenlijk wilde ze Ray zo graag.
Ze voelde hoe Ray zijn handen op haar heupen legde.
“Misschien moeten we wat muziek op zetten.” zei hij zacht. Ze knikte, waarna hij zijn mobiel pakte. Zijn ogen bleven op de hare gefocust, tot dat hij zijn mobiel had vergrendeld. Esmée pakte zijn vrije hand en zwijgend speelde ze met zijn vingers. Ray zijn ogen dwaalde af en keken haar aan. Hij kon een lach niet onderdrukken. Hij voelde zich zo goed op dit moment. En misschien waren de zenuwen eindelijk wat minder geworden. Hij starte de muziek en legde zijn mobiel op de tafel.
Het was een langzaam nummer en Esmée was verbaasd dat hij naar dit soort muziek luisterde. Maar ze was wel vaker verbaasd geweest over Ray.
Terwijl hij Esmée dichter tegen zich aan drukte, voelde Esmée hoe haar hart iets sneller ging kloppen. Ze had haar blik gefocust op zijn hand en ze voelde dat hij zachtjes haar wang vast pakte. Ze keek op naar hem en voelde zijn ogen branden op haar. Het leek alsof de gevoelens tussen de twee met de seconde erger werden.
Esmée stond op. Ze maakte de knoopjes van haar blouse los en keek van onder haar wimpers naar hem.
“Weet je zeker..” vroeg hij, omdat hij misschien wel vijf verschillende emoties door zijn lichaam voelde stromen. Ze knikte langzaam. Ze stak haar hand uit, waardoor Ray opstond. Ze pakte zijn warmen handen vast en legde die op haar ontblote buik. Hij liet zijn ogen over haar lichaam glijden. “Es, ik moet wat vertellen..” zei hij zacht. Het was geen geheim dat zijn handen zachtjes trilde. Esmée pakte ze vast en probeerde hem tot rust te manen door haar duim zachtjes over zijn hand te bewegen.
“Ik heb misschien helemaal in het begin een beetje tegen je gelogen..” mompelde hij. Hij schudde gefrustreert zijn hoofd. Esmée beet op haar lip. Ze zag dat Ray moeite had met zijn geheim. Maar op de een of andere manier wilde ze niet weg rennen. Wat ze normaal gesproken maar wat graag had willen doen als iemand zoiets zei. Ze legde haar rechterhand op zijn wang en dwong hem haar aan te kijken.
“Vertel.” zei ze. Hij slikte hoorbaar.
“Oké, nou..” zuchtte hij. “Ik heb nog nooit seks gehad.”
Esmée haar gedachtes maakte meteen over uren. Hoe kon hij nog geen seks hebben gehad? En waarom had hij daar over gelogen? Was hij bang dat ze hem anders niet zou willen?
Tot haar eigen verbazing ontstond er een glimlach op haar gezicht.
“Waarom heb je dat niet meteen verteld?” zei ze snel. Ze legde haar armen rond zijn nek en trok hem tegen haar aan. Hij haalde zijn schouders op.
“Het is gewoon beschamend.” lachte hij zachtjes. “Weet ik veel. Ik was gewoon bang dat je me raar zou vinden. Ik bedoel, tegenwoordig nemen mensen je niet eens meer serieus.”
Esmée begon te lachen en schudde langzaam haar hoofd.
“Niet lachen!” zei hij snel, waardoor ze haar hand voor haar mond sloeg.
“Sorry, ik ben gewoon verbaasd!”
“Ben je niet boos?” vroeg hij.
“Zou ik hier nog staan als ik boos was, Raymond?” merkte ze lachend op.
“Goed punt.” mompelde hij.

Toen hij eindelijk leek te zijn bekomen van zijn eigen geheim, pakte ze zijn sweater vast en liep achteruit richting zijn slaap kamer. Ze had geluk dat ze hier vaker was geweest, anders wist ze zeker dat ze tegen een aantal dingen aan was gelopen. Maar gelukkig begeleidde Ray haar ook. Het voelde fijn om zijn handen op haar blote huid te voelen. Vooral omdat ze nog zo onderzoekend waren.
Esmée ging er van uit dat hij wel eens iets had gedaan met een vrouw, maar nooit zo ver was gekomen. Maar nu wist Esmée het eigenlijk ook niet meer.
Toen het grote bed van Ray eindelijk in beeld kwam, draaide Esmée haarzelf om. Ze ging op haar tenen staan en zoende hem. Ze pakte de onderkant van zijn sweater vast en trok hem over zijn hoofd. Normaal gesproken had ze hem vastgepakt en op het bed gegooid. Esmée hield er van om het voortouw te nemen. Maar na Rays biecht, wilde ze het wat rustiger aan doen. Ze legde haar handen op zijn gespierde bovenarmen. Esmée hield van zijn gespierde armen.
Gelukkig leek Ray wat meer los te komen. Hij pakte haar blouse vast en trok hem naar achter, zodat haar armen eruit gleden. Een grijns ontstond op haar gezicht, terwijl ze haar lippen op zijn opgezwollen lippen drukte. Ze legde haar handen op zijn borstkas en duwde hem een beetje naar achter, waardoor Ray achterover op het bed viel. Lachend drukte hij zijn lippen weer op die van Esmée.
Haar haren hingen langs haar gezicht en hij volgde haar met zijn ogen toen ze zacht kusjes op zijn borstkas drukte. Af en toe keek ze naar hem, waarna hij genietend zijn hoofd naar achter gooide.
Toen haar lippen bij zijn broekrand aankwamen, voelde hij de spanning in zijn lichaam opbouwen. Hij wist dat alles al strak stond en hoopte dat Esmée daar snel een einde aan zou kunnen maken.
Esmée opende zijn broek en trok hem naar beneden. Het duurde even voordat Esmée zijn broek uit had in verband met zijn schoenen, maar toen ze dat voor elkaar had gekregen, seinde ze naar hem dat hij naar achter moest. De stand waarin zijn lichaam stond was niet het meeste ideale, bedacht ze zich. Ze moest er een beetje een om lachen, waardoor Ray zijn wenkbrauw op trok.
“Het is niks.” grinnikte ze, waarna Ray naar achter ging liggen.
Esmée kroop op hem en liet haar handen over zijn lichaam gaan. Ze boog voorover en zoende hem. Ze voelde zijn handen in haar haren. Hij trok er zacht aan, waardoor Esmée gefascineerd op keek. Het windde haar op. Ze voelde de stof van zijn boxer tegen haar been aanschuren. Ze beet zachtjes op zijn onderlip, waardoor Rays lichaam omhoog kwam en hij haar vast greep.
“Ben je er klaar voor?” zei ze, tegen zijn lippen aan. Hij knikte en kuste haar. Hij wilde het contact niet verbreken, maar Esmée ging rechtop zitten. Ray werd er gefrustreert van. Hoe zenuwachtig hij ook was, hij wilde dat het nu gebeurde.
Ze pakte zijn handen en legde ze op haar broek, die hij binnen enkele seconden open had en naar beneden trok. Ze ging naast hem zitten en trok haar broek uit. Ze voelde vrijwel meteen de arm van Ray rond haar middel. Ze gooide haar broek weg en voelde hoe Ray zijn vinger achter haar slipje zette en hem makkelijk naar beneden trok. Esmée ging staan en deed ook deze verder naar beneden. Ray hield zijn adem in en Esmée draaide haarzelf om.
“Kom hier.” zei hij gefrustreert en stak zijn armen uit. Genietend ging ze weer op hem zitten en trok met een simpele ruk zijn boxer naar beneden. Esmée pakte meteen zijn erectie vast, terwijl ze zag dat Ray een condoom te voorschijn haalde.
“Goed voorbereid.” zei ze, meer tegen haarzelf dan tegen hem, voordat ze voorover boog en haar tong over zijn eikel liet gaan. Ze hoorde hem zacht kreunen. Hij hield zich in.
“Ray, er is niemand anders in dit huis..” grinnikte ze. “Je mag geluid maken.”
Zijn wangen werden meteen rood en zijn lippen perste hij samen. Zijn ogen werden groot toen ze haar lippen rond zijn enorme lengte legde en er zachtjes aan zoog. Ze voelde hem losser komen. Ze hoorde hem zachtjes mompelen, kreunen, genieten. Ze pakte de condoom die naast hem lag en scheurde hem open. Met een paar simpele bewegingen had ze hem om zijn erectie gerold en liet haar handen over zijn bovenbenen gaan. Ze waren zo gespierd en groot. Esmée likte opgewonden over haar droge lippen heen en slaakte een zucht. Daarna klikte ze haar beha open en gooide deze op de grond. Toen ze op keek zag ze dat Ray naar haar keek. Zijn mond hing een stukje op en Esmée vond het een prachtig uitzicht. Ze legde haar hand rond zijn lengte en bewoog hem richting haar ingang. Binnen enkele seconden zat ze bovenop hem.
“Fuck.” mompelde hij binnensmonds. Esmée legde haar handen op zijn borstkas en begon te bewegen. Ze rechtte haar rug, zodat ze de beste houding aan kon nemen en kreunde terwijl ze wende aan zijn geslacht. Haar haren hingen langs haar rug naar beneden en kietelde zachtjes. Het duurde niet lang voordat Ray mee begon te wegen. Hij had het ritme te pakken en pakte haar heupen vast. Ze boog naar hem toe en zoende hem, terwijl ze het tempo aanhield wat hij wilde. Het was geen harde, snel te klaren klus. Het was langzaam, vol met passie. En het voelde zelfs voor Esmée als nieuw.
Ray leek zich steeds meer te kunnen vinden in het idee, en liet zijn handen afglijden naar haar borsten. Hij kneep er zacht in, liet zijn duimen over haar tepels gaan. Het maakte Esmée zo opgewonden, dat ze het tempo opvoerde. Ray gooide zijn hoofd naar achter en ze zag hem zacht trillen. De zweetdruppels stonden op zijn borstkas en Esmée besloot rechtop te gaan zitten. Ze liet haar lichaam het werk doen en voelde al snel dat ze richting haar hoogtepunt ging. Ze wist niet waar Ray was, of hij zover was.
“Esmée, ik denk dat-” zei hij toen, maar voordat hij zijn af kon maken kreunde hij luid en ze voelde hem onder haar ontspannen. Esmée haar wangen werden rood en ze werd warm van binnen. Ze voelde hoe hij zich herpakte en zijn handen op haar zij legde. Ze pakte zijn handen vast en voerde het tempo op. Het duurde dan ook niet lang voordat Esmée klaar kwam en uitgeput van hem af kwam. Ze rolde zich onder de dekens en belandde met haar hoofd op het lege kussen. Ze staarde naar Ray toen hij opstond en de condoom afrolde. Het was haar nooit opgevallen hoe goed hij er van achteren uit zag. Het was een goed uitzicht, maar ze zag toch liever zijn gezicht. Hij gooide de condoom weg en zette zijn armen op het bed, om haar een kus te geven.
“Ik ben zo terug.” zei hij zacht. Esmée knikte en keek hem na.
“Niet te lang weg blijven.” mompelde ze. Ze trok de dekens tegen haar aan en zag hoe hij nog snel omkeek voordat hij weg liep. Ze staarde naar het plafond en herhaalde de afgelopen minuten in haar hoofd. Het was zo snel gegaan en ze vroeg zich af of Ray het ook fijn had gevonden. Het leek in ieder geval wel zo.
Een gelukkig gevoel vloog door haar buik.

En precies hetzelfde gebeurde bij Ray. Hij stond voor de spiegel en keek naar zichzelf. Zijn haar lag plat tegen zijn voorhoofd. Hij leunde met zijn armen op de wastafel en begon toen zacht te lachen. Hij haalde een hand over zijn gezicht en knikte toen. Het voelde goed. Vooral omdat Esmée zo makkelijk en lief was geweest. Ze wist precies wat ze moest doen. Zijn lichaam leek op hol te zijn geslagen, maar het voelde zo ontzettend goed.
Hij moest terug naar Esmée. Hij wilde terug naar Esmée. Hij ging rechtop staan en liep terug richting de slaap kamer. Toen hij de hoek om kwam, zag hij Esmée weer liggen. Ze benam zijn adem zo makkelijk en zonder dat ze het wist.
Hij liep naar haar toe en kroop naast haar onder de dekens. Toen pas had ze door dat hij terug was.
“Hey.” zei ze zachtjes, terwijl ze haar lippen kort tegen de zijne drukte. Ze kroop tegen hem aan en hij legde zijn arm rond haar middel.
“En?” vroeg ze, terwijl ze hem aan keek. Er ontstond een verlegen lach op haar gezicht.
“Heb ik het een beetje goed gedaan?” grinnikte ze toen.
Hij haalde zijn schouders op en begon te lachen.
“Ik heb niet echt vergelijkings materiaal. Maar uh-” hij schudde lachend zijn hoofd en probeerde niet te raar over te komen. “Ik vond het wel fijn. Het was een fijne ervaring.”
Hij fronste zijn wenkbrauwen.
“Kunnen we het over iets anders hebben!” zei hij toen snel. Esmée begon te lachen en knikte. Ze drukte haar lippen op de zijne en voelde zijn handen net boven haar kont. Ze legde haar linkerbeen over de zijne heen en toen hij met zijn rechthand wat haren achter haar oor streek, zuchtte ze gelukzalig.
“Wat dacht je ervan dat ik even wat spullen pak en dat we dan de hele avond hier blijven.” mompelde Ray. Esmée knikte meteen. Ze wilde nu niet weg hier. Hij drukte een kus op haar lippen en stond toen op. Hij deed een schone boxer aan en liep toen richting de woonkamer.
“Ray..” zei Esmée snel. Hij was nog net de kamer niet uit. Hij draaide zich om en keek Esmée vragend aan.
“Ik ben blij dat ik je eerste keer mocht zijn..” zei ze verlegen. Een glimlach ontstond op zijn gezicht en hij knikte langzaam.
“En stiekem..” Esmée stopte haar zin en schudde haar hoofd.
“En stiekem?” herhaalde ze haar woorden. Hij leunde tegen de muur aan en haalde een hand door zijn haar. De glimlach was niet van zijn gezicht te slaan. Ze staarde hem aan en sloot kort haar ogen. Het was misschien dom om het zo vroeg te zeggen, maar aan de andere kant meende ze het wel. Dus daarom opende ze haar ogen en keek hem verlegen aan.
“En stiekem hoop ik ook dat ik je laatste mag zijn.”

Reacties (27)

 • AckIes

  OKE MAAR DEZE OS IS ECHT ZO BAE DAMN. IK HOU VAN VIRGIN RAY BC HIJ IS ZO INNOCENT EN NERVEUS EN CUTE AF. EN DE SMUT WAS OOK ZO BAE & CUTE. EN DAN DAT EINDE NOG DAMN. IK HEB TBH NOG NOOIT EEN OS ZO VAAK IN KORTE TIJD OPNIEUW GELEZEN EN IK BLIJF DOODGAAN EVERYTIME. ASNDDFHGBSGJ. RIP.

  2 jaar geleden
 • AckIes

  “Wat dacht je ervan dat ik even wat spullen pak en dat we dan de hele avond hier blijven.”

  wow ja i want that tbh

  2 jaar geleden
 • AckIes

  Het was haar nooit opgevallen hoe goed hij er van achteren uit zag. Het was een goed uitzicht, maar ze zag toch liever zijn gezicht

  i love both tbh

  2 jaar geleden
 • AckIes

  Zijn wangen werden meteen rood

  ZO CUTE TBH

  2 jaar geleden
 • AckIes

  “Ray, er is niemand anders in dit huis..” grinnikte ze. “Je mag geluid maken.”

  dit voel ik HAHAHAHA

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen