Theo Walcott


Dat bezoekje aan Aaron verliep veel beter dan gepland. Ik had verwacht dat hij in eerste instantie niet zou staan springen om het nieuws van de zwangerschap, dat hij misschien wel een preek zou afsteken, maar dat had hij niet gedaan. Nadieh was en bleef natuurlijk zijn jongste zusje en Aaron voelde zich verantwoordelijk voor haar. Maar in plaats van te flippen, reageerde hij erg rustig en wenste Nadieh en mij oprecht alle geluk van de wereld.
Het was al vrij laat toen we terug thuis waren en ik besloot meteen naar bed te gaan aangezien morgen een gewone werkdag was. Ik waste me, poetste mijn tanden en kroop in mijn boxer in bed, maar Nadieh was nog lang niet klaar. Ik lag al onder de dekens toen ze haar make-up aan het verwijderen was. De deur naar de badkamer stond open dus kon ik haar bezig zien. Met een strenge blik bekeek ze zichzelf in de spiegel en voelde met haar handen over haar buik.
'I don't get how Colleen noticed my baby bump already.  I'm only three months pregnant! Is it really showing that much?' maakte ze zich luidop druk.
'Babe, Colleen said it herself. She's a mum so she automatically has this radar that tells if other women are pregnant,' riep ik haar toe.
Ze zuchtte diep en begon haar tanden te poetsen. Uiteindelijk kroop ze naast me in bed en kon ik het grote licht uitdoen.
'It all still feels so weird,' bekende Nadieh toen we lekker knus lagen. 'I don't wanna relive those moments with Emre and then... it all went so wrong.'
'Hey, that won't happen, okay?' verzekerde ik haar en legde mijn beide handen op de hare. 'This time everything will go just fine because you have me and I love you very much and will do everything for you and the baby.'
Ik hoorde haar zachtjes snikken terwijl ze haar gezicht verstopte tegen mijn borstkas. 'I love you too, Theo. Thank you for your kind words. I really needed to hear that.'

Anne Ramsey


De volgende ochtend werd ik met een heerlijk warm gevoel en kriebels in mijn buik wakker. Ik hield mijn hand vlak voor mijn gezicht en bewonderde voor de zoveelste keer de prachtige ring rond mijn vinger. Ik kon het nog steeds niet geloven. Eerlijk gezegd had ik zelf nog niet aan gedacht, maar toen Alexis het aanzoek deed, moest ik geen moment twijfelen.
'Good morning, mi amor,' grijnsde Alexis die nu ook ontwaakte en zich naar me toe draaide.
Ik keek hem met glunderende ogen aan. 'I can't believe we're getting married! Please, don't tell me it was all just a dream!'
Hij lachte en schudde zijn hoofd. 'It's very real, mi preciosa. I'm so happy you said yes.'
Nu was ik het die moest lachen. 'Oh, the big Alexis Sanchez was afraid I was gonna reject him?'
'Well, we've never really thoroughly discussed the possibility of getting married so yes, I was very nervous in fact,' gaf hij toe.
'That's cute,' grijnsde ik en wreef even door zijn haar dat er extra fluffy uitzag zonder al die gel. 'And yeah, you surprised me big time yesterday with the serenade, the dogs in a tuxedo! I didn't know it was possible to feel this happy.'
'Me neither.' Alexis streek het haar uit mijn gezicht en kuste me teder op mijn lippen. We genoten nog even van de rust totdat we moesten opstaan of anders kwamen we te laat op Colney.
'I think I'm gonna tell Nadieh after work,' zei ik toen ik me in een zwarte jeans wrong.
'How do you think she will react?'
'Hysterical. And I don't know in a good or a bad way.'

Tijdens de lunch appte ik Nadieh om na het werk af te spreken in Costa. Ik stond echt te popelen om haar alles te vertellen over gisterenavond, hoe romantisch en lief het aanzoek was en ik kon natuurlijk ook niet wachten om haar de verlovingsring te tonen. Ik wilde dat zij de eerste was die het wist.
Ik zette me aan een tafeltje meer achterin zodat we wat meer privacy hadden. Wanneer Nadieh iets na vijf arriveerde, zag me niet meteen zitten. Ik zwaaide en toen merkte ze me op.
'Can you choose a table that's even more further in the back?' klaagde ze. Ze plofte haar tas op de lege stoel naast haar neer en nam toen zelf plaats.
Ik kon me niet langer inhouden en begon breeduit te grijnzen. 'I have to show you something,' zei ik uiteindelijk en toonde haar de glinsterende ring rond mijn vinger.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen