Foto bij Chapter 72.3 ||

Nadieh Ramsey


Ik moest toegeven, na wat ik normaal gewend was, was Shree zeker een verademing. Ze was wat luchtiger ingesteld en ondanks dat ze modellenwerk deed, was ze zeker niet zo oppervlakkig als de meesten. Niet zoals Leonita bijvoorbeeld, vandaar dat ik ook een discussie met haar had gehad en liever niet meer gezellig naast haar wedstrijden zou kijken. Ik denk dat Anne Shree ook wel zou kunnen waarderen. Na een gezellige avond namen we afscheid en lagen Theo en ik niet later in bed nog na te praten.
'Tonight was nice, wasn't it? grijnsde Theo zelfingenomen naar me. Ik rolde mijn ogen.
'Yes, you did well. Want any more compliments?'
'I just wanted to know whether I got you distracted. I get that it must be scary at times with all that you've been through, but I promise you that's gonna be fine.' Ik glimlachte lief en nestelde me dichter tegen hem aan, waarna hij mijn voorhoofd kuste. 'It's gonna be fine.' mompelde hij nog slaperig.

Een maandje verder stond ik voor de kledingkast en keek kritisch naar al mijn kleren, terwijl ik met mijn ene hand over mijn buik wreef. Er waren toch echt kledingstukken die ik nu niet meer aan kon, gewoon puur omdat het er niet uitzag met een buikje. Er lag al een hele hoop naast me, met kleding die ik voorlopig op kon ruimen, maar ik was nog niet klaar.
'What is happening here?' vroeg Theo toen hij stomverbaasd weer binnenstapte na training. 'It looks like a bomb exploded!' Ik zuchtte en rolde mijn ogen.
'I'm too fat for all of these clothes, so I thought I'd clean up my closet.' Theo moest zij best doen om niet in lachen uit te barsten.
'You have to be kidding me. You're going to throw away all of these?' Ik haalde mijn schouders op.
'Not all of them. I'll keep some for afterwards, and I'll throw away some I can't be wearing as a mum.' Dat laatste bromde ik meer.
'Ah babe, you'll still be the hottest mum around.' grijnsde Theo, sloeg zijn armen om me heen en kuste me zacht.

Alexis Sanchez


Inmiddels was Anne al een paar keer heen en weer gevlogen tussen Chili en Londen om het een en ander te regelen. Het zorgde er echter niet voor dat het moeilijker werd tussen ons: ik had het gevoel dat we misschien wel in een van de beste fases ooit zaten. Ik voelde me zo verliefd en zo op mijn gemak, dat ik besloten had om een aanzoek te plannen. Ik wist dat Anne niet van iets opzichtigs hield, dus hield ik het simpel gewoon thuis. Het is maar wat je simpel noemt. Inmiddels had ik zelfs Atom en Humber in een soort pak voor honden gestopt zodat ze ook gekleed waren voor de gelegenheid. Tevens was ik vroeg begonnen met het voorbereiden van het eten, zodat dat niet meer op het laatste moment hoefde.
‘Hermosa!’ Glimlachte ik toen Anne thuis kwam van het werk en liep op haar af, waarna ik haar kuste en haar hielp met haar jas.
‘Hi babe. Smells nice!’
‘Yeah I cooked Chilean, hope you’re up for it.’
‘Definitely.’ grijnsde ze en draaide zich om waarna ze me zacht kuste. Ik wilde er graag op ingaan, maar dat moest toch nog even wachten.
‘Make yourself comfortable. Want a glass of wine?’ vroeg ik haar, waarna ik naar de keuken liep om het te pakken.
‘Yes definitely! I'm gonna put on something else.' riep ze nog voordat ze naar boven verdween.
Beneden zette ik snel alles klaar en probeerde zo normaal mogelijk te doen, maar fuck wat was ik zenuwachtig. Ik kon wel doen alsof het geen big deal was, maar dat was het wel. Groter dan ik eigenlijk wilde toegeven. Snel ging ik naar de badkamer beneden en keek mezelf nog eens aan. Zat mijn haar goed? Had ik niets tussen m'n tanden? Ik besefte me dat ik debiel deed en ging ook weer snel naar de kamer, waar ik maar wat op de piano begon te tengelen. Ik wist wel dat ik het stuk kon spelen, maar een beetje oefening kon geen kwaad. Het was zo fijn om even mijn gedachten te verzetten, dat ik niet eens gemerkt had dat Anne alweer beneden was en in de deuropening naar mij stond te kijken. Toen ik haar eindelijk opmerkte, grijnsde ze breed.
'I love it when you play the piano.. it sounds so nice and that was such a nice song! Was it Perfect from Ed Sheeran? I like your version much better.' Ik grijnsde en legde mijn hand op haar onderrug.
'Let's get to the wine, mi chica.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen