||Bio-Vam Lab||
Dimitri Volturi.

Met een emotieloze grijns liep ik op een van de artsen af, greep hem ruw en hardhandig beet en drukte hem met veel geweld naar de grond. Spartelend, schreeuwend probeerde de man onder mijn steen vaste marmeren handen uit de komen. Een blik naar mijn Master vertelde me dat ik kon aanvallen!! De dorst dat het half mens, half vampier meisje mij bezorgde leek gelijk gelest te worden door het sappige warme bloed van de arts. Een paar minuten later kreeg ik geen druppel bloed meer uit zijn aderen gezogen en liet ik het lichaam met een doffe dreun op de grond kletteren.
Zodra ik mijn hoofd draaide zag ik mijn La tua cantante protesterend bij Felix in de armen spartelen.
Zijn armen had hij zo strak rond haar gekruld, dat ik mij afvroeg of het daar niet van kwam dat ze niet bij de man wilde zitten.
"Master" was Felix zijn brommende stem naar Master Marcus.
De man keek op, fronste zijn wenkbrauw op en tilde mijn La tue cantante over van spierbundel: Felix.
Direct leek ze rustiger te worden en drukte gelijk haar hoofd in zijn nek.
Gemurmel vulde mijn trommelvliezen, maar de woorden echt verstaan deed ik niet.
Als ik mijn La tua cantante wilde verstaan moest ik toch echt wat dichter in haar buurt staan.
De hand van Master Aro voelde ik rond de mijne krullen, waarop mijn Master voor een kort moment in een of andere trans leek te zakken. Master Caius gaf Jane en Alec het teken verder te werken. Jane concentreerde zich op de arts: Travis terwijl Alec zich concentreerde op de overige mannen die zich probeerde te verstoppen. Een donkere waas, die alleen van Alec afkomstig kon zijn vulde de kamer waar de menselijke heren zich probeerde te verschuilen. De hand van mijn Master voelde ik rond de mijne wegglijden, waarna mijn Master zich omdraaide naar het half mens, half vampier meisje.
Een aantal sluikse, vampierachtige stappen had Master Aro gemaakt.
Nog leek het meisje er niet van te schrikken, de snelheid, die Master bezat.
Opnieuw gebaarde Master om haar hand te mogen, vragend keek ze de man aan.
Nog altijd begreep ze de gave van mijn Master niet, ze kantelde haar hoofd en bleef de man nieuwsgierig vragend aankijken.
Master Marcus, pakte zoals ik al eerder gedaan had, voorzichtig haar handje beet en legde hem vervolgens in de hand van Master Aro. Alsof mijn Master op een rosé wolk leek weg te zweven, viel de man in een diepe trans, waardoor hij stuk voor stuk haar hersenspinsels hoorde. Hij fronste kort zijn wenkbrauwen op, leek nog dieper in de trans te glijden waarna hij abrupt zijn handen van de hand van mijn La tua cantante liet glijden.
Een veel belovend knikje kreeg ik toegezonden.
Draaide mij grijnzend, gewillig om en scande de ruimte.
Drie van de vier mannen waren weggekropen, grissend, grommend had ik een van de heren beet.
Trok hem ruw, grof alsof het vuil was naar mijn gezicht. Het bloed dat eerder nog door zijn wangen en in zijn gezicht stroomde leek ineens weg te trekken. Gulzig plantte ik mijn tanden in zijn nek en slurpte hem vervolgens tot de laatste druppel bloed leeg. Opnieuw viel het lege omhulsel, als oud vuil op de grond. Likte mijn lippen vervolgens schoon en haastte mij naar de volgende man.
Kruipend probeerde de man bij mij vandaan te komen.
Jane, oefende haar gave nog maar is uit op de man.
Kronkelend, schreeuwend, gillend, kermend van de pijn, dat Jane veroorzaakte rolde hij over de grond.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen