Foto bij Chapter 70.3 ||

Nadieh Ramsey


Theo trok me in zijn armen en even stond ik daar stomverbaasd. Blij? Waarom knuffelde hij me zo? Moest hij niet eerder beduusd, verontwaardigd zijn, weglopen, voorzichtig vertellen dat het nog veel te vroeg was en dat het beter zou zijn als ik het weg zou laten halen. Theo liet meer weer iets losser en pas toen zag ik dat hij me emotioneel aankeek en over mijn wangen aaide.
'This is the best thing ever, Nadieh! You don't have a clue how happy you just made me.' stotterde hij overkop en kuste mijn voorhoofd waarna hij me nogmaals knuffelde.
'But.. But aren't you scared? Isn't it too early?' vroeg ik zachtjes.
'No, I'm not scared and no, it's not too early.. This is a good thing to happen, this is a blessing!' Hij kon zijn enthousiasme nauwelijks onder stoelen of banken steken en aaide rustig over mijn rug. Ik zuchtte en maakte mijn blik los van hem, waarna ik in de verte staarde en op mijn lip beet.
'Then why am I scared?' vroeg ik zachtjes en liet mijn handen naar mijn buik gaan. 'What if.. I fuck things up? What if something were to happen to me? I don't want to get an abortion Theo, but what if I'm a disaster of a mum and I screw things up with the kid? That's my responsibility then! I cannot simply ruin someone's life because I'm not fit to be a mum! And then we have the abortion, what if it destroyed something inside of me and the baby can't grow properly and-'
'Hey, hey, come here, calm down.' onderbrak Theo me en pakte mijn zwaaiende handen vast. 'It's gonna be fine. You don't have to do this lone, I'll be right next to you every step of the way. I don't know everything either, Nadieh, but you'll see that everything will work out in the end.' Theo keek me zo lief aan, waarna hij me voorzichtig kuste en me in een grote knuffel greep. Ik keek naar de zijkant terwijl mijn hoofd tegen zijn borstkas aanlag en zuchtte. Theo was een goede vader, dat zeker. Maar was ik wel klaar om en moeder te zijn en zou mijn lichaam dit überhaupt wel aankunnen?

Alexis Sanchez


Met grote ogen lag ik op bed naar Anne te kijken die druk in de weer liep te bellen. Ze was nog steeds van alles aan het regelen in Chili, maar ik vond het niet erg om haar zo te zien. Sterker nog, het riep alleen maar een trotser gevoel op. Ze zou een goed doel opzetten in mijn geboortestad om aan een van de grootste problemen daar te werken, ik bedoel, hoe kon ik niet trots op haar zijn?! Zuchtend plofte Anne uiteindelijk naast me neer en gooide haar mobiel op het nachtkastje.
'Well miss hard-worker. Are you done?' grijnsde ik naar haar. Anne rolde haar ogen.
'Oh come on, just things that need to be done.' grijnsde ze en legde zich naast mij neer.
'I'm sure.' grijnsde ik nog steeds en bleef haar net iets langer aankijken an ze wilde.
'Oh shut up!' grinnikte ze en duwde me weg. Ik rolde mijn ogen en ging uit bed, waarna ik me uitrekte en haar aankeek.
'Well missy, wanna go to Costa? I'm in for a walk and some coffee.' Anne knikte en rolde ook weer uit bed. Na een korte wandeling kwamen we binnen bij de Costa en gingen allebei met een beker koffie in een rustig hoekje zitten. Op een of andere manier kon ik mijn ogen niet van Anne afhouden.
'Can you stop it?!' vroeg ze nadat ze het irritant vond worden.
'What?! Can't I even look at my own girlfriend?' zei ik verontwaardigd en trok mijn wenkbrauwen op.
'You can, but this is getting annoying.' zei ze en keek bewust weg. Ik moest stiekem lachen en nam een slok koffie, maar mijn ogen gleden toch weer terug naar haar en ik raakte verstrikt in een gedachtenspinsel. Het deed me zoveel en eigenlijk waren we zo aan elkaar gehecht geraakt.. Ik was zelfs terug gekomen van Bayern voor Anne.. zei dat niet wat? Waren we niet, nadat we alles hadden doorstaan als koppel, klaar voor de volgende stap? Ik beet hard op mijn lip en begon me onze trouwerij voor te stellen en kreeg en kriebels bij het idee om Anne in een bruidsjurk te zien. Ik probeerde het idee van me af te schudden, misschien was anne er nog niet klaar voor, maar kon dat niet helemaal. Was het dan zo'n gek idee?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen