Anne Ramsey


Alexis gebaarde me om alvast plaats te nemen op de bank terwijl hij de wijn ging halen. Ondertussen keek ik naar de flikkerende kaarsjes die verspreid in de woonkamer stonden. Het gaf me meteen een gezellig gevoel.
Alexis kwam terug uit de keuken en schonk voor ons allebei wijn in en kwam toen ook nog terug met een schaal hapjes.
'Thanks babe,' zei ik toen hij me mijn glas overhandigde en loerde met een rammelende maag naar de hapjes. 'Wow, you even made appetisers! What a treat!'
Hij grijnsde fier. 'Yeah, I wanted to make it a special night.'
'Oooh, special, why?' vroeg ik nieuwsgierig.
Alexis glimlachte nerveus en haalde toen losjes zijn schouders op. 'Well, I think you deserve it after all the hard work you've done.'
Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik keek er al naar uit om vanavond in de watten gelegd te worden. Ik hield mijn glas omhoog en klonk toen tegeb dat van Alexis. Op een mooie avond.
'I really can't wait to try your main dish because I'm starving,' zei ik toen ik het laatste hapje had opgegeten.
Gelukkig hoefde ik niet lang meer te wachten en konden we snel aan tafel. Alexis schepte galant voor me op en vertelde wat hij had klaargemaakt.
'It's a typical Chilean dish,' zei hij nadat hij de ingrediënten had opgesomd. 'I hope you'll enjoy it.'
'I certainly will because it's made with love,' knipoogde ik.
Hij lachte gecharmeerd en proefde daarna goedkeurend van zijn eigen gerecht. Het was echt lekker en het smaakte me zo dat ik niet kon wachten tot het dessert, want dat bleef natuurlijk de kers op de taart.
'Okay, before we move on to the dessert, I actually wanna do something else first,' zei hij mysterieus en verdween even naar boven, of waar dan ook. Ik bleef vol nieuwsgierigheid achter en vroeg me af wat hij in godsnaam van plan was. Opeens kwam hij terug met Atom en Humber die beiden een formeel pakje droegen, inclusief vlinderdas. Verwonderd keek ik naar Alexis die mijn blik beantwoordde met een knipoog en vervolgens plaats nam achter de piano.
'Mi amor, this one is for you,' kondigde hij aan en begon te spelen. Met open mond luisterde ik naar de muziek en keek naar de honden en toen weer naar Alexis. Ik kreeg het plots erg warm vanbinnen en vergat even adem te halen. Dit kon toch niet? Was dit...? Stond hij op het punt om mij een aanzoek te doen?! Of had ik te veel fantasie? Maar alles wees erop! Emotioneel sloeg ik mijn hand voor mijn mond. Oh my god.

Theo Walcott


'Maybe it's time we tell your brother the news,' stelde ik voor. Ik had er al eventjes over nagedacht en het leek me een logische volgende stap vooraleer we het aan al de rest gingen verkondigen. Nadieh was nu bijna drie maanden in verwachting en was het vaak niet rond die tijd dat de meeste mensen een zwangerschap aan familie vertelden? Van mij mocht iedereen het ook weten. Ik kon niet langer wachten!
'My brother?!' Nadieh keek me twijfelend aan. 'I don't know, Theo.'
Ik ging naast haar op de bank zitten en nam haar handen vast. 'But don't you wanna tell everyone the good news?'
'I don't know... maybe... I'm just scared for their reactions,' gaf ze toe.
'I understand, love.' Ik kneep zachtjes in haar hand. 'Which is why I think we should tell Aaron first. I know your brother is not the easiest sometimes but I'm sure Colleen will be delighted and then Aaron will come around.'
Nadieh begon voorzichtig te glimlachen. 'Yeah, Colleen would love it.'
'I don't wanna push you, babes, but we gotta tell people at some point.'
'I knoooow. Especially now my baby bump is slowly starting to show,' zuchtte ze. Ze legde mijn armen rond haar buik en ging op de bank liggen zodat we lepeltje-lepeltje lagen. 'Let's cuddle for a bit while we think about how we can tell Aaron best.'
'Sure.' Ik trok haar nog dichter naar me toe en plakte tegen haar rug aan terwijl mijn lippen haar hals zacht kusten. 'I think the only way is to just tell him, being straight forward.'
Nadieh nestelde zich wat extra tegen me aan, gevolgd door een lange zucht. 'I guess so.'
Ik sloot mijn ogen en voelde hoe ik ook langzaam indommelde aangezien ik heerlijk lag zo en genoot van Nadieh's lichaamwarmte tegen me aan. Ach ja, Aaron was een probleem voor later.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen