Foto bij Chapter 78.3 ||

Alexis Sanchez


'Stop being so nervous!' riep ik Anne toe die nog steeds aan het rondlopen was. Ze liep nu al haar zoveelste rondje en keek voor de zoveelste keer in de spiegel.
'You should know how difficult it is, Alexis! I have no idea how they will react! We don't have the best relationship with them.' Ik zuchtte. Ik kon het ook niet ontkennen en het was niet voor niets dat we naar Aaron en Colleen toe gingen om nog enigszins kans te hebben op een beetje steun van hen.
'I know, but I'm sure it will be fine in the end. It's always fine in the end. Besides, they'll have to share the loath since Nadieh and Theo are announcing she's pregnant.'
'It's a miracle mother hasn't called yet.' zuchtte Anne. Ik snapte haar wel, hier en daar waren al wat geruchten geweest omdat Nadieh inmiddels vijf maanden was en je het wel begon te zien. 'Anyway, let's go. We can't be announcing something and be late as well.'
Niet heel veeleer kwamen we inderdaad bij Aaron thuis en zaten Anne's ouders er al, die we gedag zeiden. Ik kon merken dat Anne zenuwachtig was en kon niet zeggen dat ik dat niet was, maar voor mij was het toch net wat anders. Mijn eigen familie vond het helemaal geweldig, dus dat was toch een zorg minder. Nadieh en Theo kwamen ook niet veel later, en toen het gesprek een beetje stil viel en Colleen ook niet veel meer over haar werk als freelancer kon vertellen, voelde ik toch echt dat de druk op onze schouders begon te hangen. Ik spoorde Anne aan, die zuchtte en me met oogcontact tegen begon te spreken, maar toen uiteindelijk toegaf.
'We actually have something to tell you.' begon ze aarzelend en keek haar ouders onzeker aan. 'We.. Alexis..' struikelde ze moeilijk over haar woorden en haar moeder's ogen werden groot.
'You're not pregnant, are you?!' begon Elizabeth te roepen, maar Anne was haar snel tegen.
'No, but we're engaged and are going to marry in the summer.'

Nadieh Ramsey


Het feit dat Anne en Alexis niet helemaal onderuit de zak kregen van mijn ouders, gaf me enigszins hoop. Het feit dat mijn moeder had uitgeroepen dat ze niet hoopte dat Anne zwanger was, nam dat spontaan weer weg. Ik greep Theo's hand die naast me zat en kneep er hard in, waarna hij geruststellend met zijn duim over de rug van mijn hand wreef en kuchte.
'Now that Anne and Alexis have blessed us with their wonderful wedding which is about to come, we have something to announce as well.' Met grote ogen keek ik van hem naar Colleen en weer terug. Ik hield er niet van om het toe te geven, maar de hormonen begonnen de laatste tijd behoorlijk op te spelen waardoor ik mijn coole persoonlijkheid een beetje was kwijtgeraakt en des te meer op Theo ging hangen. Ach, het was nog maar voor 4 maanden. De ogen van mijn ouders waren op ons gericht, waardoor ik een smalle tinteling van energie voelde en daar gebruik van maakte.
'Theo and I are happy to announce that however unexpectedly, we are expecting a baby.' zei ik toen in eén adem. Theo sloeg een arm rond me heen en keek afwachtend naar mijn ouders. Ze waren allebei met stomheid geslagen, dus Colleen was het eerste die het woord nam.
'This is so amazing, I can't wait to meet the little one! He and Sonny will be best mates! With Finley of course.' knipoogde ze, waarna ik haar dankbaar aankeek. Het was nog stil, waarna het mijn moeder was die als eerste opstond.
'I think we need to leave.' zei ze toen met een harde stem en spoorde mijn vader aan. 'Come on darling, we don't need to accept this madness.' Met open mond keek ik haar aan toen ze de kamer uitliep, waarna ik weer naar de rest keek en weer naar haar.
'Oh come on mum.' zei Aaron toen. 'At least be happy for Anne and Alexis and Nadieh and Theo! They've been together for so long and these are good steps!'
'Aaron, I just don't think you understand. We're leaving. Now.' zei ze terug en liep verder de kamer uit, waarna het leek alsof mijn vader nog wat wilde zeggen maar toen uiteindelijk toch achter haar aan liep. Hard beet ik op mijn lip en keek Theo hopeloos aan, waarna hij mij spijtig aankeek en over mijn rug wreef.
'It's gonna be fine sweetheart, they'll come around.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen