Foto bij 48. And. The. Bye.

“Thers a spot on my etornal sunnyshien!” Jim Jarmuesh Curry

RITA POV
Ik zeg lekker niet waar ik ben ben maar wel aan mezelf want anders weet Ik niet war ik ben want dat is dom ja toch? Dus ik ben over de weggesteken naar het strand want ik moet echt uitwaaie en overdenken wat ik blijk niet te zijn of mijn vader te zijn die ik dacht dat ik of hij was. Ik ben dus in dewr dat is Svan ook soms en dan heeft hij Flashbaks en ik nu ook !

RITA POV maar dan met Flashback
FLASHBACK
Het is vroeger nog voor het begin en ik en Wietske zijn nog geen vrieden en ik ken haar ok helemaal nit wan anders waren we wel al vrienden. Ik was spele in het park waar toen ook nog een speelpleintjes is maar omdat die er nu niet is omdat de knderen allemaal derteien en te cool zijn voor spelen is die weggehaald want ja wat moet je r dan mee. Daar speelde ik dus en de andere kinderen kon niks vinden. Dus ik was alleen en mijn moedere die lette op of ik wel kon spelen en goed enzo. Dat lukte niet zo goed want ik ben een sociaal ingesteld mensn dus ik heb nog iemand nofig om me te spelen maar dat wist ik nog niet want niemand speelde met me. Toen hoorde ik “Je kan echt niet spelen hè?” En ik zei ja nee dat klopt en toen zij de vroeuwen maar meisjes stem ik wil wel helpen hoi ik ben Wietske maar noem me maar Wiet ohnee want dat is verboden. Als je wiet zegt moeten alle huizen worden onderzocht in dipjedip of iemand dat niet aan het rookten is want dat is niet he het staat in de wet. “Gelukkig fluister ik” Fluisterde Wietske en ik knikte. “Ik zal het niet zeggen want anders moet ook mijn huis ondrzocht worden (Toen ik nog bij Rita’s moeder woonden) en dat wil mijn moeder niet want dan komen ze bij onze gootsteen ontstopper en dat mag niet. “Warom dan?” Vroeg wietske “Ik weet het niet zij ik” Nou dan hebben we iets gemeen. “Zullen we dan vriende
Innen worden?” “JAAAAAAAAAAAAAAA<3”

Niet meer flashback we zijn nu weer bij de zee.

Ik ben aan het waaiem en de zee blaast wind. Ik voe me vrediger worden nar de aanrojding en het moment dat ik het wist dat mijn vader dat evrteld. Maar i ben boos alleen niet meer kwaad maar ik ben nog wel eenbeetje boos. Ik zucht en ik kijk ronda van de zee naar het strand naar het zand en naar de krab. Ik moet huilen want dat was van mijn vader geweeest als hij mijn vader was maar dat is hij niet en ik heb ook nog Dries aangereden. Ik ben een tiener en ik heb het moeiljk en ik zit niet eens op Highscol. Ik pak het op. Knuffel! Ik mis hem wel en dat wil ik toh niet .

MARR DAN

Heb ik ingeving. Hij is altijd mijn papa want hij heeft voor me verzorgd duis ik hoef hem niet te missenHOERA ik houd noug steeds van die man met de baard en zijn zonder been. Dan kijk ik weer naar de krab. Die heeft ook een baard en zijn ogen missen mijn vader als is het niet mijn echte vader! Ik ga hem brengen en ziggen dt het niet erg is dat hij niet mijn echte vader is. Komt het toch nog goed

Reac… nee het gaar door!!!!!!!

AMBIE BAMBIE POV

Snapt ik er helemaal niks vn. Waarom is die kat nu zo goed getraint? En door wie?! Ik speel wel nu speurneus maar dat ben ik niet misschien moet ik toch mmaaar mijn baas theo bellen want als hebben we secx gehad het blijft gewoon mijn baas want ik ebn een proffessional. Want ik kan wel proberen te zoekn naar de trainer maar dat lukt me niet ALLEEN. Ik schakel de hulpdiensten in! Maar eesrst moet ik laten zien de kat aan Theo. Dus ik bel en pak de kat gewoon want dat is niet zo moeilijk. “Jij bent echt stoer!” en ze zegt het me met grote mooie roze ogen waar ik toen vlinders voor had. Ik knik maar dan kool en stoer. En dan zeg ik tegen theo die vraagt”JA wats er nuw eer aan de ander hand?” En ikz eg. “Laat die auto maar even zitten want ik zie nu dat de kat die ik vast heb de kat is van RoI en dat is nu nog even veel belangrijker want het lijkt alsof hij naar iets heel belangrijks aan het zoeken is!” “Wat dan zegt Theo? “Belangrijker als de Auto natuurlijk. Leven en dood enzo duh.” “Oké ik bel ze wel even en dan gaan we naar ze toe en als ze ergens naar onderweg zijn zoals bijvoorbeeld het ziekenhuis gaan we daar gewoon naartoe ok´´?” “Ja is goe/1” Zeg ik en ik voel me stoer want dit is belangrijl.” “Hoe wisy je eigenlijk dat ik aan hetzoeken was naar je auto?” En ik zeg in een koele zwoele stem: “Omddat ik lauw ben georden en dat kunnen lauwe chieks! Doe de groteen naar Leo want ik weet naemlijk ook dat hij eris joe!” Ik hang op. Rita’s moeder kijkt naa me met grote ogen en die zijn ook nog evrbaasd. “Hoe ben je dan lauw geworden?” Vroeg ze mij vragend en met een vraag. “Dat is heel zeldzaam! Dalijk wordt je nog een superheldin! Of iemand die met haar krachten de wereld gaat veroveren?1” Nee ik ben wel verantwoordeljk en ik denk dat het komt omdat ik de ontstopper bij de gootsteenheb aangeraakt voor dat we naar boven gingen want je heb t geen geld voor een loodgieter die je gootsteen ontstopt en dat wilde ik voor je doen anders hebben we geen ei met ui. En die ontstopper had een gloed alsofhet gevaarlijk was maa wel cool en dus lauw. “Dat klinkt logisch” en ze knikt. Wij gaan ook naar Theo en Leo toe! Wij gaan belangrijken dingen doen. En het is belangrijk dat iedereen daarbij is dus ik hoop dat iedereen daar naar toe komt waar we ook moeten zijn waarschijnljk het zikeenhuis want mijn lauwe voorgevoel zegt me dat Roi en Schruk daar naar toe gaan en als ze daar naar toe gaan gaan Theo en lioook. En misschien meer. Maar Sylvia hebben we niet nodig want zij is een puber en boos dat is niet handig .”Maar Rita toch ook?” Die is denke ik nu wel afgekoeld. Bij de zee ofzo.

KOM WE GAAN! Racties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen