Hey Moony!
In je vorige brief vroeg je naar mijn avonturen voor het afgelopen schooljaar. Natuurlijk weet ik niet alles meer, zo gaat dat met herinneringen. Zodoende de samenvatting hieronder.
Je was erbij afgelopen jaar, dus dat heb ik er niet bij gedaan, ik bedoel, je weet dat Gryffindor de quidditchcup heeft gewonnen, dat Norren en ik ontdekt hebben dat jij en Si- Snuffles onze vaders zijn. Je weet dat ik strafwerk niet deed, en anders zodanig iets deed daar dat ik opnieuw straf kreeg. Je weet dat ik een zeer tijdelijk vriendje had (Kyle). En dat Peter fucking Pettigrew er opnieuw tussenuit kneep. Maar goed, nu de jaren waar je niet bij was- Hogwarts, dan.
Ik werd natuurlijk in jaar één gesorteerd in het nobele Gryffindor, de hoed overwoog kortstondig me in Slytherin te plaatsen, maar na mijn dreigement dat ik ´m in brand zou steken als ie dat zou doen voorkwam dat.
Jaar één: Ron, Harry en ik waren eerst geen vrienden met Hermione, maar nadat we haar redde van een bergtrol (die Quirrell had losgelaten) werden we vrienden (happy Halloween). Hermione zette Snape in brand toen Harry zijn eerste bezem (Nimbus 2000) behekst werd, ook dat bleek later Quirrell te zijn. Kerst vierde Norren thuis, maar ik met Ron en Harry (en Ron’s broers) op school. Daar kreeg ik die ring die ik altijd draag. Oh Harry was toen al lang seeker voor Gryffindor, Wood zag me spelen en niet lang erna zat ik als chaser ook in het team.
Ondertussen leerde ik om een animagus te worden, én zaten we achter de Steen aan. Wij dachten toen dat het Snape was, maar raad es? Het was Quirrell. We slaagden erin dat tegen te houden en een terugkeer van Meneer-Zonder-Neus te voorkomen.
Jaar twee: Ik was versteend, Harry, Ron, Hermione slaagden erin Ginny te redden uit de klauwen van de bleekscheet met een godcomplex, daarmee opnieuw een wederopstanding tegen gaande.
Dat is eigenlijk alles wat er gebeurd is. Oh… Norren kwam tegneover mij uit de kast, net als Lee. Gryffindor won beide jaren de housecup.
Even denken, wat ik je nog meer moet vertellen…
Ik koos uiteraard nieuwe vakken (Old Runes, Care of Magical Creatures en Art).
Momenteel is Snuffles ziek en zitten we in een grot, god mag weten waar. Geen zorgen, ik zorg goed voor hem. De dementors zijn nog steeds naar hem op zoek, maar niet hier.
Genoeg over mij.
Hoe gaat het met jou?
Heb je genoeg geld om rond te komen? Is het bij jou ook zo stormachtig? Ga je naar de World-Cup (Ierland-Bulgarije)? En heb je nog gebruik van de wolfsworteldrank?
Ik moet gaan, Snuffles ijlt. Iets over paarse toiletten en volle maan?

Liefs,
Nayla

P.S. Kom je volgend jaar alsjeblieft weer lesgeven?
P.P.S. Ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting Moony.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen