Foto bij 47. Panic. Strange. Hapening.

“look at me i am the king of the world now” – Jack

KLEINE FLASHBACK EEN FLASHBACKJE

RITA POV

Het word wazig in mijn oog en andere oog. Heb ik nu echt mijn vorige nieuwe vriendin aan gereden in het park omdat ze naar de kat zoek en ik ben af geleidt? Daar lijkt het namlijk wel op ook al was ik niet bedoeling hiermee.
Dus ik ben maar uit gestapt wanr als ik zo moet vluchten is het niet leuk maar pijnlijk. Ik wist niet helemal wat ik doey moetsn maar ik wist wel dat ik nit kon laten gebeuren dat Dries hier blijft ligen met niemand in de buurt dus ik heb maar Dries gepakt.en naar de straat gebracht en daar neer gelegd want daar vinden ze haar wel.en toen ben ik weer weg gelopen maar ik zeg niet waar heen want ik bn nog wel sip en bozig op de schork enzo.

LERAAR POV

Toen ik was gebeld met Mairjke ging de bel het was de comisares en di zei ik heb Dries gevonden op de straat ze is gewont en ik ga naar het zieken huis zal ik die jongen ook mee nemene en jou ook. Ik zei goed en we gingen. Zo geschieden.

WEER NU
RITA’S MOEDER POV

Ik krijg zenuwachting want Ambie weet niet dat de kat van de traininv is geweeet en ik van het virues. Maar ik heb die goed vertopt in de kast onder de gootdteen bij de goot steenonttopter dus daar vinden ze m niet hoop ik te minste want de kat was ook al op de bad kamer dus je weet mar noit hij is wel goed getrend. En ik was al zo zenuw achtig door al dit avontuuren met Amber het is net vroeger. Want na de oorlog en nog daarna maar niet daar na waren we colegas en deden we ookk een hoop aventuren.

FLASHBACK NA DE OOLOG

Er is geen kok meer in het restaurant waarmee ik werk als de kassameid. Want Roy is de kok en weg gelopen ineens zonder iets te zeggen dus ik kijk naar Schruk de andere colega en de ober en de broer van mijn man Schrok.
En de vader van mijn kind Rita maar dat wist ze toen nog niet. Hij haalt zijn schouders over. Maar daar geloof ik niks van.

Nu heb ik al geen werk maar ik moet geld voor Rita dienen om te zorgen want Schrok is op zee te krabben. En er moet toch kost op de plank dus ik ga naar huis aan de anderr kant van de tuin en het dorp. Daar staat een grote compleksen met vaak ook vakentures dus ik bel aan beneden.
“Binnen” roepen ze terug en ik zeg “halo ik kom soliciteren want ik heb geen baan meer.” Oke kom verder wordt mij verteld en ik krijg een koffie.”

Niet veel later heb ik de grooste pleizier met Amber die er ook werkt en we gan wel eens samen uit eten. Het is net of we een stelletje zijn maar dat is natuurljk niet want ik ben gettroud. Maar ik voel wel wat vlinders en ik hoop niet dat ik echt verliefd ben. Maar dan kustzoent amber me ineens en ik kan het niet laten dus ik smak met haar op het werk. En dat gebeurt toen vaker maar op een dag kwam de man” van de vergadering in ene keer binen en die zij: “zo kan dit echt niet langer met julie dat gesmak steeds! Jij moet weg” zij hij en hij wees naar Amberie.
Ze snikte en knipte haar ogen echt vroeg ze ja zij hij en ik verborgde mij sniken. Toen is ze bij de politie gaan werken en ik heb haar al lang niet gezien tot nu ineens heel veel door de vermiste kinders.

WEER NU THEO POV

Ik kom nu thuis en er is niemant echt vreemd. Mishien is Leo boos weg gelopen dat snap ik wel. Maar da komt hij thuis dus ik schraap mijn keel scherp. “Leo ik snap dat je boos bemt maar””Nee JY moet luisteren zegt hij. En ik luister dan maar. ‘Er is weer ergs gebeurt en we hebben je speur neus nodig wasnt het steekt nergens in de haak.” En hij verteld dat er een meisje is aan gereden door Amber en ik dacht nee de auto is gestolen maar ik zij maar niets want.ik loop al eens op mijn tenen vor Leo. Dus ik wil het goed maken door te zegen “Leo jij bent ook een soort detectiv omdat we zijn getrouwt dus laten we dit samen met de bodem uit zoeken! En we gaan naar het zieken huis.

ONDETTUSSEN POV SYLVIA

Echt vet stom allemaal met de ouders gedoe.
Ik zit gewoon te snikken al een paar uur maar ook van boos heid. Dan komt een man naar de steen op wie ik zit. Hij zegt dag meis ik ben weer thuis want ik mocht gaan en jij? En toen zeg ik: ik ben boos op mijn pap. Hij praat heel lief en lacht om.mijn grapjes en hij vraagt of ik een snoepje wil en dat wil ik wel want ik heoef al niet meer naar mijn vaders want hij klinkt ook als een vader maar dan die niks verkeert zou doen daarom.mocht hij ook gaan denk ik. “Maar zegt hij” de snoepjes liggen wel aa de andere kant van de park brug. “Wat een gekke plek voor snoepjes zeg ik nog maar “kom nou” zegt hij en we stappen op.

MARIJKE POV

Het is een drukke boel in het zieke huis maar ik ben verplichd om op de ouders in te licht en van de kinderen dus ik bel Roy de vader van Dries en vertel hem hoe triest het staat. Ik kom meteen zegt hij. Dan die van svan.
Dat weet ik niet maar zegt men man dat hij een kelder kind is dus ik bel Schruk en vraag zat die bij jou.
Schruk zegt ja ik geloof van wel en komt er linerect aan met WIETSKE.
Het wordt maar steeds drukker in het zieke huis als ze er allemal zijn wanrze willen ook allemal iets te drinken en zij n on gerust en ik probewr de dokter te spelen maar iedereen loopt in de wegzo kan ik niet operern. Ik wort er ligt van in min kop maar dat komt ook door alle rook.
Huh rook denk ik dan en alle gangen staan vol met rook en er is meer paniek!reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen